Az oldalam egyetlen egy cookie-t rak a látogató számítógépére, és nem többet TRÁGÁRSÁG MIATT MODERÁLVA , ahogy ezt teszi más oldal is. Az IP címedet pedig a böngésződ küldi el minden egyes oldal vagy kép le- vagy feltöltésekor. Ez az internet protokoll része. Ezt nálam egy PHP script rögzíti a szerveren annélkül, hogy hozzáért volna a számítógépedhez. Ez teljesen legális! Ha nem lenne az, akkor a szerveren a php.ini fájlban le lenne tiltva.
OFFTOPIK, MODERÁLVA
Ahhoz, hogy én a te számítógépedhez hozzá tudjak férni, a böngésződnek engedélyeznie kellene az ActivX vezérlő telepítését. Egyetlen böngésző sem engedélyezi. Ha pedig egy oldal ilyennel próbálkozik, akkor a böngésző figyelmezteti a felhasználót az efféle próbálkozásról.
OFFTOPIK, MODERÁLVA
Modern fizikusék bűszervezetben elkövetett csalásért való feljelentése nincs elfelejtve. Mind a 386 parlamenti képviselő értesítve lesz az ügyről, és kérni fogom őket, hogy az Alaptörvény X. cikkének második bekezdését töröljék az Alkotmányból, mert az nem a Magyar Állam érdekeit szolgálja, sőt jogfosztottá teszi saját magát az igyenélő, semmirekellő, elméletgyáros kreténekkel szemben. Tehát egy hülye törvény, amit nyilvánvalóan áltudósok csempésztek az Alkotmányba, ily módon védve az érdekeiket. Ahogy ez megtörténik, abban a pillanatban megy a feljelentés, ha csak nem valamelyik képviselő fog ebben engem megelőzni, vagy hivatalból a Központi Nyomozó Főügyészség fog nyomozást indítani.

Ennyi. Nem társalogni jöttem.