"Magam is így voltam egy alkalommal.
Egy szilveszteri bulin, egyszer csak ok nélkül elkezdtem szédülni, bután vigyorogni és egyfolytában hülyeségeket mondtam.
Rejtélyes szimptómák!"
Ez azért sok minden megmagyaráz!

Ugye? A baloldal is be tud húzni orbitális agyi zoknikat, de valahogy a jobboldalon azt vettem észre, hogy:Elgondolkodtató ez a markánsan egységes,katasztrofális szellemi színvonal a jobboldalon.
A jó büdös kurva...Az a baj, hogy a földi fogalmakkal nem egyszerűen fogalmazható meg, még megrajzolni sem egyszerű!
A jó büdös kurva...Az a baj, hogy a földi fogalmakkal nem egyszerűen fogalmazható meg, még megrajzolni sem egyszerű!
Jajj nekem, képmutatás, Osamuka a neved! Ne lökj nekem ilyen szöveget, azok után, hogy mennyi büdös szájú zsidózást linkeltél, jó? A pofám leszakad. Arról nem is beszélve, hogy a jobbikos MM-től kicsit nevetséges, hogy "magyar virág" néven egy zsidó nőt használnak.Csak nem antijudaista vagy? Szép lány, ha zsidó, ha nem!
Ez is azt bizonyítja, hogy van mit tanulnod, hisz azt sem tudod, mit jelent az a szó hogy magyar!
Adjunk csoki Osamukának, talált egy gépelési hibát..."amerikai szafárd zsidó " Ilyen nincs! Esetleg szefárd! Csurka I. Vona G.-t, szefárd zsidónak tartja. És akkor mi van? Ettől nem lehet tán magyar? Sötét vagy!
7 percig bírtam nézni és hallgatni. Tömény ostobaság. Bizonyítékok nélkül előadott münchauseni nagyotmondások tömkelege.Egy kis színvonal emelésre alkalmas előadás! Még ettől is messze vagytok!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... DKJuE1zbw#!