OFF
Én azért kérdezgetek rá nála hogy ő hogy látja, mert érdekel mindenféle nézőpont a hasonló témákban.

Lehet szubjektív véleménynek látszik amiket írkálok, de eddig nem ellenkezett ezzel kapcsolatban. (majd megteszi, ha úgy látja hogy elnéztem a dolgokat.) A leírása alapján, logikai úton én leginkább a keleti filozófiák tanításait vélem felfedezni. - ezért kérdezgetek ebből a nézőpontból. Nem baj az, ha közvetve egy kis "ezotéria" is belekeveredik a beszélgetésbe, hiába tudományos fórum ez. Lehet hogy valakinek éppen az itt hangzottak alapján nyíllik fel a szeme hogy ne dőljön be a sarlatánságoknak. (most nem konkrétan erre a topikra gondolok.)
A privát véleményem az anyagról, és világról az, hogy elég "gyér" a tudásom ezzel kapcsolatban hogy konkrétan letegyem a voksomat bármelyik állítás mellé. Ezért csak kérdezgetek, logikázgatok, és igyekszek feldolgozni a kapott információkat.

Tulajdonképpen ez a haszna az ilyen fórumoknak, az érdemi viták mellett. - hogy tanulni lehet belőlük. (szerintem)
/OFF Elnézést!