„Annál az embernél, aki mindenhez jobban ért, már csak az butább, aki leáll
vele vitatkozni”

/OFF Elnézést!
OFF
Nem rossz

/OFF Elnézést!
Akkor honnan a radai rossebbol gondolod tudni, hogy mi a hatasa a portekadnak, kereskedo?Van egy pár, de csak angol nyelvűt találtam. azért nem foglalkozom velük, mert csak 30mg/l O2 víz klinikai vizsgálatával foglalkoznak.
Szerintem folyamatosan ezen dolgozol. Legalábbis kismillió "próbáljátok ki, és majd meglátjátok!" tartalmú kommented van.Addig azon gondolkozz, hogy mikor akartam eladni, bármelyikőtöknek szifont!!
Mondtam már hogy pocsék kereskedő vagy, és ezt most magad is megerősítetted.Egyébként nem sok közöd van hozzá, de idáig többe került az O2 "ÜZLET", mint amit hozott!
... hogy a fizikáról, kémiáról szóló kérdéshez ennyi mindenhez értő univerzális tudású ember fog hozzászólni?
Igen, igazad van. Tudod az általános iskolában minden tudományterület érintve tanítanak... Számunkra EZ a tanulás hasznos volt, számodra régen volt.Akikkel vitáztam, azok majdnem minden témához és majdnem minden tudományterületet érintve írták hozzászólásaikat.
A válaszok azt a szintet mutatják amin a téma megválaszolható. A kérkedésed a diplomáddal, meg a tanítással teljesen felesleges, egyedül az számít amiket ide rondítasz. Sajnos ezek a hozzászólásaid nemhogy a diplomát, de egy ált.osztályos 7. szintet sem ütik meg! Mi a fenének beszélgessünk veled komolyan, ha probléma nálad itt kezdődik? A diploma avagy a tudás is megkophat, élő példa vagy rá. Mindenki, még Newton is hülye, csak te vagy birtokában a igazságnak mert van diplomád! Ezt szépen ki is fejted, értelmezhetetlen szövegű, saját magad által kitalált fogalmakkal teletűzdelt, önellentmondásos írásaiddal. OMG.Igen, látom a válaszok egy része azt a szintet mutatja. Bár igaz, van akinél a feledés már fellelhető.
Pontosan. Nemcsak én mondom neked, hogy tévedsz, hanem mindenki ezt mondja neked. Nem tűnt fel?Mindannyian tévedhetünk.
Igen, kb. fele-fele az arány (amikor nem folyik emésztés), a v. portae-ban ebből kifolyólag az oxigénszaturáció 35-50 % körül van, számottevő tartalék van tehát benne. De ebből még a nagy semmin kívül semmit nem lehet kiszámolni. Ha nem tudjuk, hogy a bélbe jutó oxigén mekkora gáztérben oszlik meg, mekkora a bélnyálkahártya diffúziós kapacitása az oxigénre, mekkorák a gradiensek és még sok más paraméter, nem sokra megyünk.Orcas írta: Annak ellenere, hogy a maj verellatasanak nagyjat a vena portae adja, a maradekot meg az arteria hepatica, az O2-nel valo ellatashoz egyenlo mertekben jarulnak hozza.
par nappal korabban:"nehéz lehet házalni"
TE szerencsétlen!üdv: osamuka
@pounderstibbons (16021):
"nehéz lehet házalni"
TE szerencsétlen!üdv: osamuka
Egyébként nem sok közöd van hozzá, de idáig többe került az O2 "ÜZLET", mint amit hozott!
Viccölsz, vagy tenyleg így tetszel gondolni?Kell hozzá egy nagy pontosságú mérleg, kinyomsz egy deci O2 vizet, méred folyamatosan, így rájössz arra, hogy 4-5 sec alatt, jelentős mennyiségű O2 távozik
Latszik.Szerda hajnalban aludtam utoljára 2és 3/4 órát!