Karbonsav-anhidrides ital
Elküldve: 2011.03.29. 16:18
A legujabb egeszseggel kapcsolatos felfedezes!
Karbonsav-anhidrides ital!
A karbonsav H2CO3 elettani szereperol eddig nem sok szo esett, pedig ez egy nelkulozhetetlen, minden elolenyben jelen levo, letfontossagu vegyulet, batran allithato, hogy nelkule nem lenne elet.
A novenyek fotoszintezisenek alapja, az egeszseges novenyek biologiai anyaguk felepitesehez hatalmas mennyisegu karbonsavat hasznalnak fel, gyakorlatilag az osszes szerves vegyuletet ebbol allitjak elo.
Azt nem kell reszletezni, hogy a novenyi taplalkozas, a sok friss zoldseg, gyumolcs fogyasztasa mennyire egeszseges nekunk embereknek is. Ez mind karbonsav alapu.
Egy regi-uj magyar felfedezes lehetove teszi, hogy a karbonsavat ne csak a novenyek kozvetitesevel, hanem kozvetenul, az izvovizzel is fogyaszthassuk.
Az a karbonsavval dusitott ivoviz lugosito hatasu, es erosen antioxidans.
A szajban kellemes tiszta, pezsgo erzest okoz, gatolja karos mikrobak oxidativ elettevekenyseget.
A gyomorba jutva tamogatja az emszetest, pufferkapacitasa hozzajarul az optimalis gyomos pH kialakitasahoz. A gyomorbol es vekonybelbol felszivodva maj-kapu errendszeren keresztul kozvetlenul a majba jut, ahol reszt vesz a meregtelenito eletfolyamatokban. Nem veletlen, hogy a maj-kapu errendszer venas vert szalit, ez szuksegese a maj optimalis mukodesehez, es a gyomorbol es vekonybelbol felszivodo H2CO3 ezt segiti elo.
Nem lehet tuladagolni, a felesleg gyakorlatilag azonnal kiurul a szervezetbol, es ekozben jelentosen serkenti a legzes intenzitasat. Az intenziv legzes hasznarol a jogik tudjak a legtobbet elmondani, de a modern orvostudomany is egyetert az osi indiai bolcsesseggel.
A karbonsavas viz fogyasztasa azonnal noveli a legzes intenzitasat!
Sokan nem tudjak, hogy a legzesszbalyozas fo vezerlo molekulaja nem az oxigen, a szervezet nem az oxigen szint, hanem a karbonsav szint egyensulyban tartasat vegzi a legzessel.
A ver pufferrendszere is karbonsav alapu, es a karbonsav szint valtoztatasaval allihtja aszervezet nagyon gyorsan savasabb vagy lugosabb iranyba a pH-t, hogy az eletfolyamatoknak legoptimalisabb szuk tartomanyban maradjon.
Gazdasagi jelentosege is hatalmas, egesz iparagak epultek a karbonsav tartalmu italok gyartasara es forgalmazasara, hatalmas extraprofito eredmenyzeve: karbonsavval dusitva a legocskabb szemet ital is eladhatova valik!
Ne doljunk be a kapitalista profithajhaszoknak, azoknak az italoknak szamos osszetevoje egeszsegkarosito lehet, ha nagy mennyisegben fogyasztjak!
Egy elhanyagolt magyar talalmany segitsegevel mindenki otthon, olcson eloallithatja maganak a karbonsavas vizet es ezzel megszabadulhat a multinacionalis vallalatoktol valo fuggestol.
Tiszt, adalekoktol mentes karbonsavval dusitott vizet allithatunk elo, de izles szerint adhatunk hozza keves voros bort, aminek a Resveratrol(3,5,4'-trihydroxy-trans-stilbene) tartalma tovabbi vedohatast biztosit a mindennapok oxidativ stressze ellen. Gyerkeknek szines gyumolcshej kivonattal (malna, meggy stb) adjuk, ez nem csak vonzobb teszi, de egesszegmegozo szerepet id fokozza!
Karbonsav-anhidrides ital!
A karbonsav H2CO3 elettani szereperol eddig nem sok szo esett, pedig ez egy nelkulozhetetlen, minden elolenyben jelen levo, letfontossagu vegyulet, batran allithato, hogy nelkule nem lenne elet.
A novenyek fotoszintezisenek alapja, az egeszseges novenyek biologiai anyaguk felepitesehez hatalmas mennyisegu karbonsavat hasznalnak fel, gyakorlatilag az osszes szerves vegyuletet ebbol allitjak elo.
Azt nem kell reszletezni, hogy a novenyi taplalkozas, a sok friss zoldseg, gyumolcs fogyasztasa mennyire egeszseges nekunk embereknek is. Ez mind karbonsav alapu.
Egy regi-uj magyar felfedezes lehetove teszi, hogy a karbonsavat ne csak a novenyek kozvetitesevel, hanem kozvetenul, az izvovizzel is fogyaszthassuk.
Az a karbonsavval dusitott ivoviz lugosito hatasu, es erosen antioxidans.
A szajban kellemes tiszta, pezsgo erzest okoz, gatolja karos mikrobak oxidativ elettevekenyseget.
A gyomorba jutva tamogatja az emszetest, pufferkapacitasa hozzajarul az optimalis gyomos pH kialakitasahoz. A gyomorbol es vekonybelbol felszivodva maj-kapu errendszeren keresztul kozvetlenul a majba jut, ahol reszt vesz a meregtelenito eletfolyamatokban. Nem veletlen, hogy a maj-kapu errendszer venas vert szalit, ez szuksegese a maj optimalis mukodesehez, es a gyomorbol es vekonybelbol felszivodo H2CO3 ezt segiti elo.
Nem lehet tuladagolni, a felesleg gyakorlatilag azonnal kiurul a szervezetbol, es ekozben jelentosen serkenti a legzes intenzitasat. Az intenziv legzes hasznarol a jogik tudjak a legtobbet elmondani, de a modern orvostudomany is egyetert az osi indiai bolcsesseggel.
A karbonsavas viz fogyasztasa azonnal noveli a legzes intenzitasat!
Sokan nem tudjak, hogy a legzesszbalyozas fo vezerlo molekulaja nem az oxigen, a szervezet nem az oxigen szint, hanem a karbonsav szint egyensulyban tartasat vegzi a legzessel.
A ver pufferrendszere is karbonsav alapu, es a karbonsav szint valtoztatasaval allihtja aszervezet nagyon gyorsan savasabb vagy lugosabb iranyba a pH-t, hogy az eletfolyamatoknak legoptimalisabb szuk tartomanyban maradjon.
Gazdasagi jelentosege is hatalmas, egesz iparagak epultek a karbonsav tartalmu italok gyartasara es forgalmazasara, hatalmas extraprofito eredmenyzeve: karbonsavval dusitva a legocskabb szemet ital is eladhatova valik!
Ne doljunk be a kapitalista profithajhaszoknak, azoknak az italoknak szamos osszetevoje egeszsegkarosito lehet, ha nagy mennyisegben fogyasztjak!
Egy elhanyagolt magyar talalmany segitsegevel mindenki otthon, olcson eloallithatja maganak a karbonsavas vizet es ezzel megszabadulhat a multinacionalis vallalatoktol valo fuggestol.
Tiszt, adalekoktol mentes karbonsavval dusitott vizet allithatunk elo, de izles szerint adhatunk hozza keves voros bort, aminek a Resveratrol(3,5,4'-trihydroxy-trans-stilbene) tartalma tovabbi vedohatast biztosit a mindennapok oxidativ stressze ellen. Gyerkeknek szines gyumolcshej kivonattal (malna, meggy stb) adjuk, ez nem csak vonzobb teszi, de egesszegmegozo szerepet id fokozza!