@sötétvödör (48655):sötétvödör írta:Nekem legalább vannak saját gondolataim
Tehát még senki nem gondolt olyat mint te ?
@sötétvödör (48655):sötétvödör írta:Nekem legalább vannak saját gondolataim
Teljesen őrült vagy, ha ezeket igaznak gondolod, amiket írsz. Magadra éppen úgy, sőt, sokszorta jobban illik a gonosz hatalom által megszállt elme leírása, mint itt bárki másra. Meguntam az üres szócséplést, a saját bevallásod szerint sem vagy képes semmi ismeretet átadni, tehát az igazság bármi is legyen, értéktelen troll vagy.Igazad van , az a tudás amit másoknak nem tudok átadni , csak nekem használ .
Ezért neked is átadom . Csak nem úgy ahogy te diktálod .
Ugyanis bármit írnék azt kötelességből tagadod . ezért máshogy kapod a tanítást .És nem tőlem .
Mivel így rám vagy cuppanva , várható hogy nemsokára magadtól rá fogsz jönni arra amire kell .
Ez csodás lesz .
@Tuttisuu (48672):Tuttisuu írta:Dorzse, látom már a látszatát sem kívánod fenntartani annak, hogy érdekelnek a neked feltett kérdések.
Amiket írok nem GONDOLOM , hanem látom !!! Ez nagy különbség .mimindannyian írta:Teljesen őrült vagy, ha ezeket igaznak gondolod, amiket írsz. Magadra éppen úgy, sőt, sokszorta jobban illik a gonosz hatalom által megszállt elme leírása, mint itt bárki másra.
@mimindannyian (48674):mimindannyian írta: Magadra éppen úgy, sőt, sokszorta jobban illik a gonosz hatalom által megszállt elme leírása, mint itt bárki másra.
"Van egy állapot, amikor képesek vagyunk egymásra valóban egyenlőként tekinteni. Akkor áll ez elő, mikor figyelmen kívül hagyjuk a megszokott mentális hierarchiákat, az un. intelligencia vagy akár érzelmi intelligencia alapú megkülönböztetést, a munkahelyi struktúra által beidegződött alá-, fölérendeltségi viszonyokat, vagy akár az élemedett vagy éppen fiatal korunkból fakadó előítéleteket, de persze lehetne még sorolni, sok ilyet alakítottunk ki az idők folyamán.mimindannyian írta:Meguntam az üres szócséplést, a saját bevallásod szerint sem vagy képes semmi ismeretet átadni, tehát az igazság bármi is legyen, értéktelen troll vagy.
@mimindannyian (48682):mimindannyian írta:Hülyeség, nem érdemled meg, hogy foglalkozzak veled. Tudom, hogy bemagyarázod magadnak, hogy te látod jól a dolgokat, de ez már egy szánalmas színvonal, amikor nulla konkrétumot tudsz mondani, minden csak a nagy hamuka a valamiről, ami ellep, ami ellen nem lehet tenni, bla-bla. Szín tiszta süketelés.
Ha sikeresnek érzed a küldetésed, örülj neki. Ha kudarc, gondolkozz el rajta. Vagy ne.
Tudtad, hogy nem tükörszerű univerzumban élünk? Az énTudtad ,hogy tükörszerű univerzumban élünk?
Az én küldetésem is csak annyi , hogy tükröt mutassak .
@Gábor (48691):Gábor írta:. A szeretet nem kilóra mérik, aki egyetemes szeretetről beszél, az vagy nem tudja mit beszél, vagy csupán a kisiklott életéét próbálja sikeresnek feltüntetni... Sajnállak.
Az embereknek nem magyarázatok kellenek , hanem élő tapasztalatok .Gábor írta:Tudtad, hogy nem tükörszerű univerzumban élünk? Az én feladatom hobbym, hogy a szellemi környezetszennyezők mellet valódi magyarázatot mutassak.
Helyesen tetted idézőjelbe a kognitív disszonanciát, mert annak ehhez semmi köze.Ezáltal egyfajta „kognitív disszonanciát” hozunk létre, amely elhomályosítja az érzékelésünket és megakadályozza, hogy tisztán és tárgyilagosan lássuk a dolgokat.
Ez a közkedvelt szófordulat nagy ostobaság. Az igazság helyett szokott állni még benne világ, természet, fizika stb, tehát valami objektívnak vélt keretrendszer. A hinni helyett pedig gondolni, remélni, tehát valami szubjektív tartalom."az igazság nem törődik azzal, hogy te mit szeretnél hinni."
@piciloo (48726):piciloo írta:DordzseNekem már lassan olyan érzésem van, hogy erőszakosan tukmálnád a szereteted.
Mikor írtam magamról hogy megvilágosult vagyok ?piciloo írta:Ahhoz képest ,hogy majdnem megvilágosultnak tartod magad, nem tudsz belenyugodni ha más máshol tart a lelki útján.
Tiszteletről ezen a fórumon beszélni szintén tabu .piciloo írta:Ha tisztelnéd a tapasztalati utat, akkor nem a bizonygatással foglalkoznál, meg a szemek "felnyitogatásával".
Nem, hanem elkezdenem tisztazni a hallottakat:És fordítva is igaz , ha én elkezdeném magyarázni ,hogy azok a lények akik nekünk adták az elméjüket , azok szervetlen lények , ezért nem láthatók szabad szemmel , és azzal veszik el az energiánkat hogy álproblémákat gerjesztenek ,amik növekedésre késztetik a tudatenergiát , és ezt utána lenyúlják tőlünk .És ezért energiahiányos a legtöbb ember . És a hazugságokat , és magyarázatok tömkelegét ők tunkolják belénk , hogy azután saját önfontosságunktól megrészegülve , és elveszítve éberségünket , nyugodtan kelepcébe csalhassanak minket .
És mindig ugrásra készen állnak a magyarázatokkal , nehogy időnk legyen átlátni a trükkjeiken , és elhitetik az emberekkel hogy milyen buták ,ha nem hajlandók megérteni az ő logikus magyarázataikat . És rengeteg információval terhelik az elmét , hogy a tudat fókusza mindig az elme síkjára legyen rögzítve , oda ami az ő munkaterületük . És elbagatelizálják a személyes tapasztalat fontosságát , hogy az emberek ne a saját érzékeiknek higgyenek , hanem az ő magyarázataikban , amit a megfelelő tekintélyekkel akarnak nekünk eladni . Tudásnak nevezik a puszta információkat , hogy máshol ne is keressük az igazságot .
....akkor te is lehet hogy azt mondanád (sőt biztos ) hogy ez mind sületlenség . Ahelyett hogy próbálnád megérteni az emberi lét ellentmondásosságának egyszerű okát .
Szerintem pont ezért életképtelen a hasonló ezoterikus rizsa. Mert ilyesmiket szajkóznak, ami lehetetlen. Helyette mondjuk olyasmivel próbálkoznának hogy "egyetemes viseljük el a másikat" talán kivitelezhető lenne. Persze ez is csak kisebb közösségnek - és nem a világnak. Szóval sehogy se működőkepés, szerintem.Amúgy szerintem az lenne az egyetemes szeretet, ha mindenki szeretne mindenkit és mindent.
Számodra a szeretet felfoghatatlan!? Ejh! Ha felfogható lenne, nyilván szembe kellene nézni azzal, hogy ki szeret téged, és te kit szeretsz... - no comment.Aki az egyetemes szeretetről beszél , az vagy nem tudja mit beszél , vagy megtapasztalta.
Egy skizoid, vagy egy LSD szedő ember is sok mindent megtapasztal, attól még az egyik ön és közveszélyes beteg (lehet) a meg hallucinál. Veled sajnos mást nem lehet kezdeni mint lesajnálni, mert vagy hajlandó az embert meghallgatni. Csak ismételgeted önmagad.Az embereknek nem magyarázatok kellenek , hanem élő tapasztalatok . Nem magyarázatokkal kellene tömni a fejeket , mert azzal már torkig vannak az emberek , hanem utat mutatni a példáddal . De hogy tud utat mutatni , aki lesajnál másokat .
Igen, így van. Túlértékeled magad, és sikerült elhitetni magaddal, hogy több vagy mint mások. Ez is önértékelési zavar egyik formája - nem bírod elviselni a szürke hétköznapokat, ezért ebbe az önámításba menekülsz. Ébredj fel, mert később meg fogod bánni. Mint "szakértő" szóltam.Mi, emberek fontos szerepet tulajdonítunk önmagunknak mindenben, amit csak teszünk, mondunk vagy gondolunk. Ezáltal egyfajta „kognitív disszonanciát” hozunk létre, amely elhomályosítja az érzékelésünket és megakadályozza, hogy tisztán és tárgyilagosan lássuk a dolgokat.– Olyanok vagyunk, mint a röpképtelen madarak. Születésünkkor minden adottságunk megvan a repüléshez, de arra vagyunk kényszerítve, hogy zárt körben keringjünk a saját énünk körül. A kötél, amivel kipányváztak bennünket, az önfontosság. Ezt az önfontosságot próbáld meg legyőzni .
Mi a célod lehetetlen feladatokra való felhívással??ok, és akkor ezt fejezd ki egy mondatban úgy, hogy bárki megértse.
@Dordzse (48706):Végre valaki rájött .
@piciloo (48733):piciloo írta:Csak arra utaltam, hogy hiába magyarázod az egyetemes szeretetet. Aki nem élt át olyan érzést, amit annak vélt ,az úgysem ismeri el. Aki átélte, de később csalódott benne, az sem ismeri el. Elég egy híradót megnézni, és akkor megláthatod, hogy valahogy nem győzedelmeskedik teljes szélességben az egyetemes szeretet. Tegnap láttad a tv-ben, amikor mutatták azt az egyetemistát, akit a saját társa lelőtt ? Mi a véleményed az ilyenről? (Őszintén, nem a karma oldaláról közelítve) .
Pont ezért nem tettem idézőjelbesolarboat írta:Jooo joo ha a skeptikusok nem tudjak vagy nem akajak felfedni
hogy tudjak az eredeti forrast
amivel hergeled Oket
hogy az egy 2002 vagy 2004ben /?/megjelent konyvbol van szoszerint .
Na de ilyenkor azert ugy gondolom illene idezojelbe tenned am.
Mindenesetre szorakoztato hogy meg "jellem- es tulajdonsagbeli kovetkezteteseket"
is le tudtak
vonni az altalad szoszerint plagizalt szovegbol
@Gábor (48739):Gábor írta:Túlértékeled magad, és sikerült elhitetni magaddal, hogy több vagy mint mások. Ez is önértékelési zavar egyik formája - nem bírod elviselni a szürke hétköznapokat, ezért ebbe az önámításba menekülsz. Ébredj fel, mert később meg fogod bánni. Mint "szakértő" szóltam.