Rendben, elismerem, hogy az "autodidakta polihisztor" kifejezés nem pontosan azt fejezi ki, amit a szándékomban állt (lehetőleg tömören) kifejezni.

Biztos, hogy én vagyok a hunyó?Te nagyon buta, most olvasd el újra amit írtam, többször is
Az ismereteid máshonnan valók Zsoltika. Miért kell lexikonnak, enciklopédiának, internetnek nevezni a televízió mesecsatornáit? Miért kell a mesefilmek nézését kutatásnak, vagy olvasásnak nevezni? Lassan polihisztori tudományos publikációnak nevezed a mesecsatorna szünetében ide írott sületlenségeidet.... napi szinten "kutatást" végzek oly módon, hogy lexikonjaimat, enciklopédiáimat, vagy az internetet olvasom.
Meggyőztél. Orvosod mit mond?Az én magyarázatod, az átverésnek,aztán elkezdesz maszatolni...
Biztos vagy benne, hogy nem bagatellizáltad el a válaszod?A lélek szó nem zavar. Viszont (azt hiszem erre utalsz) azt gondolom, hogy az élő és az élettelen dolgok anyaga közt nincs semmi különbség.
Azt, hogy te mit gondolsz rólam természetesen magán ügy. Jogod van egy szubjektív irreális világképben hinned amit egy rakás ellentmondásra építettél. Szerencsére a tudomány képes arra,hogy racionális összefüggéseket, törvényszerűségeket képes legyen detektálni.Azt gondolom rólad, hogy nem vagy beszámítható
Én meg azt gondoltam a kijelentéseidet, és a link tartalmát meg tudod védeni. Ezek szerint nem.
Ehhez nekem kell idézet. Ugyanis nekem mindig logikus volt, ami számomra tökéletesen értelmetlennek tűnik attól annak még nagyon is lehet értelme.Csak azért idéztem, hogy lásd, amit te írsz, annak se füle se farka, hiába tűnik magyar nyelven írott értelmes szövegnek, ami pedig látra tökéletesen értelmetlen jelhalmaz, annak mégis van értelme.
amit te írsz, annak se füle se farka,
Itt az idő megváltoztatni az elképzeléseinknek megfelelő szkeptikus folyamatrendszert! Továbbra is az eddigiek szerint kell szakmailag felügyelni a stagnáló méretkorlátozást, de azonnal szükséges új kontextusba helyezni a konvergens szkeptikus trendeket. Tudjuk, hogy a szerkesztőség szeretné innovatívan fejleszteni a vizionált megoldásokat és személyes céljuk sztenderdizálni a személyközi interoperabilitást, valamint professzionális módon innovatívan fejlesztik a forradalmian új front-office on-stage vonalat. Jól gondolják, mert teljes nyíltsággal kell újradefiniálni a távolsági tudásközpontot és létfontosságú dolog leválasztani az intuitív témaorientált trendeket, miközben megpróbálják áramvonalasítani a korreláló fórumtag-kiszolgálást. Ennek megfelelően teljes nyíltsággal kell tipizálni a hatásos topik-kutatást, egyben szeretnék átvariálni a személyre szabott olvasói szolgáltatás-felügyeletet, mert létfontosságú dolog szétszabdalni az összehangolt minőségi indikátorokat. Igen, pontosan alkotó folyamat keretében kell betanítani a vizionált erőforrásokat és ehhez nincs más dolgunk, mint szinergizálni a prudens fórum-jogharmonizációt, s így megkísérlik szétszabdalni a hibátlan topik-miómát.
Nincs más hátra, mint ellenőrizni a tudásnövelt pilot gezoo-projektet, s azonnal szükséges nyilvánvalóvá tenni a pezo felhasználó-oldali emberi erőforrást, mert felelősséggel kell vizionálni a személyközi emberi erőforrásokat.
Nincs más dolgotok, mint próbáljátok meg új kontextusba helyezni a one-stop-shop-szerű szkeptikus folyamatrendszert és elemzések segítségével kell előmozdítani az elképzeléseinknek megfelelő szkeptikus pozíciót. Forradalmi élharcosa ennek a kedvező opcionális trendnek repair és pezo indikátor munkája, ezért még ma szükséges felnevelni az attraktív értékláncot és nem halaszthatjuk el szindikálni a szakmai munkamegosztást! Kreatív módon kéne újra feltalálni a hatékony működési programot, ezért én megkísérlem ösztönözni a funkció-specifikus személy értékeléseket.
Tökéletes, jobb választ el sem képzelhetnék! Amit írtam, ugyanis a te válaszaidból lett generálva, kicsit kontrasztosabbá téve azt a fajta zagyvaságot, amivel valahányszor örömöt szerzel mindannyiunknak. Ezzel sikerült elérni, hogy úgy lásd az így keletkező kommentet, mint ahogy mi látjuk a tieidet. Végtére is hát, a magadról kiállított diagnózist elfogadom!Meggyőztél. Orvosod mit mond?
Mert ebből a VÁLASZODBÓL számomra csak az írójának az elmeállapota érthető.
Végtére is hát, a magadról kiállított diagnózist elfogadom!
Régen azt gondoltam az szkeptikusok a tudomány fejlődését szolgálják, és lehetőségem nyílik logikus párbeszédre,( tanulni vmit)Régen ez - emlékeim szerint - rosszabb volt, akkor időnként szinte teljesen összefüggéstelen volt, amit írtál.
Azert most se sokkal jobb a helyzet. Kiszurtal egyetlen szot a mondatbol ("Régen"), es arra valaszolsz, a mondat tobbi reszet meg teljesen figyelmen kivul hagyod.Régen azt gondoltam az szkeptikusok a tudomány fejlődését szolgálják, és lehetőségem nyílik logikus párbeszédre,( tanulni vmit)
Csak racionalizalsz. Ha nem ertenek veled egyet, akkor nyilvan bennuk van a hiba, te semmikeppen nem tevedhetsz, ugye? Csak ezek a primitiv szkeptikusok nem ertik meg.Most azt gondolom a szkeptikusoknak csak egyetlen céljuk van, hogy a másképen gondolkozókat demoralizálják.