@Szilágyi András (15339):
Váczi úr (doktor úrnak nem nevezném, miután az orvosi köpenyét manager öltönyre cserélte)!
Ahhoz képest, hogy fenyegetőzik, szerintem itt Önnek van félnivalója. Kezd elharapózni ez az oxigénesvíz-biznisz, alighanem rövidesen a GVH elé kerül a dolog. Fizetheti majd a bírságot.
Az égvilágon semmi bizonyíték nincs az oxigénes víz hatására, ellenben a hatástalanságára annál inkább. A GVH pedig igen szereti az olyan cégeket, amelyek nem tudják bizonyítani a termékükkel kapcsolatos állításaikat.
Egy kórházigazgató sem doktor úr már, csak mert a fehér köpenyét manageri öltönyre cserélte?
Akik fenyegetőznek, azokból sokan itt tanyáznak ezen a frankó kis fórumon, ahová feljöttem újra megtapasztalni a jó magyar panaszkultúrát, begyöpösödöttséget, rosszindulatot és még egy sor hányingerkeltő bunkóságot.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Tisztelet a kivételnek.
Tisztelet azoknak a jó szándékú szkeptikusoknak, akik nemes görög elődeik nyomdokán haladva elutasítják a felfuvalkodott akadémikus gőgöt és azért kételkednek, mert a kétkedés pozitív vetületeit megragadva új ismeretekhez juthatnak. Azért kételkednek, mert sántít nekik az ex catedra kijelentések dohos lehelete és tudják, hogy az ember nem tévedhetetlen.
Minden tisztelet a kétkedőké, kutatóké, keresőké, akiket nem lehet megvezetni egykönnyen az élet sűrűjében.
Ugyanakkor szánalmasak a dacból szkeptikus és csak pusztán minden kákán csomót kereső, rosszindulatú és irigy bolhás kutyák, akik szégyent hoznak önmagukra és azokra a tudományos szkepticizmust szofisztikáltan művelőkre, akik fejet hajtanak a tények és az empiria előtt.
GVH?
Szerinted miért bástyáztam körül magamat jogi nyilatkozattal?
Szerinted miért zárom le a kocsimat és a biciklimet a nyílt utcán?
Szerinted miért érzem jobban magam Londonban mint Pesten?
Mert bár magyar vagyok, ebben a földben gyökerezek, de az a hangulat, ami ebben az országban, a feljelentgetők és irigyek országában uralkodik, az megfekszi a gyomromat.
Az első perctől kezdve tudtam, hogy meg fognak támadni bennünket.
Megtámadták az FLP-t, mert "galád módon" azt állították, hogy az Aloe Vera gyógyít.
Megtámadták Dávid Tamás Professzort a teája miatt, amivel embereket rántott vissza a halál torkából.
Hogy végezte Semmelweis, Giordano Bruno, Galilei és sorolhatnám?
Miért?
Az emberi hülyeség, sötétség és rosszindulat miatt.
Nyugodtan jelentsen fel bárki bárhol.
A lelkiismeretem tiszta, az oxigén működik és mindenki be...hatja.
“Igazságot hirdetni, vagy hasznos dolgokat javasolni az embereknek, biztos módja annak, hogy üldözzenek minket.” (Voltaire)