Elképzelhető, hiszen te is bankár vagy, nem?

Na nézzük meg, mit is jelentenének ezek a számok, ha igazak lennének.Beleesel abba a hibába, amibe sok meggondolatlan ember. A zsidók tényleges száma és a zsinagógába járók közé teszel egyenlőségjelet. Azaz, ha holnap az egész világon minden hívő zsidó kitérne a hitéből, akkor szerinted valami újabb holokauszt következtében megszűnne a zsidóság? Én pl. a 2.000 zsidó ismerős között alig kéttucatról tudok, akik járnak zsinagógába.
Küldtünk már többen linkeket, tele van a könyvtár, hogy te nem vagy hajlandó olvasni, csak a saját propagandádat, az már a te bajod.Az igazolás megtörtént? Bővebben?
Épp úgy beszélsz mint bármely áltudományos hívő nagyokos: ha ő nem érti, vagy nem hiszi el akkor nem igaz... és itt akkor neked is felteszem azt a kérdést amire egyszer már nem válaszoltál, hanem félrebeszéltél: ha a tanúvallomások, a fényképek, tömegsírok, a filmek és az iratok nem bizonyítanak neked semmit, akkor mégis mi bizonyítana?Az alapállítást kell bizonyítani először. Ez a kiindulópont. Vagyis, hogy a holokauszt megtörtént, ezt kellene igazolni. De ha közel 70 év kevés volt hozzá eddig, akkor nem sok esélyetek van.
Megint írsz valamit - még akár igaz is lehet-, de a forrás az sehol. Higgyük el a két szép szemedért?Magyarországon zömmel zsidók viselik a Klein nevet. Sváb kevés. A zsidó vezetéknevek között a Klein a saját típusában a legelterjedtebb volt és pl. debreceni felmérés szerint az összes között is a leggyakoribb.
A föld is lapos ez egyértelmű, nem?Az újság nem írta, hogy zsidó, de ez egyértelmű.
Az 1437-edik évi lakosságszám a Magyar Királyságban: Kristó szerint 2,2-2,5 millió, Szűcs szerint 3,5-3,9 millió, Győrffy szerint 2,9 millió, tamáskodó szerint az eltérő számok miatt nem volt lakosa ezen időszakban a Magyar Királyságnak, aki szerint meg volt, az bizonyítsa be*!Azzal, hogy több számadatot is emlegetnek, csak saját magukat cáfolják…
Értem, tehát hasszámok. Figyi csak:… de nem ez a leglényegesebb, hanem az, hogy hasszámok. Ugyanis arra kellene bizonyíték, hogy 6 vagy 5 vagy akárhány millió zsidót a 2. vh idején központi utasításra vagy csak akár spontán meggyilkoltak volna.
Nem veszed észre magad?Honnan jött a 150.000? Ezt csiripelik a verebek.
Aha de te azt biztosan tudod, hogy az összes többi ebből a „csiripelt” 150e-ből... mi is?A 150.000-ből csak néhányan szerepeltek itt név szerint konkrétan, főleg a magasabb rangú tisztek közül. Azt hogy a többiek mind csak Mischlingek voltak, nem tudod innen megállapítani.
150.000 fecske aminek egy része rigó és veréb simán elveszik 17,7 millió seregély között. Különben is a vadorzó mondja meg, hogy mit tart fecskének.Az egy fecske és a 150.000 fecske között van némi különbség. Ha a házadra építene mind fészket, rögtön látnád is.
Ja, az más. Te nem becsülsz, csak a hasadra ütsz és bemondasz egy számot.Én nem becsültem meg semmit, csak azt mondtam, hogy százezeres nagyságrend, ami lehet 100.000-től 999.999-ig bármennyi, de nem venném a bátorságot, hogy hajszálpontos totózásba bocsátkozzak.
Ízléstelen, poénnak szánt szánalmaskodásaidtól kímélj meg!Endlösung avagy végső megoldás (a Provident)?![]()
Tehát nem volt semmi Holokauszt, csupán 1944-ben a Magyar Királyság területén felütötte a fejét valami szörnyű ateistavírus és hipp-hopp a vidéki zsidóság mind elhagyta az imaházait és ateistává lett a rabbikkal együtt. Sőt, valószínűleg ki is költöztek tőle remetének az erdőbe, mert a házaikat, vagyonukat, értékeiket és ismerőseiket is mind hátrahagyták és többet nem is keresték. Valami miatt ez a vírus a keresztényeket nem támadta... legalább is csak az első és második generációs keresztényeket.Beleesel abba a hibába, amibe sok meggondolatlan ember. A zsidók tényleges száma és a zsinagógába járók közé teszel egyenlőségjelet. Azaz, ha holnap az egész világon minden hívő zsidó kitérne a hitéből, akkor szerinted valami újabb holokauszt következtében megszűnne a zsidóság?
&Én pl. a 2.000 zsidó ismerős között alig kéttucatról tudok, akik járnak zsinagógába. Amúgy nemrég nyitottak itt egy rituális fürdőt. Akkor pedig csak van igény. A halachá szerint egyébként a kitért zsidó is megmarad zsidónak.
Ez a 2000 zsidó ismerős baromi hihető… Egyébként szerinted a német, vagy magyar hatóságok a zsidó vallási előírások szerint hozták a törvényeiket? Hallottál már egy bizonyos kijelentésről, ami szerint az a zsidó, akit az idézett annak kinevez?Egyébként a zsidók szerint anyai ágon a zsidóság 100 %-ig öröklődik. Tehát ha valakinek az anyai üknagyanyja zsidó volt, majd annak gojtól lett lánya és az is gojhoz ment hozzá, majd lánya születet, aztán ez is gojnak szült egy lányt és ez is gojnak szült egy gyereket, akár fiút akár lányt, az zsidó ükunoka lett.
Nem. Én ritkán nézek magyar focit.Te lennél tuttisuu is, ződ takony?
Január 20.? Addigra a szovjetek már 2 napja a Duna-parton voltak, de ez ne zavarjon. ( http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/map/buda.html )Na, ez a tipikus propaganda anyag (a negatív fajtából). Ha elolvasod a rövid összefoglalóját az amúgy is rövidfilmnek, akkor láthatod, hogy a sztori szerint 1945 telén játszódna a jelenet. Ez csak január lehet. Január 20. körül viszont már olyan jégpáncél volt a Dunán, hogy a szovjet páncélosok azon manővereztek. Tehát itt ilyen jégtáblába ugrálásról nemigen lehetett szó. Ráadásul ifj. Schirilla sem tudná leutánozni, amit a mese szerint egy négyéves kislány bemutatott. És ez egy oktatási segédanyag. Ettől van kiakadva rob66 meg az anyósa is.
Akkor elkezdhetnéd ezeket a tudományosnak mondott forrásokat megosztani velünk, mert eddig nem sok ilyet láttunk tőled. Sőt, egyáltalán cseszel forrásokat használni.A forrásokat csak tudományos értékük alapján szelektálom.
A minőségét nem az én tisztem meghatározni, azt elvégzik és elvégezték mások, de nekem úgy tűnik, hogy jobbat, mint egy bizonyos jogvégzett árja óriáskígyó itt fentebb.Milyen történészi munkát végeztél eddig?
Semmi. Ő már eldöntötte, hogy a holokauszt nem igaz, mert azok az árja úriemberek, akikbe szerelmes, azok nem követhették el ezt...Épp úgy beszélsz mint bármely áltudományos hívő nagyokos: ha ő nem érti, vagy nem hiszi el akkor nem igaz... és itt akkor neked is felteszem azt a kérdést amire egyszer már nem válaszoltál, hanem félrebeszéltél: ha a tanúvallomások, a fényképek, tömegsírok, a filmek és az iratok nem bizonyítanak neked semmit, akkor mégis mi bizonyítana?