@vlgmrt.sszskvs (35962):
Azt sem árt tudni - a topik témáját figyelembe véve -, hogy az AIDS-et is védőoltásokkal terjesztették el a '70-es évek végén. 1. HIV-vírust tartalmazó himlőoltással százmillió afrikait oltottak be 1977-ben. 2. HIV-vírust tartalmazó hepatitisz-B elleni oltásként több mint 2000 fiatal fehér homoszexuális New York-i férfinak adták be 1978-ban. Ezt az oltást a New York-i vércentrumban adták be. A HIV-vírust tartalmazó hepatitisz-B oltást beadták San Francisco-i, Los Angeles-i, St. Louis-i, Houston-i és Chicagói buziknak is 1978-ban és 1979-ben. Lásd pl. itt, 1978-nál:
1978 The Hepatitis B vaccine study appears to have been the initial means of planting the infection in New York City. The test protocol specified non-monogamous males only, and homosexuals received a different vaccine from heterosexuals. At least 25-50% of the first reported New York AIDS cases in 1981 had received the Hepatitis B test vaccine in 1978. By 1984, 64% of the vaccine recipients had AIDS, and the figures on the current infection rate for the participants of that study are held by the U.S. Department of Justice, and "unavailable."
Azért erre kérhetnék némileg több forrást, mint egy konteós honlapot?
És mégis hogyan történhetett ez?
Orvos: Örülök, hogy eljött a Hepatitis-B elleni oltásért!
Beteg: Én nem is tudom...
Orvos: Még egy fontos kérdést fel kell tennem, mielőtt beadom:
Maga homokos?
Beteg: Igen, hogy találta ki?
Orvos: Csak úgy megtippeltem. Látszik az.
Beteg: Nohát! És ez miért fontos az oltás szempontjából?
Orvos: Mert akkor ezt a rózsaszín háromszöggel ellátott fecskendőt kell használnom és nem a fehér pöttyöset, mert közismert tény, hogy a homoszexuálisokra máshogy hat a Hepatitis-B-re.
Beteg: Jé, erről nem is hallottam. Most rengeteget nőtt a bizalmam az orvoslásban.
Orvos: Nővérke, hol van már az a fecskendő?
Beteg: Csak mert hallani ilyesmit, hogy velünk csak kísérleteznek és mérget adnak be, de valójában a kisebbségek kiirtását akarják elérni...
Orvos: Igen, én is hallottam ilyet, de hát nem gondolja, hogy pont New Yorkban fognak elszabadítani egy halálos vírust a fejlett Nyugati világ egyik központjában? Kifejezetten nem monogám férfiak között, hogy onnan akadálytalanul terjedjen szét az országban? Afrikában, az araboknál, vagy Kínában, még esetleg megérteném, de itt?
Beteg: Hát ez tényleg hülyeségnek tűnne, de lehet, hogy pont ez a trükk, mert az gyanús, ami nem gyanús... AÚ! Nah, nem is fájt annyira!.
Orvos: Akkor várom vissza a kontrollra 10 év múlva! MUHAHAHAHAHAHA!
Visszatérve erre:
1. HIV-vírust tartalmazó himlőoltással százmillió afrikait oltottak be 1977-ben.
Érdekes hogy erről pl. a linked se számol be. Bizonyíték okkor mi is van rá?
Mert pl. ha erről van szó, akkor az ellenkezőjére van tudományos bizonyíték:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15103367