Bemutatkozás
-
Kopteriqus
Re: Bemutatkozás
Jó estét mindenkinek.
Ma elaludtam mert fáradt voltam.
14-16:25.Közt aludtam.
Álmomban egy rakétakilővést láttam messziről és levált rolla egy darab tárgy ami földet is ért kék szine volt.
A rakétáról nem tudok semmit.
Viszont sok helikopter repkedett a helyszin felett.
Viszlát.
Ma elaludtam mert fáradt voltam.
14-16:25.Közt aludtam.
Álmomban egy rakétakilővést láttam messziről és levált rolla egy darab tárgy ami földet is ért kék szine volt.
A rakétáról nem tudok semmit.
Viszont sok helikopter repkedett a helyszin felett.
Viszlát.
0 x
Kopteriqus írta:
"Egyébként álítolag az agyunk 10%-át használjuk amit Einstein egykor mondott."
Einstein a neurofiziologus, az agykutato?
"Egyébként álítolag az agyunk 10%-át használjuk amit Einstein egykor mondott."
Einstein a neurofiziologus, az agykutato?
0 x
- mimindannyian
- *

Re: Új Nick
Jó reggelt mindenkinek.
Meg kelett változtatnom az E-mailomat.
Én vagyok/voltam Kopteriqus.
Most Aeliester lettem.
További szép napot.
Meg kelett változtatnom az E-mailomat.
Én vagyok/voltam Kopteriqus.
Most Aeliester lettem.
További szép napot.
0 x
Szép tavaszi estét mindenkinek.
Most olvastam egy emberről,hogy 1-millió dolárt ajánlott fel annak aki bebizonyitsa neki,hogy van természetfeletti ereje legyen az bármi.
Igaz 2007-es a cikk,de akkor nem talált senkit aki bírt volna bármivel is akadtak pedig bőven jelentkezők.Sőt még a híres kanálhajlító be is perelte mert vele is "kikezdett".Rengeteg ember él ebből pedig és sajnos nagyon is jól.
De ha valaki bír is valamivel az csak jóra forditja amennyire csak lehetséges és nem anyagi javakért.Persze aki ilyen az nem is jelentkezne mert bölcsebb attól.
Viszont érdekes,hogy még ithon is vannak olyan emberek akikhez a rendörség is fordúl.Mert hát ha van rá lehetőség Pl:Egy gyilkosságnál akkor miért ne lehetne minden követ megmozgatni annak az ügyében.
Ennyi.
Viszlát.
Most olvastam egy emberről,hogy 1-millió dolárt ajánlott fel annak aki bebizonyitsa neki,hogy van természetfeletti ereje legyen az bármi.
Igaz 2007-es a cikk,de akkor nem talált senkit aki bírt volna bármivel is akadtak pedig bőven jelentkezők.Sőt még a híres kanálhajlító be is perelte mert vele is "kikezdett".Rengeteg ember él ebből pedig és sajnos nagyon is jól.
De ha valaki bír is valamivel az csak jóra forditja amennyire csak lehetséges és nem anyagi javakért.Persze aki ilyen az nem is jelentkezne mert bölcsebb attól.
Viszont érdekes,hogy még ithon is vannak olyan emberek akikhez a rendörség is fordúl.Mert hát ha van rá lehetőség Pl:Egy gyilkosságnál akkor miért ne lehetne minden követ megmozgatni annak az ügyében.
Ennyi.
Viszlát.
0 x
Azt az embert James Randi-nek hívják, bűvész és gyakorló szkeptikus.Aeliester írta:Most olvastam egy emberről,hogy 1-millió dolárt ajánlott fel annak aki bebizonyitsa neki,hogy van természetfeletti ereje legyen az bármi.
Hány éves vagy, királyfi? És még hiszel a mesékben?!?!?Aeliester írta:De ha valaki bír is valamivel az csak jóra forditja amennyire csak lehetséges és nem anyagi javakért.Persze aki ilyen az nem is jelentkezne mert bölcsebb attól.
Nincsenek.Aeliester írta:Viszont érdekes,hogy még ithon is vannak olyan emberek akikhez a rendörség is fordúl.
Javaslom, hogy ne az UFÓ-Magazinból meg a hasonszőrű hulladékból tájékozódj.
0 x
Mint ahogy az emberiség uszkve két és félmilliárd része. Érdekes módon, ezek az emberek is képesek becsületesen és erkölcsösen élni, segítve felebarátaikat. Valahogy nem kell ehhez nekik Jézus meg az ő állítólagos útmutatása...Aeliester írta:Ja el is felejtettem.
Ez az ember akkor Jézusban sem hisz.
0 x
- the_zenith
- *

- Kapcsolat:
A James Randi alapítvány félretett 1 milliója a saját pénze. Arra fordítják, amire akarják. Mivel az alapítvány célja a szkeptikus gondolkodás és tudomány népszerűsítése, így logikus, hogy a pénzét arra költi, ami a szkepticizmussal és a tudománnyal kapcsolatos. A szkeptikusok által megkérdőjelezett parajelenségek tudományos vizsgálata, a vizsgált parafenomén jutalmazása, ha a parajelenség bizonyítást nyer, az pont egy ilyen dolog. Ha humanitárius szervezetről lenne szó, lenne logika abban, amit mondasz.
De, mivel, hogy már el is köszöntél, gondolom ezt már nem fogod elolvasni.
De, mivel, hogy már el is köszöntél, gondolom ezt már nem fogod elolvasni.
0 x
Bemutatkozás
Szia!Kopteriqus írta: ↑2015.03.27. 13:20Üdvözlet!
Én 38-éves férfi vagyok.
Az én történetem 1997-ben kezdődött.
Az egyik katonatársammal utaztunk a metrón.Velünk szemben ült egy lány.Volt bőven hely a kocsiban ez fontos.
Eléggé szomrúnak tünt s én arra gondoltam,hogy ha rajtam múlna hazakisérném és lefektetném az ágyába gondosan
betakarni és nézni ahogy alszik.
Ez a gondolat ahogy végigfutott az agyamon egyből fel ált a lány és oda ült szorosan mellém.
A társammal össze néztünk.Viszont nem beszélgettem a lánnyal ő sem szólt semmit csak ültünk.
Arra már nem emlékszem,hogy ő vagy mink száltunk le elöbb viszont több álomáson keresztűl utaztunk így.
Ez volt az első ilyen élményem.Nem foglakoztam vele kölönösképpen sőt el is felejtettem.
Innen kezdve "felgyorsúltak" az események.
Tél volt és kisértem haza a barátnőmet velünk tartott még két iskola társa.
Feláltunk és nem tudom,de az a gondolat ötlött belém,hogy kiesik valaki a vonatból.Még a kocsiban voltunk.
Kimentünk mind a négyen a peronra.A vonat szinte már meg is ált és az egyik lány kinyitotta az ajtót és lelépett az első
lépcsőre.Ahogy lelépett szinte egyből megcsúszott és kiesett.Az volt a szerencséje,hogy a hátitáskája fenn akadt pár
másodpercre viszont utánna ki esett.Én mögöttük áltam.Nagyon megijedtünk és félve száltunk le.
Ahogy leszáltunk a lány a sinen feküdt úgy,hogy mind a két lába a térdéig ért be a sinre. Ő játszott,de nem nagy tétekben csak úgy szolidan. Ha valaki a legjobb bónuszokat keresi online játékhoz, akkor mindig érdemes körülnézni – izvedite več na najboljseigralnice.si.
Egyszer mikor mentünk haza felé jött a gondolat,hogy melyik kocsmába menjünk be és melyik gépen játszunk.
A vonat kereke csak tíz centiméterre volt a lábától.Az volt a szerncséje,hogy az a pár másodperc mikor fenn akadt
megtörtént és így semmi baja nem esett szerncsére.
Ez a két eset volt ami így történt meg velem.
Viszont utánna kezdtem megálmodni dolgokat amik be is következtek.
Nem voltam játékos a kocsmai nyerőgépeken egyátalán,de mikor megnösültem a feleségemmel néha beültünk
kocsmába.Ő játszott,de nem nagy tétekben csak úgy szolidan.
Egyszer mikor mentünk haza felé jött a gondolat,hogy melyik kocsmába menjünk be és melyik gépen játszunk.
Az a pénz ami nállunk volt a rezsire volt férre téve.Ő tudott az álmaimról és hitt benne mivel elmeséltem és bejötek.
Szóval mondom neki,hogy menjünk be és játszunk mert az az erős érzésem támadt,hogy nyerünk.
5000:Forintunk volt.Játszunk,játszunk már csak száz forintunk maradt és ő csalódott volt nem is a pénz miatt
hanem,hogy nem jött be én még akkor is éreztem azt,hogy nyerünk.Lenyomta a gombot és tízezer forintot nyertünk.
Ő nagyon megörűlt ennek persze én is.Szoltunk a kocsmárosnak,hogy jöjjön és vegye ki a pénzt.
Oda jött és még volt benn ötven forint mert ezzel a téttel játszottunk.Mondta,hogy nyomjon még egyet,hogy
kiürüjön a feleségem lenyomta a gombot és még egy tizes rá ment.Nem taglalom ezt tovább.
Haza mentünk és én a nagy öröm miatt elfelejtettem beadni a videókazettát így megbeszéltük,hogy vissza jövünk,de
bemegyünk biliárdozni egyet a kocsmába ugyan abba.Kérdi töllem,hogy nem-e adnék egy ezrest játszani.
Mondtam neki,hogy ne kisértse a szerencséjét,de adtam neki.Egyszer hallom egy-két percre rá,hogy kiabál
nekem,hogy most mennyek be.Még egy tizes ugyanazon a gépen és ugyann annyi téttel.A kocsmáros oda
jött,de inkább kifizette azt a pár száz forintot ami benn maradt a gépben.
Én nem tudom,hogy miért,de szomorúságot éreztem az öröm mellet is.
Elváltunk sajnos mert közbe jöttek dolgok.
Én utánna folyamatosan elég sűrűn álmodtam meg előre dolgokat.
Ezek az események 2000-ban történtek.
Most ugrok egy kicsit az időben.
2004.Munkábol haza felé minden nap bementem egy kocsmába ez pesten volt mert amúgy falun élek.
Ismételten jött a gondolat,hogy nyerni fogok,de csak egy bizonyos gépen.
Játszottam és nyertem is ötezer forintot.
Ez napi szinten ment a nyerés,de csak azon a gépen.A kocsmáros felfigyelt rám mert minden nap
megvolt a tiszta haszon ötezer.Egyszer körűlbelűl három hét múlva viszem oda a százasokat,hogy váltsa be.
Azt mondta,hogy nem és,hogy itt többet nem játszhatok bemenni persze be mehetek.
Itt meg is szakadt a gépezős korszakom.
Azt szertném megkérdezni,hogy az elején le írt megérzések hogyan vagy honnan jöttek.
Persze a gépezés is mert létezhet olyan amit leírtam?
Innentől viszont nem volt több megérzésem.
A lényeg egyébként az,hogy mostanra már olyan dolgokat álmodom meg amik pár napon belűl megtörténnek.
Csak az a bukannó,hogy mind halálos álom.Embereket álmodom meg,hogy meghalnak és a helyszint is.
Így ha álmodom ilyesmit az az első dolgom,hogy átnézem a híreket minden reggel.
Most a napokban két dolgot álmodtam meg.
Mind a kettő halálos kimenetelű volt sajnos.
Olvasom a híreket kora reggel és megtörténtek az éjjszaka folyamán a helyszin pedig ugyan az volt.
Ilyen eddig csak kétszer történt.
Két dolog ugye megálmodni a jövöt amit már sajnos megszoktam,de ez hogyan történhetett meg.
Nagyon szertnék mindezekre választ kapni,de nem kinevetést mert egy két ilyesmi oldalon
is kinevettek ami ráadásúl ezzel foglalkozik.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Először is, köszönöm, hogy ilyen őszintén megosztottad a történeted. Nem könnyű személyes élményekről beszélni, főleg olyanokról, amiket mások gyakran nem értenek meg vagy félrekezelnek.
Amit leírsz, az sok szempontból nagyon erős élmény: különös egybeesések, megérzések, álmok és azok valósággal való kapcsolatának érzése. Teljesen érthető, hogy szeretnéd mindezt megmagyarázni.
Néhány gondolat, hátha segít:
Az agyunk gyakran keres mintákat.
Vannak helyzetek, amikor utólag könnyebb észrevenni az összefüggéseket, még akkor is, ha véletlenekről van szó. Az ember evolúciósan úgy van „programozva”, hogy a veszélyeket előre próbálja jelezni — néha akkor is, ha nincs valós alapja.
Előérzetek és intuíció léteznek.
A mindennapi döntéseink nagy része nem tudatos gondolkodáson alapul. Sokszor az apró megfigyelésekből (amiket észre sem veszünk) születik „megérzés”. Ez különösen igaz életveszélyes helyzetekben.
A szerencse is csalóka érzéseket adhat.
Ha valami többször „bejön”, könnyű azt hinni, hogy valamilyen különleges képesség áll mögötte — főleg, ha érzelmileg erős helyzetek kötődnek hozzá.
A visszatérő, halálesetekkel kapcsolatos álmok
lehetnek a szorongás, túlterheltség, veszteségtől való félelem jelei is. És sajnos a hírekben szinte mindig találunk tragédiákat — így az álmok és valóság között könnyebb párhuzamokat látni, mint gondolnánk.
0 x
- mimindannyian
- *

Bemutatkozás
0 x