http://forum.2esely.hu/gnm/index.php?topic=130.0
Még egy itteni ismerőssel is találkozni lehet

http://nol.hu/lap/arcok/20110824-gondol ... odo_borral#Kétségtelen, hogy a kemény üzletasszony egyik vesszőparipája az egészséges életmód. .... Az elhivatottság szenvedélye és az üzleti érzék pedig hamar közös utat talált magának: a családi borászat nemrég piacra vitte az úgynevezett wellness-válogatását, az azóta szakmai díjakat is besöprő Pi-borokat. Az elképzelés igen egyszerű volt: a kijelölt szőlőültetvényeket energetizált vízzel, azaz Pi-vízzel locsolják, a növények pedig a vitamindózist erősebb immunrendszerrel, erősebb vesszővel, nagyobb levelekkel, feszesebb, lédúsabb szemekkel hálálják meg. „Ez a gondolkodó bor. Ellazít. Működik. A napokban kezdtem el azon gondolkodni, hogyan lehetne kifejleszteni egyfajta borterápiát az egészségesebb életmódhoz és teljesebb pszichés állapothoz. Két megszentelt dolog van. A víz és a bor. Nincs más. Ha összekapcsoljuk a kettőt, illetve tulajdonképpen a szőlőt és a vizet, abból csak valami jó sülhet ki, nem igaz?” – mondja, és a hangsúlyból már tudható, az „elkezdtem gondolkodni” tulajdonképpen már inkább azt jelenti: „kész terveim vannak”. A borászatvezetőből persze hamar előugrik a közgazdász is, amikor felvázolja: ha a magyar lakosság, az állami intézmények és vállalkozások vízfelhasználásuk során a Pi-vizet használnák kizárólag (fűtésre, hűtésre, fogyasztásra), akkor rövid időn belül visszafizethető lenne szinte a teljes államadósság. Különösen úgy, hogy a Pi-technológiát az unió is örömmel támogatja.
Szerintem a magyarázat az, hogy az idézetben szereplő kedves barát nem járt egyetemre, így tényleg többet tanulhatott a világról egy este alatt."Többet tanultam tőled a világról ez alatt az este alatt, mint az egyetemen” – fogalmazott egyik kedves barátja
Ergo vizet hordtál a vajúhoz a kútról?Már akkor vízkezeléssel foglalkoztam, amikor Te még hátul gombolósban jártál!
ezen behaltam, milyen aranyosan magyarázza ki azt, hogy gőze nincs a tudományos szakszavak jelentéséről.Először is le kell szögeznem, hogy a mai tudományos szakszavak és fogalmak olyan hibásan felállított dogmarendszerekre épülnek, amelyekkel az általam átadni próbált információ néha tévesnek, vagy hibásnak hathat, ezért már itt megkérek mindenkit, hogy próbálja meg megnyitni az elméjét és teljes lényével megpróbálni felfogni azt amit a következő sorokban írok.
Én már csak egy dolgot nem értek, hogy hogyan lehetséges hogy számomra ez ennyire egyszerű és magától értetődő, hogy 5 éves korom óta tisztába vagyok ezzel az elmélettel, amikor még hírét sem hallottam se Einsteinnek, sem pedig Euklidésznek. Lehet hogy én vagyok az Isten ?
Tudja valaki, hogy mi az a "tudományos aszkézis"?...valódi mélységükben való megismerése rendkívül elmélyült tudományos aszkézist követel meg...