@vaskalapos (15915): Oké.. nézzük:
"-nem tudod mi az aktiv centrum" én tudom, harminc éve tanítom.
"-a feherje "azonositoja" nem az aminosavak tavolsaga" -Ezt a butaságot te írtad, én a sorrendet, mint mintát említettem.
"az aminosacak kotesei mind azonosak" - Ezt szintén te írtad. Lelked rajta.
"az aminosavsorrend nem az egyetlen meghatarozo (lasd prionok) " - Szintén csak te írtál ilyet.
"hasonlo DNS-u egyedek- ez olyan pongyola, hogy ertelmetlen" - Ez önmagában értelmetlen. A hasonlóság a genetikai azonosság mértéke, egypetéjű ikreknél ~100% Közeli rokonoknál rosszabb mint 100%, genetikai ági rokonoknál még rosszabb, fajbéli különségeknél akár 99%-ban eltérő.
"-aminosav szintig azonos az osszes eloleny, ugyanazokbol az aminosavakbol epulnek fel," - Ez önmagában sem igaz, egyébként ismét a sorrendből emelted ki, az pedig akár egyedenként változó is lehet egyes szakaszokon ettől vannak az allélok, azaz a változatok, különbségek a DNS-ek között!
8 db teljesen rossz kijelentésed után nem csoda hogy a 9. is teljesen rossz:
"peptid-HLA-MHC alkotta óriásmolekulákban- ilyen nincs"
"-a HLA és MHC elemek - ezek nem elemiei egy oriasmolekulanak" mármint annak ami szerinted nincs.

érdekes lenne ha elemét írtál volna.
"folytassam? " - oké, ez még csak 10 teljesen rossz sor volt.. 12 a tucat.. Ha semmi sem gátolt 10 teljesen rossz sor leírásában én nem foglak gátolni a továbbiakban sem..
"amikor tobben ramutatnak, hogy halvany segedfogalmad sincs a temarol." Na ez érdekes, a suksükölő ékezetmatyik értelmetlen sorokat írnak, majd rámutatnak, hogy az orvosi szaklapokból vett idézet nem is úgy van, következtetés én nem értek hozzá..

És ez feljogosítja a sértegetésemre is.

Nagyon érdekes szemlélet.
"A kozonseges ellenvelemeny hatasara nem is gondolkozol el azon, hogy mit csinalsz." Nos ebben is tévedsz. Minden ilyen hibahalmazt elkövető írásának elolvasása után elgondolkozom azon, hogy megérdemli-e, hogy egyáltalán válaszra méltassam.