Hozzászólás
Szerző: sirc » 2016.02.22. 18:47
egyébként rájöttem, sokáig olvasgatva a fórumot, hogy az ilyen emberek, mint morcos, ha már kimaradt az életéből a fizika-matek-miegymás, akkor a gimis anyagból hozott tudással(bár ez is erősen kérdőjeles) próbálnak kompenzálni.ezek az emberek valószínűleg rájöttek, hogy ahhoz, hogy az ember igazán mélyen értse az összefüggéseket, ahhoz éveket kéne eltölteni a könyvek fölött, de ÁH!FASZOM! kell ez nekem, majd valami eldugott fórumon bejelentem a nagy durranást, addig is megkapom a figyelmet, azután meg mehetek vissza hurkát tölteti a csipketerítős asztalon.
félelmetes, hogy egykor én is a hülye ötleteimmel traktáltam az akkor mérnöknek tanuló barátomat közgázos egyetemistaként, jellemzően azzal a tudással, amit gimiben szedtem fel."te figyelj, ide rakom, oda rakom, jó lesz, jön a sok energia, thai kurvák, örökélet" aztán váltottam, elvégeztem a mérnökit pesten, most meg égek magam előtt, mennyire naív és röhejes volt minden, amit anno "kitaláltam".
semmi másért nem írtam, csak azért, hogy minden tiszteletem azoké, akit itt ezt a 2-3 falu bolondját próbálják jobb belátásra bírni, akiknek az összes érvük kimerül a háttérhatalom-youtubefeltalálók-brékingazegyetementudomholvanakávéautomata háromszögben.úgy gondolom, hogy bárki, akinek akár 101%-os hatásfokot tudna a gépe, annak a világ már másnap leborulna a lábai elé, és nem kéne itt, a fórumon kamuzni orrba-szájba.nem tudom, hogy Andrásnak, rigelnek, meg a többieknek hogy van ennyi ideje, de még egyszer, minden tiszteletem, hogy az első pillantásra tudható hülyékre ennyit, segítő szándékkal, áldoznak idejükből.
üdv
egy közgázosból átvedlett mérnök
0 x