Viszont ha egyik sem, az utolsó ajánlatom, hogy a pránanadis melegtenyér technikát (csak nőknél

Ezt mondjuk elhiszem...marci13 írta:Legalább olyan jó mint a REIKI vagy a hasonló energetikával való "gyógyítás" rendszere.
Nem, nem működhet.marci13 írta:Ez a rendszer --úgy mint bármely más rendszer- nem mindenki számára megfelelő, de ettől függetlenül még működhet.
Ne hagyjuk ki azt a pszichológiai tényt sem, hogy általában az emberek szeretik azt hinni, hogy ha valami drága, akkor az kiváló minőség, hatásos, meg értékes. Tehát maga az ár, az "áldozat" nagysága erősíti meg ezekben az emberekben a hitet. Szélsőséges esetbe eljutva viszont már egy másik pszichológiai hatás érvényesül, amikor már nagyon sok pénzt lehúztak a delikvensről minden eredmény nélkül: ekkor a személy még saját maga előtt is letagadja, hogy milyen kapitálisat hibázott és inkább bennemarad a becsapásban (Az nem lehet, hogy ez ne működjön!), minthogy beismerje, átverték és palira vették.Trob25 írta:Csak ezért nem kellene pénz kiadni, meg szimbólumokat elképzelni. de ők ebben kapaszkodnak bele, mert másképp nem tudják elképzelni maguktól, hogyha enélkül csinálnák ezt( csupán maguk lekérik az energiát, nem végeznek tanfolyamot stb.) ugyanott lennének.
Tudom milyen kiábrándító. Én egy chikung tanfolyamon szembesültem ugyanezzel. Az ismerősöm unszolására mentem el amúgy, nem különösebben érdekelt, de mondom legyen, kipróbálom. Csak a feléig jártam, mert egy kapzsi húzásával (pedig nem is velem szemben), hiteltelenné vált az oktató. Meg az egész energiatologatás is hókuszpóknak tűnt. Meg az ottani dolgok nagy részére már ösztönösen is rájöttem. pl. a nagyyfa gyakorlat nálam úgy nézett ki ösztönből, hogy lefeküdtem az ágyon ,relaxáltam és egy idő után arra tekeredtem amerre éreztem hogy kell. A tanfolyamon állva csináltuk ,csak nagyfa gyakorlat címén mozdultunk arra amerre éreztük. Viszont amikor az oktató elkezdte mondogatni, hogy valami nagymester megjelenhet,mert képes a teleportációra, hát akkor gondoltam......................... Amúgy munkahelyen jó lazító testgyakorlatsornak, de csodát azért nem várnék tőle.Trob25 írta:Én sajnálom azért ezen embereket, hogy pénzt adnak ki és sokuk nincs olyan helyzetben, hogy anyagilag megengedhetné magának
Mint írtam első két tanfolyamot végeztem el.
Ami meglepő volt a oktatónak voltak segítői, akik nézték, hogy időközben valaki távozik e ill. segédkeztek neki.
Az oktatón látszott, hogy nagyon is a pénz érdekli elsősorban.
Amikor valaki távozott szünetben, hallottam, hogy egyik segítő az oktatónak megemlítette, hogy 1 ember elment.
Látszott rajta, hogy nem örül neki, mert 10 000FT kiesett a tarsolyból.
S higgyétek el nem beképzelem a dolgot, valóban lehetett látni.
S ami még gáz P. J. -nek úgymond a " helyettesi beosztásban lévő " oktatójáról van szó.
Popula(c)tion írta:@fain (78952):Tényleg? Miért?...de fontos,hogy valamiben hinni kell.
Ez érdekelne, mert engem inkább kifejezetten zavar, ha nem értek, nem látok át valamit, kevés, hiányos vagy manipulált (lásd pl. politika) az információ és ezért "hinnem" kell. Hál'istennek () ez az internet korában már egyre ritkábban fordul elő velem.
"Rigel írta:@dumalady (81175):
" Kedves Dumalady!
Az előttem szólók mind kóklerek! Nekem semmi sem kell ahhoz, hogy jósoljak! És pontosan ugyanolyan jó kis jóslat lesz, mint a kávézaccos vagy a fényképes...
Komolyra fordítva a szót. A jelenlegi fizikai ismereteink szerint SEMMIFÉLE módon* nem szerezhetünk információt a jövőből, sőt(!) még a jelent sem ismerhetjük meg, mivel minden információhordozó jelenség maximum fénysebességgel hozhatja az információt. Például ha éppen ebben a szent pillanatban a Nap felrobbanna, akkor ezt csak uszkve nyolc perc múlva vehetnénk észre, mivel ennyi időbe telik a fénynek idejutnia hozzánk.
Éppen amiatt vicces mindenféle jóslás, mert nemhogy a jövőt nem ismerhetjük meg**, de még a jelent sem. És akkor jönnek magabiztos emberkék és nagy pénzeken mindenféle blődséggel megetetik a hiszékeny balekokat.
(* Tulajdonképpen az általános relativitáselmélet nem tiltja az időutazást, és így az információ múltba juttatását, de ehhez olyan extrém viszonyokat ad meg, hogy az gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
** Természetesen ez nem vonatkozik az egyszerű rendszerek viszonylag kis időtartamú jövőjének az előrejelzésére az ismert fizikai összefüggések felhasználásával. Például egy profi biliárdos nagyon jól meg tudja jósolni négy-öt golyó jövőbeli pályáját, ha az adott darabot ilyen és ilyen módon löki meg.)
"Trob25 írta: " Én sajnálom azért ezen embereket, hogy pénzt adnak ki és sokuk nincs olyan helyzetben, hogy anyagilag megengedhetné magának
Mint írtam első két tanfolyamot végeztem el.
Ami meglepő volt a oktatónak voltak segítői, akik nézték, hogy időközben valaki távozik e ill. segédkeztek neki.
Az oktatón látszott, hogy nagyon is a pénz érdekli elsősorban.
Amikor valaki távozott szünetben, hallottam, hogy egyik segítő az oktatónak megemlítette, hogy 1 ember elment.
Látszott rajta, hogy nem örül neki, mert 10 000FT kiesett a tarsolyból.
S higgyétek el nem beképzelem a dolgot, valóban lehetett látni.
S ami még gáz P. J. -nek úgymond a " helyettesi beosztásban lévő " oktatójáról van szó.
Tévedés. Mi nem "hisszük", hanem TUDJUK hogy a Pránanadi egy hatalmas átverés. A különbség óriási.Fehér B. írta:Ti is hisztek valamiben... Éppen aktuálisan abban, hogy a Pránanadi egy nagy humbugság.
Tévedés.Fehér B. írta:Egyébként a jövő viszonylagos. Folyamatosan változóban van.. jelen döntéseink viszonylatában.
Eltekintve attól, hogy a pénzéért a delikvens egy KÉZZELFOGHATÓ tárgyat kapott, amelynek "értéke" van, jó esetben arányos az érte fizetett pénzzel.Fehér B. írta:.. Még.. egyetlen utolsó gondolat.... Érdekes.. soha nem hallottam arról mérgeskedni még embereket... hogy.. aki azt a piros lakkbőr táskát vagy körömcipőt árulja.. X ezerért.. az csak azért van, hogy lenyúlja az embert... és minden főgonoszHm.
Ha félidőben jön rá, hogy a kozmetikus gyakorlatilag SEMMIT SEM CSINÁL rajta, igen, akkor rendben van, hogy fizetés nélkül otthagyja. És a kozmetikus két kezét összeteheti hálából, ha az ügyfél nem jelenti fel csalásért.Fehér B. írta:Egyébként.. ha valaki fél időben ment el.. az tényleg furcsa lehetett. ha mondjuk.. elmegy kozmetikushoz valaki.. és fél időben feláll, és távozik fizetés nélkül az rendben van így?
zsolesz írta:@mimindannyian (46756): De az biztos,amikor ott voltam valami történik az ember fejével.Arra gondoltam befolyásolják a tudatunkat valamivel,az avatások során volt aki elhányta magát olyan rosszul lett.Az avatóba semmi fémet nem szabad bevinni,nem mondták miért(csak)Én bevittem egy gyűrűt a zsebembe kíváncsi voltam mi lessz.Rendesen éreztem hogy rezeg a zsebemben,szerintem variálnak az alfa hullámmal.Minél magasabb szintre jutsz annál több az avatás.
imre25 írta:pránanadi 2.es tanfolyamon is volt aki megkérdezte mestert, hogy honnan tudja ( mármint a tanuló) hogy működni fog ez a szimbólumos módszer?
Mester válasza: nem is értem a kérdést
Újra feltették neki ill. hogy aki tanfolyamon volt mindig tudja használni ezen tudást. stb stb. hasonló kérdések
Válasz az volt: én átadtam nektek ezt a tudást avatás során ( ami kb. 2 perc volt)
majd utánaErika5 írta: Szeretném rávezetni ezt az ismerősömet arra, hogy legalább használja az agyát ha már van neki, és kicsit távolabbról, kétkedve nézze az eseményeket,
Ez most vicc ugye?Erika5 írta:Szimbólumokat bárki hozhat le, aki kifejleszti magában a 3. szem látást
Erika5 írta:[quote
Szimbólumokat bárki hozhat le, aki kifejleszti magában a 3. szem látást, azaz "látóvá" válik. De ezért meg kell dolgozni, sokat kell gyakorolni...
Pedig nem artana , mert a tudomanyok teren /szkeptikus kozott is , aki allit az igazol .Erika5 írta: ki kell fejlesztenni a képességet, ami sokkal több mint a 3. szem nyitása. De egy szkeptikus fórumon nem óhajtok ennél többet mondani.
Vagyis pont ugyanazt csinálod mint a barátod, akit meg akarsz győzni.Erika5 írta:Ez nem immagináció. Leírtam, hogy ki kell fejlesztenni a képességet, ami sokkal több mint a 3. szem nyitása. De egy szkeptikus fórumon nem óhajtok ennél többet mondani.
Kedves Erika!Erika5 írta:Ez nem immagináció. Leírtam, hogy ki kell fejlesztenni a képességet, ami sokkal több mint a 3. szem nyitása.
Amit te az ismerősödnek akarsz mondani, az is érdektelen információ lesz számára.Erika5 írta:Kedves Mindenki!
Elkerülte a figyelmeteket, hogy Zsolesznek címeztem írásomat. kizárólag azért regisztráltam, hogy kérdezni tudjak tőle. Tekintettel arra, hogy a rendszer nem engedett privát üzenetet írni, kénytelen voltam a fórumba feltenni a kérdésemet.
Ebből kifolyólag a továbbiakban nem válaszolok a hozzászólásaitokra, mert számomra érdektelen információt tartalmaznak.
Ha Zsolesz előkerül és ír, arra reagálok, de egyébként további jó eszmecserét.
Most akaratam kuldeni egy kor emailt a nagy vilagbaOdoka írta:Rájöttem. Továbbképzésre. Köszönöm
Most írta, hogy továbbképzésre. Nem tudsz olvasni?flygandeangel írta:Most akaratam kuldeni egy kor emailt a nagy vilagbaOdoka írta:Rájöttem. Továbbképzésre. Köszönöm
hogy segiteni tudjak Neked![]()
Aruld mar el nekem is mire hivjak a KIVALASZTOTTAT ?
OFFSzilágyi András írta: Most írta, hogy továbbképzésre. Nem tudsz olvasni?
OFFOFF
Mire hívják a kiválasztottat?
/OFF Elnézést!
OFFmisha írta: amiota abbahagytam az osszes hulye idiota ezo maszlagot, sikeres lettem a munkamban es boldog a maganeletemben. Milyen erdekes..
OFFOFF
Silicon Valley Global Network
/OFF Elnézést!
OFFOFF
14 books that inspired Steve Jobs
Drake Baer and Shana Lebowitz
Oct. 28, 2015, 3:17 PM 62,358 2
/OFF Elnézést!
misha írta:Sajnos nem volt idom elolvasni minden hozzaszolast. Azt tudom csak mondani, hogy hala az egnek h van egy ilyen forumunk!
Ez nekem 13 evvel korabban nagyon jol jott volna...
17 evesen ismertem meg a prana nadit. Sajnos edesanyamat a varronoje beszervezte (tudom viccesen hangzik) es eleve agykontrollos volt a csaladunk (szoval volt mar mas agymosas ami mukodott ativan). Eleg hamar "fejlodtunk". Talan 2-es vagy 3-as szint kornyeken lett fekelyes vastagbelgyulladasom (colitis ulzerosa). Es igen, kitalaltatok azota is van, mar 13 eve, szoval ennyit az osszes ezoterikus nagybetus F*SZSAGROL! Senki se aggodjon nagyon jol vagyok mar, alig van tunetem. Es mi segitett? Normalis orvos es rendes gyogyszermondjuk a normalis orvost is jo sok ido volt megtalalni (konkretan 10 ev!!), de ez egy masik sztori.
- jo isten verje meg az osszes pranast! Nekem csak szenvedest okoztak. 5- os szintig vittem el az elmebajt. Aztan szerencsere kiszallt az egesz csalad. Irhatnek meg par helyre itt a forumon, mert megjartam a hadak utjat minden ezo-s maszlaggal. Angyalos baromsag, kozvetites (annak hiszed), ongyogyito kitalaciok es mindgameek sokasaga, mindenfele spiri kor es osszejovetel. Sot en ide sorolom a nyersevoket, a vegakat es veganokat! Azok is szinte mind kivetel nelkul elvakult hulye barmok! Es igen, voltam mindegyik boreben. A hus nem fogyasztada es a sok nyers zoldseg nagyon nem tett jot a colitisnek![]()
Ugyhogy hala annak aki ezt a forumot letrehozta! Es hala Nektek, hogy ketelkedtek!
Z fontos, mindenkinek legyen meg a sajat hitrenfszere, vilagkepe, es mindaz ami neki erot ad. Ne hagyjuk h penz es hatalomehes, hazug-csalo-tisztessegtelen fergek (embernek az ilyet nem neveznem - mert a manipulacio, a megtevesztes es a befolyasolas elteti) elhatalmasodjanak rajtunk es masokon!
A pranasok fanatikusok, a "mesterek" fuggest alakitanak ki, es valotlan szolgaltatasokert kernek penzt! Ne adjatok nekik energiatmarmint penzt
En mar csak nevetek ezen az egeszen. Persze draga lecke volt. De talalkoztam naluk/ennel rosszabbal is. Sajnos az agykontroll, a latok es a kavzi gyogyitok meg osszes medium is mind ez a kategoria. Husdaraloba a sok hujeveljo, sarkitok, de tenyleg aki nem termel hasznot a tarsadalom szamara, az egy eloskodo. Es ok azok. Menekulo, bi-polaris meg sok mas szemelyisegi zavarral kuzdo emberek. Ja igen, egy csomo depis es zakkant is van koztuk. Amilyen emberekkel veszed magad korbe, az rad is kihat. Ha en se voltam normalis az biztos
Zarszonak csak ennyit: amiota abbahagytam az osszes hulye idiota ezo maszlagot, sikeres lettem a munkamban es boldog a maganeletemben. Milyen erdekes..
Szia Bence,bfenyo88 írta:Hello,
itt van egy kvázi titkos szimbólum.
Bence
http://www.kepmegoszto.com/201511231004 ... anapa.html
Szia,Erika5 írta:zsolesz írta:@mimindannyian (46756): De az biztos,amikor ott voltam valami történik az ember fejével.Arra gondoltam befolyásolják a tudatunkat valamivel,az avatások során volt aki elhányta magát olyan rosszul lett.Az avatóba semmi fémet nem szabad bevinni,nem mondták miért(csak)Én bevittem egy gyűrűt a zsebembe kíváncsi voltam mi lessz.Rendesen éreztem hogy rezeg a zsebemben,szerintem variálnak az alfa hullámmal.Minél magasabb szintre jutsz annál több az avatás.
Kedves Zsolesz!
A segítségedet szeretném kérni, mivel van egy pránanadis ismerősöm, de ha észérvekkel alátámasztom hogy miért téves az ő elmélete, akkor ahelyett hogy elgondolkozna vagy vissza érvelne, inkább "megsértődik" és háttérbe vonul. Ebből lejött számomra, hogy ők maguk sem tudják hogy mi történik velük, megmagyarázva semmi sincs, konkrét agymosás lehet az egész. Szeretném rávezetni ezt az ismerősömet arra, hogy legalább használja az agyát ha már van neki, és kicsit távolabbról, kétkedve nézze az eseményeket, hátha van élet a pránanadin kívül is.Ehhez azonban tudnom kellene, hogy mi a pránanadi alap felvetése, mi a kiinduló pont amire épül az agymosás. Tudnál nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm szépen!
Sajnos privát üzit nem tudtam írni mert csak most regisztráltam. De ha tudsz, akkor priviben válaszolj légyszi. Köszönöm szépen!
Végeztem persze. Túl sokat is. Tényleg úgy lehet őket kiütni, ha kiraknak róluk minden infót. pl én sosem kaptam számlát semmiről semelyik tanfolyamonultraszkeptikus írta:Szia Bence,bfenyo88 írta:Hello,
itt van egy kvázi titkos szimbólum.
Bence
http://www.kepmegoszto.com/201511231004 ... anapa.html
Elvégeztél pár tanfolyamot, vagy anélkül jutottál ehhez a szimbólumhoz. Mellesleg élsz még?![]()
![]()
Engem azzal riogattak egy kezelésen, hogy valaki feltöltötte a szimbólumokat, és nemsokkal utána "elhagyta a testét".