Ez viszont hülyeség, mivel minden asztrofotón pacák vannak.
Osamuka te vagy az? No comment.
Ez viszont hülyeség, mivel minden asztrofotón pacák vannak.
Engem az zavar, hogy hülyének nézel. Tudom, hogy ott van már rajta az a rajz is amit te raktál rá. Pontosan ezért raktam rá az enyémet. És azt is pontosan tudom, hogy ezzel te is tisztában vagy, csak megpróbálod az embert hülyének nézni, és az igazságot elkendőzni. De tudod mit legyél boldog, és érezd úgy megnyerted a vitát. Kiszálltam.Nem vetted észre, hogy az én képemre illesztesz, amin már rajta van az rajz is, amit te magad is illeszteni próbálsz? Mit gondolsz, mik azok a keresztek ott? Nem zavar egy kicsit?
Először is mm pontosságról soha nem volt szó, másrészt szerinted tökmindegy, hogy itt a földön mérnek valamit vagy fönn az égen két egymástól 1 fokra lévő csillagot?mm pontosan építettek kolosszális méretű piramisokat a rézkori emberkék, csak éppen csillagpozíciót nem tudtak pontosan meghatározni
aha... szóval jó egyezés, de nem szabatos... na most aztán marha egzaktul kifejezted magadelső ránézésre jó egyezés van a csillag és piramis pozíciók között, de szabatos hasonlóságról nem beszélhetünk
Erről lemaradtam. Hol, mikor, hogyan is bukott meg?A ránézésre jó egyezés a közelebbi vizsgálat után megbukott.
Nem ez volt az érv. Látod, ezért nem vagy alkalmas vitára. Még csak meg sem érted az érveket, csak hajtogatod a magadét.Egyáltalán nem érv, hogy a réz eszközöket újra kell élezni, ezért acélra cserélték.
Az entrópiacsökkenést hogyan lehet távolról detektálni?