Gyerkek el se hiszitek hogy mire bukkantam. (remélem ezt még más nem fedezte fel)
Itt egy archivált oldal gondolom a Csabaié volt csak törölte. Borzasztó sok érdekességet lehet olvasni

mindent nem másolom be csak a számomra legjobbakat.
http://archive.is/71L7x
Egyeszer a fejem fogtam a döbbenettől máskor a hasam annyira nevettem

Felkészültettek? Kezdjük is ! Asszonggya (és ez a félkövér dőlt szöveg mind idézet lesz az oldalról)
"Dr. Csabai Zsolt Ph.D. Nemzetközi Tudományos hírneve alapján, mint kutató és feltaláló, több világszabadalom és világsiker tulajdonosa, több meghívásban részesült, amelyben felkérték az új kutatásokról és eljárásokról, előadások és bemutatók tartására. A fogászat és fogtechnika terén, 1988-2000-ig több mint 1000 symposiumot, gyakorlati kurzusokat és teorítikus előadásokat tartott, egész Európában. A világsikerek közé tartoznak a Dentál és Arany öntők terén, a „High Speed öntési” Technológia, beleértve a High-Speed beágyazó anyag feltalálása, kifejlesztése és elsődleges gyártása a saját Griesheimi gyárában, a Werk II-ben, mely egy fél év alatt az egész világon, egy új standardot jelentett és mai napig jelent!"
Hol van az a nemzetközi tudományos hírnév??? Erről sincs semmi info....
"Az új „Keilbremse”, melyet a Siemens 2005-ben szeretett volna magáévá tenni, de sajnos a tények azt mutatják, hogy ez a fékrendszer és maga a név "Keilbremse" már Dr. Csabai által, 1989-ben a Müncheni Európai Szabadalomhivatalban lekérdezésre került. Így per pillanat folyik a Siemens ellen a jogtulajdoni bizonyítékok bírósági tisztázása."
Tuti lefőtt a Siemens mint a kávé és egy rakat pénzt fizetett a Csabainak

kár hogy erről sincs semmi info...
Dr. Csabai 2000 és 2007 között, a kutatást helyezte előtérbe. A rákkutatásban a géntechnológiában, és a gyógyíthatatlan betegségek gyógymódján dolgozott. 2007-ben további 3 új világszabadalma lett bejelentve, mely a génkutatásban végzett utóbbi 10 év munkáját zárja le, és a jövőben irányt fog mutatni,a géntechnológiának. Itt a gének visszaprogramozása és osztódási folyamatok felgyorsítása volt a cél. A munkái közé tartozik az izomsorvadás is, és a biológiai (chemo)terápia. Még számtalan sok jó, és új dolog jelenik meg a jövőben az ő neve alatt.
Hol vannak ezek a világszabadalmak? ismét semmi info...
Szintén nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy őt kérte fel, egy Budapesti Egyetemi Kar docensnek, az Egészséges Életmód és Étrend program oktatására az Egyetemen. Ezt a tisztséget a tőle már ismert pontossággal fogja vezetni és betölteni, sok halgató örömére.
Melyik ez az egyetem? na itt kezdtem el röhögni de kegyetlenül. Beírja hogy az egyik egyetem de nem írja ki a nevét. Talán szégyelli a {doktor úr} az egyetemet azért nem nevezi meg???
"Jelenleg a rák és a sejtkutatásban vesz részt, új anyagok és eljárások kifejlesztésében és annak szabadalmaztatásában. A most készülő könyvében melynek címe „ A Grapefruit Csodálatos Gyógyító Ereje”
Tényleg? és hol kutatja a rákot meg a sejteket. Maximum ha elmegy nyaralni és a tengerparton figyeli a vízben élő rákokat

muhhahhaahhaa Sajnos a könyvet sem találtam még sehol pedig kerestem a neten
"Nagy cégekkel, mint a BASF-Finomkémia, L`OREAL stb. való együttműködése során, különböző típusú kivonatot gyártott,nekik az igények szerint. Orvosi és egyetemi tesztek, laborvizsgálatok kezdődtek, amelyek ezt az egyedi és különleges gyógyhatású szert igazolták."
Nem értem hogy itt miért nem írta azt hogy a gyógyszergyártó cégeknek dolgozott mint tanácsadó

De amúgy ezekről sincs semmi info..
"Már több mint 10 éve az őssejtkutatással, és a rákkutatással foglalkozik, ahol revolúciós eredményeket ért el! Az utolsó 10 év munkájának gyümölcse, egy újabb világszabadalom, amely 2007-ben lett bejelentve Németországban. A HPV ellenszerén is teljes iramban dolgozik, amely úgy tűnik lezártnak tekinthető! 2010 év elején, a tudományos munka leírása,és az ezt követö "Etikai Bizottság" engedélyezése után egy "Study" indul, 500 beteg és 50 orvos bevonásával, mellyel igazolni lehet,hogy a HPV gyógyítható! "
Egy ilyen hírről a világsajtó is beszámolt. De ezt se találni...
"Tény az, hogy a Grape Vital® pillanatnyilag törzskönyvezés előtt áll, ami azt jelenti, hogy hamarosan ez az egyedi koncentrátum, mint hivatalos hatóanyag,és mint gyógyszer lesz regisztrálva. "
Ez volt a legnagyobb Bullshit az egész közül. A cikk 2007 ben írodott . eltelt 11 év.... hol van a gyógyszerré minősítés... BULLSHIT BULLSHIT BULLSHIT
Forrás:
http://archive.is/71L7x