Vidám vasárnap
-
Vidám vasárnap
Az emberkedés alapvető problémája és annak oka a"vakhit".Ezt ideje lenne tisztázni.Azért lenne ez fontos mert néhány ember már istennek állítja be magát és szentírásként terjeszti(burkolva) a saját érdekeit.Istenek nincsenek.Tessék cáfolni/megerősíteni...
Ez a fajta nemtudás működteti az emberkedést az őskor óta.Mutassatok egy élőlényt amelyik a fajtársain élősködik,úgy hogy átveri?Milyen világ az ahol az egyik ember a másikból él?
...okos.
Okostelefon,okosóra,okostévé...egyház,vallás.Hmmm.Ehhez rengeteg buta ember kell és a vakhit(mindenben/bármiben).
Ez a fajta nemtudás működteti az emberkedést az őskor óta.Mutassatok egy élőlényt amelyik a fajtársain élősködik,úgy hogy átveri?Milyen világ az ahol az egyik ember a másikból él?
...okos.
Okostelefon,okosóra,okostévé...egyház,vallás.Hmmm.Ehhez rengeteg buta ember kell és a vakhit(mindenben/bármiben).
0 x
-
Vidám vasárnap
Ja,majd nem akar buta lenni és ezért elmegy jó kis kiokításra.Hogyan és miként legyen okos,de legalábbis miként lehessen a másikból megélni.Az ajjja meg csak had reszeljen.Okoska meg élősködik parazita módjára.Iskola példája.Is. https://www.napi.hu/ingatlan/elszallt_a ... 62215.html
0 x
-
-
Vidám vasárnap
Semmi extra,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre,de úgy látom senki nem meri kinyílvánítani.
Engem nagyon irritál ez a fajta népbutítás.Lefekszem kedden éjfélkor,bekapcsolom a tv-t és látom a sok barmot a vidám vasárnap című műsorban.
Minden mondata hazugság(érdemes mondatonként elemezni mert cáfolható),jó zenével aláfestve.
Innen indult az összes hazugság...az istenektől.Mítoszok ,legendák...tágra nyílt szemű idióták.
Tudod már hogy minden összefügg mindennel?
A Laminie őssejtmarhaságok,a Dr Csabai termékek,a szabadenergiaterjesztők,politikusok,orvosok és varázslók...stb.
Engem nagyon irritál ez a fajta népbutítás.Lefekszem kedden éjfélkor,bekapcsolom a tv-t és látom a sok barmot a vidám vasárnap című műsorban.
Minden mondata hazugság(érdemes mondatonként elemezni mert cáfolható),jó zenével aláfestve.
Innen indult az összes hazugság...az istenektől.Mítoszok ,legendák...tágra nyílt szemű idióták.
Tudod már hogy minden összefügg mindennel?
A Laminie őssejtmarhaságok,a Dr Csabai termékek,a szabadenergiaterjesztők,politikusok,orvosok és varázslók...stb.
0 x
-
-
Vidám vasárnap
Ha esetleg néhányatok számára kissé furcsának is tűnhet majd,de végeredményben igazat adok IDEGENNEK és MORCOSNAK is!
Nem mintha ez sokat jelenthetne,csak úgy megjegyeztem,mert kikívánkozott belőlem.
Ez pediglegyen fontosnak nevezhető.
Ha csak az ún. Vidám vasárnapok lennének terítéken,még hagyján,de van más hasonló agymosás is.
No itt kellene a szkeptikusoknak bedobni a nagy felvilágosítást-ha kell tudományos alapon...
Nem mintha ez sokat jelenthetne,csak úgy megjegyeztem,mert kikívánkozott belőlem.
Ez pediglegyen fontosnak nevezhető.
Ha csak az ún. Vidám vasárnapok lennének terítéken,még hagyján,de van más hasonló agymosás is.
No itt kellene a szkeptikusoknak bedobni a nagy felvilágosítást-ha kell tudományos alapon...
0 x
-
Vidám vasárnap
Persze hogy kikívánkozik,mert nyomasztó ez a sok baromság és a tehetetlenség érzése.
Azért van ez talán mert haggyuk,legyintünk hogy idióták...aztán szépen lassan a fejünkre nőnek,és már nincs mit tenni...már csak legyinthetünk.
Ha így haladunk akkor nemsokára a buzik fogják meghatározni mi a normális(melegházasság????és ezek gyermeket nevelnek???Ez a Természet elleni bűncselekmény!Hogy akar fennmaradni egy ilyen elfajzott nyomorék lény?).Már megszámlálhatatlanul sok hasonló eset van,ami Természetellenes.
Túl sok szálon fut a hazudozás és megértem hogy egyszerű jólelkű embereknek ez szinte átláthatatlan szövevény.
0 x
-
- *
Vidám vasárnap
A Vidám Vasárnap az a Hit Gyülekezete nevű egyház tévéműsora. Ha nem vagy tagja a hitgyülinek, akkor nem kell nézni. Ennyi. Topikot zárom.
0 x