@osamuka (36911):
Iskolába hiába jártál, nem látszik rajtad! Beszélhetsz bármennyi idegen nyelvet, ha a gondolkozás képessége hiányzik belőled!
Jajj Istenem, Osamuka, hányszor elmondtam már, hogy azzal, hogy azt mondod, hogy "nem én vagyok a buta, hanem te" az óvodás színvonal, nem baszol át vele senkit. Kérlek, a tudatlanság és a gondolati renyheség nem látszik rajtam, azt keresed, mivel a te köreidben az az erény, az a "gondolkodás". Valójában csak beszopod, amit mást kitalál.
Nem tűnik fel, te szerencsétlen, hogy még írni se tudsz a hitedről, a saját szavaiddal? Hogy mersz a gondolkodásról prédikálnia, ha a gondolataidat össze se bírod szedni, és szóban leírni, mint egy hétköznapi ember.
Igen, ugyanis az, hogy ki bírd magad annyira fejezni, hogy saját szóval kommunikálj, az alapszint. Nem kell hozzá se egyetem, se főiskola, ez minden embertől elvárható.
A nyelv(ek) beszéde és használata pedig az ember intelligenciájának, és a gondolkodás képességének talán a legjobb fokmérője. A nyelvét igénytelenül, korlátozottan használó ember gondolatvilága is korlátozott, gondolatai rendezetlenek és értelmet nélkülöznek, megnyilvánulásai bornírtak. Igen, rólad beszélek, te anyanyelvünk agyhalott réme...
Hogyan képzeled magad itt a teljes fórumon felül álló zseninek, ha egyszer a szókincset és a fogalmazási képességed megrekedt alsó tagozatban?