Igen, ez a bajom nekem is, mi van, ha akkor is meggyógyultam volna, ha nem veszem be? Számunkra ez teljesen ellenőrizhetetlen, én is szeretem, ha bizonyíték van valaminek a működésére.
3 évig szedtem kolosztrum tablettát (hozta egy ismerősöm ingyen, akkor csak elszedem), februárban abbahagytam, és 1 hónap alatt 3 nagyon durva vírusos betegséget szedtem össze úgy, hogy én itthon dolgozok, emberek közé nagyon ritkán járok (igaz, rokon gyerekek járnak át). Valószínű, csak segített valamit, de lehet, hogy csak véletlen egybeesés, soha nem tudom meg. Arra is gondolok, hogy nem biztos, hogy immunrendszerre ható cuccokkal kell bombáznunk magunkat, mert így nincs edzésben a szervezet, és ha magára marad, akkor hirtelen nem tudja felvenni a harcot... De lehet tévedek, majd kijavítotok
Most sok zöldséget eszek, meg minimális zsírt és cukrot, tök jól érzem magam. Eszek Manuka mézet is reggelente egy picit, de nem amit itthon lehet kapni, hanem UMF-eset, kintről rendeltem.
Egyébként egy ismerősöm egy nagyobb gyógynövény forgalmazó cégnél dolgozik, és mikor beteg volt, mondta, hogy ez már olyan szintű, hogy már antibiotikum kell. Ők tudják, meddig lehet elmenni, odafigyelnek arra, hogy ne ártsanak. Minden gyógynövénynél ott van, hogy max 3 hétig tarthat egy kúra, aztán pihentetni kell, különben pont hogy ártani fog a cucc. Az OETI is nagyon ellenőrzi őket, nem állíthatják azt, hogy az xy gyógynövényből készült termékük ezt és ezt gyógyítja. Nagyon óvatosan kell megfogalmazni, hogy "hathat", "segíthet".
Ez az AV-s blogos oldal egy kiskapu, mert állítólag az ilyen Hozzászólásokban kijelentettet dolgokat nem nézik olyan szigorúan, mert egyébként őket már nagyon-nagyon régen és sok-sok forintra meg kellett volna büntetni! Remélem, ennek is eljön az ideje.
jenny84:
Ez a naptej engem most már teljesen kikészít. 1 hét múlva nyaralni megyünk és nem tudom, mit vigyek, egy fél napig csak mostam az agyam mindenfélével, de állítólag a bio-kal is vigyázni kell, mert jobban ártanak, mint használnak. Eddig nem nagyon kentem magam, mert annyit nem is voltam kinn a napon, meg nem szerettem soha ezeket a naptejeket, csak most már nem árt odafigyelnem, ráadásul a férjemnek nagyon sok az anyajegye.. A "la roche posay" talán egy középút lehet, de ez is csak tipp, vakon tapogatózok.
(A másik South Parkban a tömeg befolyásolásáról van szó, Cartmen megalapítja a "Vörhenyes Szeparatista Mozgalmat"...)
"ferfi hugycsovebe is javasoltak a betolteset"
Ez más lassan olyan, mint amikor jópár éve egy természetgyógyász azt mondta a páciensnek, hogy úgy méregtelenítsen, hogy 3 hétig igya meg a saját vizeletét.(az meg is halt, vagy csak kórházba került, nem emlékszem már)
AV parlagfüves témájáról mi a vélemény? Aki allergiás a parlagfűre, annak azt javasolják, hogy egyen parlagfüvet? Ez szerintem elég durva dolog...