@alagi (54029):
"Nem kivansagmusor."
Lazíts. Tettem szmájlit.
"Jaj, ne kelljen mar ovodas illemszabalyokon vitatkozni."
Nem kivánságműsor!
"a beszelgetest inditok megegyeztek valamiben, akar abban is megegyezhettek volna, hogy az adott fogalmat "mikkamakka"-nak fogjak itt ebben a topikban hivni"
Pont ez volt a felvetésem, hogy az itt beszélgetők - onnan nézve ahol én ülök - megegyeztek abban, hogy az NWO az ugyanaz mint a "mikkamakka". Az elején teljesen kulturált módon felvetettem, hogy nem tudom jó helyen járok-e, de ha félreérteném hogy miről szándékoztok itt beszélgetni, akkor én kérek elnézést. Egyéb probléma? Mert akkor most elnézést kérek, és hagylat titeket továbbra is olyasmiről vitatkozni, ami szerintem nem létezik így irreleváns. Számomra az az NWO létezik, amit Bush is emleget, meg ami felé kézzelfoható módon haladunk (lásd. európai integráció). Antiszemita, populista, fundamentalista, paranoid, terrorista xenofóbokról én nem tudok.
"Most honnan tudjam, hogy te NWO alatt a topik elejen felvazolt dolgot erted, vagy pedig Barroso egyesitesi torekveseit?"
Pontosan leírtam abban a hsz-ben, amire reagáltál, hogy miről beszélek. Pont az próbáltam tisztázni, hogy én máshogy látok dolgokat, és ha ez itt elfér, akkor maradok, ha nem fér el, akkor megyek.
"legyszi ismertesd meg velunk jobban az NWO-t, hogy megertsuk."
És ezt mégis hogy gondoltad? Emberek évekig, van aki évtizedekig tanulmányozza a témát "főállásban", és gondolod hogy majd én összefoglalom neked 2 mondatban úgy, hogy még bizonyítva is érezd az egészet? Ez irreális elvárás. Apró, gombostűhegynyi dolgokról beszélgethetünk itt, tőlem többet ne várj el. Általában próbálok olyan apróságokkal előjönni, amit mások is viszonylag könnyen megismerhetnek. Aztán majd lesz ami lesz.
"Ha allitasokat teszel akkor vedd meg oket."
Nem védem. Nem azért vagyok itt. Felvetek dolgokat, akit érdekel, az reagál rájuk, és aki számomra érdekeset reagál, annak válaszolok. Ennyi.