Én csak kíváncsi voltam mivel állnak elő ezek az okostojások

Én ekkor a ostobasághalmazt nem tudom mikor láttam utoljára, amiből talán kemelném, hogy Nagy Sándor Hódító hadjárata Magyarországra irányult, (biztos csak eltévesztette az irányt és emiatt ment Egyiptomon és a Közel-Keleten át Indiába...)
Osamuka, te tényleg ennyire idióta vagy?Tisztelt Mindenki!
Azért így címzem, mert nem tudom ki küldte.
Ez az írás nem Dr. Papp Lajostól származik!!!!!!!!!! Természetesen vannak benne olyan gondolatok, amelyekkel tudom, hogy teljes mértékben egyetért, de aki egy kicsit is ismeri Őt, ill. az írásait, pláne a stílusát, annak tudnia kellene, hogy ez nem tőle ered.
Egyébként egyszer már erről nyilatkoztam, de úgy látszik igen nehezen jut el az emberekhez az igazság.Azt sem tudom elfogadtatni az internetet olvasókkal, hogy az "Én Miatyánkom" c, verset sem ő írta, bár tényleg nagyon szép és vállalható is lenne. De nem Ő írta.!!!
Szeretettel üdvözlök Mindenkit!
Sipos Kata
Papp Lajos könyveinek szerkesztője
Azt azért észrevetted, hogy kormányváltás volt tavaly? És mi következne abból, ha én pl. hun-sumér felmenőkkel rendelkezem? A sumérok/hunok nem vesznek fel devizahitelt? Egészségesen étkeznek? Jól nyilaznak hátrafelé?Mert mi van ma. Merjünk kicsik lenni.
Tehát Magyarország legyen erős, de véres nemzetállam, és az jó, ha egy nemzetet olyan országok vesznek körül, akik folyamatosan utálják, sőt gyakran háborúznak is vele emiatt, mert az jó.Ismerős az erős nemzetállam? Például izrael egy igen erős nemzetállam.
...
A modern izrel története nem véres egy kicsit?
Úgy érzem, hogy kissé torzítanak a kérdéseid. Vagy nem?Trianonnal mi is fájdalmad?
Megtámadsz egy országot,az jól elver és elveszi az üveggolyóidat! Miért támadtál neki?Miért nem te verted el? Ja,és közben miért kellett zsidókat irtani?