Gyanítom azért nem található, mert töröltetted az előző regisztrációdat

Természetesen.Ugye az auralátás kísérletről beszélsz?
kijelentéslogika5. akinek előzőleg ellenőrzésre kerül, hogy látható-e az aurája.
Ezek már tények.Aura #73426 @István (73424):
Idézet:...csináljuk mégegyszer, aztán mégegyszer aztán mégegyszer, hol lenne a vége?
Naná! Miért, elkopik az aura?
Én nem vagyok olyan biztos benne.(Mert, hogy lesz még néhány kör, abban biztos vagyok,)
Tehát ne lehessen utólag arra hivatkozni, hogy az illetőnek nem elég nagy, fényes, stabil, színes, szagos, ilyen-olyan az aurája és ezért nem sikerült a kísérlet. Nem. A kísérlet előtt tessék nyilatkozni, hogy alkalmas-e a megfigyelendő személy aurája vagy sem! Vili?5. akinek előzőleg ellenőrzésre kerül, hogy látható-e az aurája.
Naiv vagy.5. akinek előzőleg ellenőrzésre kerül, hogy látható-e az aurája.
Tehát ne lehessen utólag arra hivatkozni,…
Ezt is HITNEK hívják.csak az számít, hogy az auralátó semmilyen módon ne tudhassa meg előre.
Nem ehhez, hanem ahhoz!Különben neked ehhez mi közöd, hogy kinek milyen végzettsége van??
Egy kisiskolas megerti.A végeredményt pedig egy kisiskolás is egyértelműen megérti.
50% körül találgatás, 100% egyértelmű bizonyíték.
Anyam borogasssss!en is gyakran csatlakozok a pszeudok taborahoz, ahogy azt Igazi szkeptikusok is megallapitottak.
Na végre! Nehéz volt rávezetni erre. Igazad van!Nem létező dolog nyilván nem is látható.
Te maximum áramot vezethetsz, esetleg bakkecskét az intézet udvarán, ha az ápolók megengedik...Nehéz volt rávezetni erre.
(viewtopic.php?p=75030#p75030 )Azt már megoldottad, hogy ha látod az aurát, akkor a tulajdonosa vajon hol van?
Mert eddig azt bizonygattad, hogy sokfelé tartózkodhat, akár épp ott is, ahol az aura...Vagy nem...![]()
![]()
Amíg ezt nem tisztázod, addig hogy fogod több fülke esetén megtippelni, hogy melyikben tartózkodik az aura gazdája? Szagra, zajra, hőre?
Lehetőleg valami ütleggel borogasson. Írtál már életedben valami értelmeset a fórumra?Anyam borogasssss!
@Solaris (75086):Solaris
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hozzászólás Gumiszoba #74988
@T.,Zs. (74983): Kellemes magömléseket fórumozás közben Zsolti!