Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

CAM, HKO, táplálékkiegészítők és egyéb csodaszerek
andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.08.05. 14:29

Az Immunotic nevű nyíregyházi cég csodálatos gyógyulásokat igér 3 éve a nagyközönségnek Rife frekis eszközével.
(Immunotic, Immunoslim, és hasonló elnevezésekkel árulják a bóvlit)

http://immunotic.hu

A GVH 2013-ban 2 millió forintra büntette őket, de nem álltak le azóta sem, folyik a megtévesztés ezerrel...
http://www.gvh.hu/dontesek/versenyhivat ... 01234.html
http://www.gvh.hu/data/cms1029112/fogya ... _07_25.pdf

A háztartási kisgépszerelő végzettségű "feltaláló" (előző életében DJ volt) gyakorlatilag RR Rife "ötletét" ellopva gyógyítja a rákot, :-) s százmilliós nagyságrendű bevételt kaszált 3 év alatt.
Ő is (mint minden hasonló "gyógyító") óvakodik a kettős vakteszttől, mint ördög a tömjénfüsttől.
http://motivator.ma/blog/sikertortenete ... balazzsal/
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára andras3311 2014.08.26. 18:58-kor.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.08.07. 13:22

---

A Motivátor cikkben van két érdekes mondat a "feltalálótól".
A "feltaláló" ezzel indokolja a tesztek elmaradását:

"A kísérletet végző csoport 30 ember teszteléséhez kérni fog tőlem 15 db Immunotic készüléket, és 15 db üres dobozt, ami ugyanolyannak tűnik, de nem működik. Ezzel gyakorlatilag aláírom 15 ember halálos ítéletét, csak mert tesztelünk. "

Ugye megvan a logikai bukfenc az érvelésében?
Ha már nem tudja "megmenteni" mind a 30-at, inkább "halálra ítéli" :) a másik 15-öt is, akiket amúgy "megmenthetne". :)
Szép dolog, mondhatom...amikor az önjelölt rákgyógyítók már istennek képzelik magukat.

Mellesleg a cég ezeket a cselekményeit a GVH jogerős tiltása ellenére követi el...naponta sértik meg kommunikációjukban a GVH korábban belinkelt 2013-as határozatát, mivel betegségekkel és azok gyógyításával hozzák kapcsolatba az egészségügyi engedélyekkel nem rendelkező, betegségekre sehol sem tesztelt, tudományos alap nélküli áruikat. Ennyire veszik semmibe a hatóságokat Szlobodáék. 2013-ig (talán) hivatkozhattak a törvények nem ismeretére...valójában addig sem jogosan...de a jogerős GVH határozat óta jogsértő cselekményeik szándékosságához nem férhet kétség. Tipord lábbal a törvényeket és meggazdagodsz...
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.08.19. 10:04

---

További hazai Rife frekis "gyógyítók":

http://www.rifeszoft.hu/
http://www.zappertechnology.hu/
http://www.wopecs.hu/node/DrZapper

Ezek részben már "továbbfejlesztett" :) technológiák. Közös jellemzőjük, hogy egyiknek sincs klinikai tapasztalata, s nem is tervezik betegségekre a klinikai bevizsgálást. Az eltelt 80 év alatt soha senkinek nem sikerült a Rife frekis eszközök (pl. a "zapper"-ek) pozitív hatását igazolni klinikai körülmények között. Megérné, ugyanis ha bárkinek is sikerülne közülük a (pl. rákellenes) hatásosságot igazolni a saját eszközére, az illető néhány hónap alatt lenyomná Bill Gates-t is simán a bevételekben. Mégsem kockáztat senki ezek közül a sarlatánok "gyógyítók" közül pár milliócskát.
Pedig az évezred legjobban és leggyorsabban megtérülő befektetése lehetne...az már csak hab a tortán, hogy a legismertebb zapper készülék feltalálója (Hulda Clark) maga is rákban halt meg 2009-ben. (nem vett igénybe hagyományos orvosi segítséget)
Akkor úgy tűnt, kezd leáldozni az ő készülékeinek is, de az utóvédharcok folynak még rendesen...az eszközök betiltása azonban sok helyen napirenden van, (sőt, több helyen már be is tiltották őket) mert sokan elutasítják a hagyományos kezelést a készülékek hívei közül és ez több halálesethez vezetett. Ahogy már lenni szokott, mindegyik készülék rendelkezik egy hívő táborral, s bármelyik mellett felsorakozik bármikor többtucat ember, aki szent esküvel állítja, hogy a készülékek segítettek rajtuk. (ennek okai közismertek...nem is ragozom, s közismert a "hívők" marketingeszközzé degradálása is az alternatív rákgyógyításban)
Ennek ellenére sem kockáztatják meg a klinikai vizsgálatot a terjesztők ill. "feltalálók".
Hivatalosan gyakran csak hangulatjavítóként vagy immunerősítőként árulják, de a rákellenes és egyéb (szuper-gyógyító) hatásokat kommunikálják mindenütt.

Hulda Clark áldozatainak segélykiáltása:
http://www.cancertreatmentwatch.org/vic ... elli.shtml
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.10.17. 12:38

---

A GVH a héten újabb vizsgálatot indított az IMMUNOTIC KFT ellen, mivel visszaesés gyanúja forog fenn: a tavalyi büntetés óta is rendszeresen megsértik a GVH határozatában foglaltakat, azaz pozitív egészségügyi hatásokat tulajdonítanak -igazolatlanul- a termékeiknek.
A visszaesés megállapítása esetén (a GVH gyakorlata szerint) a tavalyi bünti (2 milla) sokszorosa lehet az újabb büntetés.

Sajnálatos, hogy amíg a GVH dolgozik, a többi szervezet (pl. az ÁNTSZ és a parlament egészségügyi bizottsága is) játssza a töketlent a beadványok és a nyilvánvaló csalások ellenére is.
Pedig egyszerű lenne megállítani az efféle csaló kuruzsló cégeket: hozzanak olyan kiegészítő jogszabályt, hogy csak orvostechnikai eszközként lehessen forgalmazni azokat az eszközöket is, amelyek alkalmazása során elektromos árammal vagy mágneses térrel stimulálják az emberi testet. Külföldön ezek ma már szigorúan engedélyhez kötött eszközök, nem vezetgethetnek az efféle sarlatánok áramot az emberi testbe akármilyen szedett-vedett "találmányokkal".
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.11.12. 19:10

-----
Az Immunotic Kft nem nyugszik:

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznalokn ... itott.html

A GVH kénytelen volt az Immunotic KFT elleni utóvizsgálat indítására. A cég -a gyanú szerint- nem tartotta be a GVH 2013-as határozatában előírtakat, (sőt, a tavaly kirótt 2 milliós bünetés sem zavarja őket) és továbbra is rákellenes és egyéb betegségekre ható csodaszerként reklámozza elektromos eszközét. Az eszközt orvosi teszteknek nem vetették alá, kettős vaktesztet sem végeztettek, egészségügyi engedélyekkel nem is rendelkezik.
Az efféle utóvizsgálat nagyon ritka, a cégek -eddig- be szokták tartani a GVH határozataiban foglaltakat. Az Immunotic KFT kivétel.
Az Immunotic nem igazán fogadja ezt el, sőt, mindenkit beperel vagy bírósági eljárással fenyeget, (még az indexet is ügyvédi felszólításokkal bombázza) miközben a GVH már a második eljárást indítja ellenük. Időközben -idén októberben- a nyíregyházi járási ügyészség -fogyasztók sokszoros megtévesztése miatt- megállapította az ügyvezető bűnösségét, de a vádemelést 2 évvel elhalasztotta a nyíregyházi cég ügyvezetője esetében.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.11.14. 15:59

Immunotic ügy:

Felhívás:
mivel birtokomban van az az ügyvezető srác bűnösségét megállapító ügyészségi határozat (én csak azután jelentettem fel őt büntetőhatóság előtt, miután előtte ő jelentett fel engem) ezért most megnyílt az út a kártérítési perek előtt is.
Ez -lássuk be- jó hír azoknak akik szeretnének megszabadulni ettől a méregdrága szerkezettől, mert pl. végső kétségbeesésükben vásárolták meg, s mint az én ismerőseim esetében annak idején, hatástalannak bizonyult pl. a rák és egyéb súlyos betegségek ellen.
Szakjogászok szerint ez a határozat elégséges alap a kártérítési perekhez. A srác bűnösségét ugyanis jogerősen állapította meg az ügyészség a fogyasztók megtévesztése miatt, de bűnbánó magatartása miatt 2 évvel elhalasztották a vádemelést. (A bűnbánat komolyságához erős kétség fér, ezt szakértői véleménnyel tudom igazolni, ezért ennek a hatósági ügynek is lesz hamarosan folytatása)

Amit tenni fogok az ügyben: ezt a határozatot eljuttatom a lehetséges vevőkhöz, pl. a facebook partnereihez, akik között nyilván sok a vevő is. (ezen adatbázis lementéséről már gondoskodtam időben)
(A srác sajnos nem akarja a megtévesztő tevékenységet abbahagyni, ez számomra tisztán kiderült a mai napon...pedig a hatóságoknak ezt megígérte...sőt továbbra is fenyeget engemet is)
Ezen felül -természetesen- ez az infó napokon belül meg fog jelenni minden komoly egészségügyi fórumon.
Azonban segítségre is szükségem lenne tőletek: az összes lehetséges vevő felkutatása nehézkes, s nem mindenkihez juthat el ez az üzenet sem. Ezért kérem, hogy akinek van ilyen ismerőse és pert akar indítani az Immunotic kft ellen a megtévesztés miatt jelentkezzen az alábbi címen: tarack717@gmail.com

Meg fogja kapni a bescannelt okiratot amely a megtévesztést igazolja, s így az esetleges pert gyakorlatilag automatikusan fogja megnyerni, de jó esélye van arra is, hogy a cég visszafizeti önként a teljes vételárat. (ugyanis olcsóbb neki ezek után, mint alperesként megtenni ugyanezt)
Ebben segítsetek tehát: kérdezzetek rá az ismerősöknél, aki ilyen készüléket vett, hogy vissza akarja-e kapni a vételárat,s adjátok meg neki ezt az e-mail címet.

Álljon helyre a rend az erőben.

Köszönöm.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2014.12.20. 15:10

Az Immunotic KFT megdöntött minden eddigi rekordot a GVH történetében! :)

Újabb eljárás, pár nappal ezelőtti indítással:
http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznalokn ... =immunotic

A cég ellen pár napja újabb eljárás indult a fogyasztók megtévesztése miatt a GVH-nál, valamint folyik párhuzamosan a tavalyi büntetés után folytatott tevékenységük utóvizsgálata is. Mindkét új ügyben komoly büntetésre számíthat a cég, a tavalyi jelképes 2 millás bünti után.

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznalokn ... =immunotic

Tehát a GVH kb. 1 hónap leforgás alatt indított 2 új eljárást az Immunotic KFT ellen, ami kétségkívül rekord a "GVH kontra sarlatánok" küzdelemben.
Idén októberben pedig a járási ügyészség állapította meg az ügyvezető "feltaláló" bűnösségét, de ellene a vádemelést két évvel elhalasztotta, mivel "bűnbánó" :) magatartást tanúsított és cselekménye 3 évnél kevesebbel lenne büntethető.

Időközben a nyíregyházi járásbíróságon elindult egy magánvádas büntetőeljárás is ellenem, érdekes fejleményekkel, (törvénytelenségek sora történik) s mindenképpen beszámolok ennek részleteiről is. A gyakorlat az, hogy az efféle becsületsértési pereket a sarlatán rákgyógyítók simán nyerik. Tehát jó eséllyel én is bűnös leszek, de ennyit megér, hiszen az ügy (a sarlatánok megfékezése) ennél ezerszer fontosabb.

A sarlatánok az un. SLAPP módszert alkalmazzák mindenütt a világon, drága ügyvédekkel támadnak a kommentelőkre és a kommenteket megjelentető elektronikus médiumokra. Részemről ez a küzdelem jó ideje tart, (nemcsak az Immunotic féle kamu ellen) s nem vagyok ijedős sem, mi több, ismerem a magyar "igazságszolgáltatás" :) bugyrait is. A megfélemlítés sajnos sikerrel zajlik kis hazánkban is az esetek többségében, s kevesen merik leírni ezeket a dolgokat. Velem azonban nagyon rosszul jártak a sarlatánok....nemcsak az Immunotic.

Amennyiben elítélnek a nyíregyházi járásbíróságon, (én ugyanis ebben reménykedem) az országos nyilvánosságot kap, (erről gondoskodom) s végre felfigyel erre a döbbenetes jelenségre az országos média, s talán a törvényhozás is.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2014.12.30. 16:16

Tisztelt andrass3311!
Az Immunotic KFT készülékei csak kis Hz-en működnek, ezért csak éppen a fájdalmat tudják legfeljebb csillapítani, de azt is csak a hosszú kezelési idővel érik el. Én régóta foglalkozom ezzel a témával és van is készülékem, ami 1992-óta Orki engedéllyel is rendelkezik. Sok betegséget tudunk vele nem gyógyítani, hanem kezelni és hatásos. Önnek azt tudom mondani, hogy nézzen utána a németek által meghatározott Hz tartományoknak, azon belül pedig, hogy mely Hz tartományok szolgálnak a különböző betegségekhez. Ezzel be tudja bizonyítani, hogy nem létezik olyan Hz ami gyógyítaná a rákos betegeket. A tarack717@gmail.com-ra szívesen elküldeném a kezelési utmútatot és mást is, ha megengedi. A kezelési utmútatoból látja majd a különbséget a Hz tartományoknál, amit a Immunotic gépe nem is produkál.
Tisztelettel: imre11
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.05. 07:44

Szerencsére nem nekem/nekünk kell/kellene bizonyitani, hogy nem hatásos, hanem a `feltalálónak` kéne (kellett volna) bizonyitani a hatásossagot a külonböző betegségekre. Ezt nem tette meg egyszer sem az eltelt 3 év alatt, ezért kapta a büntetéseket. Kétségem sincs a hatastalansag kerdeseben, hiszen 80 év alatt eddig senkinek sem sikerult súlyos betegségekre igazolni barmilyen pozitiv hatast a Rife frekis eszközök esetében.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.05. 07:49

Amugy magasabb tartomanyokra sem leteznek pozitiv tesztek, nemhogy alacsonyra. Klinikai eredmeny nincs, nem is volt soha. Ha ezzel ellentetes infod van, elkuldhetned a teszt reszleteit. Valos ellenorzott teszteredmenyek erdekelnenek sulyosabb betegsegekre.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.05. 09:05

andras3311 írta:Amugy magasabb tartomanyokra sem leteznek pozitiv tesztek, nemhogy alacsonyra. Klinikai eredmeny nincs, nem is volt soha. Ha ezzel ellentetes infod van, elkuldhetned a teszt reszleteit. Valos ellenorzott teszteredmenyek erdekelnenek sulyosabb betegsegekre.
Azzal egészíteném még ki, hogy ORKI engedélyek ma már nem érvényesek, de ezt nyilván tudod te is. Annak idején ilyen engedélyeket klinikai bevizsgáltatás nélkül is meg lehetett szerzeni. Épp ezért szűnt meg, többek között az Orki engedély.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.06. 19:55

Igen Orki engedély már nincs. Nekem nem volt annyi pénzem mint most egyeseknek, akik még az orvosokat is lefizetik, hogy a készülékek mellett kiálljanak. Sokat küzdött az orvosokkal és csak egy orvos állt ki mellettem, aki korházi korlappal és korházi hiteles pecséttel igazolt a készülékemet. A beteget átküldte hozzám, mert 84 kezelés után sem mozgott a karja, nem tudta felemelni, mozgatni. 6 kezelés után a kar mozgott, újabb hat kezelést kért, és utána a hivatalos röngen vizsgálat igazolta, hogy a leraskodás megszünt a kar mozgása jó. A sok orvosokkal való vitatkozás után, csak magán emberként ajánlottam fel a készüléket ismerősöknek, akiknek használt a készülék. Ennyit röviden a velem történtekkel kapcsolatban. Milyen súlyosabb betegségekre gondol, kérem írja le, a rákon kívül.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2015.01.06. 20:43

imre11!
En valamit nem ertek.
A sajat cuccodat hirdeted ? Nem ertem. Magyarazat ?
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.06. 21:13

imre11 írta:Igen Orki engedély már nincs. Nekem nem volt annyi pénzem mint most egyeseknek, akik még az orvosokat is lefizetik, hogy a készülékek mellett kiálljanak. Sokat küzdött az orvosokkal és csak egy orvos állt ki mellettem, aki korházi korlappal és korházi hiteles pecséttel igazolt a készülékemet. A beteget átküldte hozzám, mert 84 kezelés után sem mozgott a karja, nem tudta felemelni, mozgatni. 6 kezelés után a kar mozgott, újabb hat kezelést kért, és utána a hivatalos röngen vizsgálat igazolta, hogy a leraskodás megszünt a kar mozgása jó. A sok orvosokkal való vitatkozás után, csak magán emberként ajánlottam fel a készüléket ismerősöknek, akiknek használt a készülék. Ennyit röviden a velem történtekkel kapcsolatban. Milyen súlyosabb betegségekre gondol, kérem írja le, a rákon kívül.

Kedves Imre,

a fórum nem hirdetési felület, de a készüléked tudományos megerősítése egyszerű lenne: két tesztcsoportot hoznak létre egy klinikán, egyik megkapja a kezelést, a másik is látszólag megkapja, de csak placebo jelleggel, s a kezelés alatt a készülék nem sugároz a 2. csoport esetében, majd fél, esetleg egy év múlva összehasonlítják a két csoport eredményeit. Ezt hívják kettős vaktesztnek, sok klinika vállal efféle teszteket.
Hozzájuk kell/kellene fordulnod.

Az Immunotic és az egyéb Rife frekis eszközök "feltalálói" ezeket a teszteket kerülik, én sejtem hogy miért. Pénzbe is kerül, de ingyen semmit nem adnak a világon. De ennél sokkal-sokkal fontosabb, hogy még soha senki nem hozott az eltelt 80 év alatt tudományos bizonyítékot a Rife frekis eszközök működőképességére és hatásosságára semmilyen komolyabb betegség esetében.
Sem az alacsony, sem a "magasabb" frekvenciákra. Nézz csak utána nyugodtan a tudományos irodalomban.
Ilyen téren az Immunotic élenjár: sok büntit kapott már. De ha te bizonyos vagy a készüléked hatásosságában, fordulj egy erre szakosodott klinikához és bevizsgálják neked a fenti módszerrel.
Az eltelt 80 év alatt ez eddig senkinek nem sikerült, s ha a tied is hasonló (Rife-frekis) elven működik, akkor valószínűleg neked sem fog menni a sikeres teszt, de próba szerencse...
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.06. 21:25

Imre: Az általad leírt eset "igazolása" mindennek számít csak tudományosnak nem, hiába adott hozzá kórházi pecsétet a doki: két tesztcsoport kéne, akik ugyanazokat a kezeléseket kapják hónapokon át, de csak a csoport fele kapja meg a készüléked extra "energiáját". Próbálj tudományosabb irányba elindulni kicsit.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.07. 09:33

Kedves bekukk!
Nem hirdetem a készülékemet, és nem is forgalmazom, csak a baráti és ismerösők kérik és alkalmazzák.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.07. 10:12

Kedves adras3311!
1992 -óta végig jártam mindent és egy klinika sem volt hajlandó, hogy elvégezze a klinikai tesztet. Lahat, hogy most jó pénzért elvégeznék, de pénzem nincs rá. Azok az orvosok akik mégis vállalták a készülékkel való "vizsgálatot", csak pénzért adták ki a betegeknek a készüléket, de semmiféle összegyűtöt anyagot nem adtak. Az izomsorvadásos beteg levelét olvasta, ott is orvosi felügyelet mellett, 8 hónapon át késérte a készülék hatását és az izomsorvadásos árni nem tudó beteg, egy bottal tudott sétálni a gyerekeivel, ami óriási volt számára és nekem is. Sok helyen megfordultam, asztmás, bronhitiszes, gyerekekel foglalakozó intézeteknél jártam, ingyen felkináltam a készüléket nekik, de még probára fogadták el. A pikkelysömört 20 nap alatt tünetmentesíti a gép, a pikkelysömörrel foglalakozó intézetnél is jártam, de ott még nem is fogadtak. Nagyon sok ilyen volt. A készüléket használok 80 %-nál a készülék használt a betegségek állapotát javította vagy szinten tartotta. Csupa izűletes betegnél, aki 15 éve alig tudott felkelni és járni, ha felhő elvonult felette, akkor már gyógyszert vett be, a készülék használata során 10 nap után könnyebben kelt fel az ágyból és nem szedte napközben a gyógyszert. Tudnák még sok sok estet leírni, de ezek nem kilnikai vizsgálat erdményei, ebben igaza van. Engem kielégit az, hogy sok emberen tudok segíteni, és sok visszajár a készülékért, hogy az állapota megmaradjon. Az emberek szervezete nem egyforma, nem egyformán reagálnak a kezelésekre.
Tudományos irányba régen elindultam, kutatást rendeltem meg, a készülék működésével kapcsolatban, a német orvosok által behatárolt betegségek Hz-t tartományát alkalmazza a készülék. Köszönöm ha végig olvasták.
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2015.01.07. 13:24

Üres fecsegés. Ha nincs klinikai vizsgálat, akkor nincs semmi. Meséket mindenki tud regélni, sőt teheti ezt teljes meggyőződéssel is.
Én is sorolhatnám a kanosszajárásom a készülékkel, hogy eddig bárhova vittem, sehol sem segített, sőt, romlott a kezeltek állapota.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.07. 14:00

Kedves mimindannyian!
Nem tudom milyen készüléket hordozott, kinek milyen betegségre használta. Az írásom nem üres fecsgés. Hiába kérdezem, hogy milyen súlyos betegségekre akarták használni a bizonyos készülékeket, nem kapok választ. Ön mire használta a saját készülékét. Kérem írja meg nekem ha lehetséges.
0 x

Avatar
bekukk
Hozzászólások: 377
Csatlakozott: 2010.07.29. 22:48
Tartózkodási hely: Bretagne Finistere :o) a Fold vege

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: bekukk » 2015.01.07. 14:14

mimindannyian írta:eddig bárhova vittem, sehol sem segített, sőt, romlott a kezeltek állapota
Pedig amikor ketten probalgattuk, akkor nekem jot tett ... :D :D
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.07. 15:41

imre11 írta:Kedves mimindannyian!
Nem tudom milyen készüléket hordozott, kinek milyen betegségre használta. Az írásom nem üres fecsgés. Hiába kérdezem, hogy milyen súlyos betegségekre akarták használni a bizonyos készülékeket, nem kapok választ. Ön mire használta a saját készülékét. Kérem írja meg nekem ha lehetséges.
Kedves Imre,

Nem becsuletszo es nem eskudozes donti/dontheti el a keszuleked sorsat, hanem valós teszt. Egy klinikán. Amig ez nincs, nehezen fogsz labdaba rúgni.

Szemely szerint nem hiszek benne hiszen oriasi cegek is probalkoztak pl. az usa-ban a rife frekis eszközökkel, de a vége az lett, hogy a klinika szakaszig el sem jutottak, vagy elbuktak rajta.
Usa-ban tiltott lett az eszköz, fuggetlenul a frekvencia tipusatol. Sok mas orszagban is tiltjak ma mar, mivel tudomanyos igazolas sosem volt. Viszont joparan belehaltak ebbe a hitbe, mert nem vettek igenybe valos orvosi segitseget.
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2015.01.07. 18:55

imre11 írta:Kedves mimindannyian!
Nem tudom milyen készüléket hordozott, kinek milyen betegségre használta. Az írásom nem üres fecsgés. Hiába kérdezem, hogy milyen súlyos betegségekre akarták használni a bizonyos készülékeket, nem kapok választ. Ön mire használta a saját készülékét. Kérem írja meg nekem ha lehetséges.
A pikkelysömör a specialitásom, már gyerekként is erre a pályára készültem. A 20 napos periódust alá tudom támasztani, ám a hatás sosem volt előnyös.
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2015.01.07. 19:01

bekukk írta:Pedig amikor ketten probalgattuk, akkor nekem jot tett ... :D :D
Nos igen, ezen esetekben ugyan a hatás roppant előnyös volt, mi több, a beavatkozó is élettel teli arcpírt vett észre magán, ám ezen vizsgálati eredmények megkérdőjelezhetők - valószínű, hogy tüzetesebb, megismételt vizsgálatra lesz szükség. A tudomány már csak ilyen szigorú!
0 x

szazmillioforint
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2015.01.07. 22:51

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: szazmillioforint » 2015.01.07. 22:56

Félreértés ne essék: andras3311 hasonló termékekben utazik, sok fórumon feltűnt már ilyen olyan nick néven, és sok helyről törölték a hasonló topikjait (Index fórum és társai)
Az ok egyszerű: hasonló termékeket értékesít, de nem megy neki annyira, mint az Immunotic-nak és annál jobb megoldást sajnos nem talált, mint hogy agyon savazza a konkurenst. :D
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 10:03

szazmillioforint írta:Félreértés ne essék: andras3311 hasonló termékekben utazik, sok fórumon feltűnt már ilyen olyan nick néven, és sok helyről törölték a hasonló topikjait (Index fórum és társai)
Az ok egyszerű: hasonló termékeket értékesít, de nem megy neki annyira, mint az Immunotic-nak és annál jobb megoldást sajnos nem talált, mint hogy agyon savazza a konkurenst. :D
Neked az agyad beteg kisfiam... Soha nem tiltittak ki sehonnan... Kerem a beteg hozzaszolas moderalasat. En mindent igazoltam itt linkekkel. Az ujnickes hozzaszolo kamuzik. Soha nem utaztam semmi hasonlo marhaságban. Sot. Evek ota harcolok minden egeszsegugyi sarlatansag ellen.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.08. 11:25

" SARLATÁNSÁG" Nevetséges kifejezés! Az izomsorvadásos embernek, aki újra tud járni, igaz egy bottal, és a gyerekeivel tud sétálni, annak nem "SARLATÁNOS" volt. Kedves andrás3311, ha önnel is ilyesmi (izomsorvadás, tolókocsis állapot ) fordult volna elő, és kivánságát, hogy a gyerekeivel sétálhasson, az megvalósult, nem hiszem, hogy "SARLATÁNNAK" nevezte volna. Ragaszkodik a klinikai vizsgálathoz, nos ha akarja, szedjen össze 20 izomsorvadásos jároképtelen beteget, ha sikerül. Utána nézettem az usa-ban a betiltásnak, Ön valotlant állít. Kérem szerezze be az usa betiltásról szóló másolatot és tegye közzé, hogy igazolja írását itt, amit leírt. Ne használjon olyan mondatokat: "Neked az agyad beteg kisfiam...", tisztelje a másik embert és cáfolja meg állítását normális írással.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 11:39

imre11 írta:" SARLATÁNSÁG" Nevetséges kifejezés! Az izomsorvadásos embernek, aki újra tud járni, igaz egy bottal, és a gyerekeivel tud sétálni, annak nem "SARLATÁNOS" volt. Kedves andrás3311, ha önnel is ilyesmi (izomsorvadás, tolókocsis állapot ) fordult volna elő, és kivánságát, hogy a gyerekeivel sétálhasson, az megvalósult, nem hiszem, hogy "SARLATÁNNAK" nevezte volna. Ragaszkodik a klinikai vizsgálathoz, nos ha akarja, szedjen össze 20 izomsorvadásos jároképtelen beteget, ha sikerül. Utána nézettem az usa-ban a betiltásnak, Ön valotlant állít. Kérem szerezze be az usa betiltásról szóló másolatot és tegye közzé, hogy igazolja írását itt, amit leírt. Ne használjon olyan mondatokat: "Neked az agyad beteg kisfiam...", tisztelje a másik embert és cáfolja meg állítását normális írással.
Kedves Imre,

Az elozo hozzaszolas nem neked szolt, hanem egy kamu vadaskodonak. Tanuld meg a forum hasznalatat. En itt a rife frekis eszkozokrol irok. A tiedet nem ismerem, nem tudom hogyan mukodik. De ha rife frekis, akkor szinte biztosab kamu. Ha nem az, akkor nincs velemenyem rola.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 12:00

Kedves Imre,

meg annyit a temahoz, hogy higyjel benne nyugodtan, ha meg vagy gyozodve a nem tudom milyen elven működő eszközöd hatasossagarol. De engedtessek meg mindenkinek a ketelkedes joga a rife frekis eszközök hatasossagaban, főleg azok utan hogy az eltelt 80 évben tokeeros cegeknek sem sikerült ezt klinikai körülmények között igazolni. Ha ez valoban mukodne, akkor az emberiseg egészségügyi gondjai már 80 éve megoldodtak volna. RR Rife-ról pedig minden településén a világnak utca lenne elnevezve.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 13:10

Imre vigyázz, a szokásos gyógyszerlobbis összeesküvéselméletekben itt senki sem hisz...ha ezzel akarsz érvelni itt, akkor sört/söröket fizetsz :)
0 x

szazmillioforint
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2015.01.07. 22:51

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: szazmillioforint » 2015.01.08. 14:18

andras3311 írta: mindent igazoltam itt linkekkel. Az ujnickes hozzaszolo kamuzik. Soha nem utaztam semmi hasonlo marhaságban. Sot. Evek ota harcolok minden egeszsegugyi sarlatansag ellen.
Csaka saját linkjeidet nem tetted be. :-)
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.08. 14:42

Kedves andras3311!
Minden olyan készüléknek a hatásmehanizmusának leírását elolvastam, melyben a vevőket nagyon félre vezetik. A készülékek működési elvei hibásak, Hz tartomány előállítása egyszerűen van megoldva, ami nem hozza a megfelelően az elvárásokat és hatásokat. A mágneskarika, amit a korházakban is alkalmaznak, kevés eredményeket produkál. A megfelelő Hz erőséget ami hatásos egy dologgal lehet csak előállítani. A Hz hatását rezgését át kell adni az emberi szervezetre, ezt egy megfelelő eszközzel lehet elérni. A rezgésen alapuló mágnesterápia lényege, hogy a vegetatív idegrendszerben lévő "falat" megbontsa és a
megfelő betegségekhez való gyógyszerek hatását fokozza, a kettő egyben hozza az eredményt. Az izomsorvadásnál a készülék használata mellett alkalmazni kell az izomlazító gyógyszereket is. A készülékeket forgalmazók abban tévednek még, hogy csak a készüléküket istenitik, de a megfelelő hatást nem érik el, mert nem is a megfelelő Hz-t használják. Az immunotic által használ max 90 Hz tartomány nagyon kicsi, a lepedős készülékek meg teljesen hunbukok. Az Immunotic készülékénél az lepett meg, hogy nem szabad "földelni" a készüléket, ez egy óriási marhaság. A két kezelő feje adja ezt, mert olyan munkahelyeken alkalmazzák ezeket a fejeket, ohol olyan elektromos készülékeket gyártanak, a munkások felveszik ezeket, hogy véletlenül se okozzanak kárt a gyártás során. Ha valaki ezekkel tisztában van nem veszi meg a gyármányukat. Van egy jogi nyilatkozatuk azt el kellene olvasni, csak azt a vevőknek nem adják oda, vagy a vevő nem figyel rá. Ezt a nyilatkozatot az oldalukon megtalálod, olvasd el, az egészben ez a legnagyobb megtévesztés.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 15:06

Imre, az immunotic is marhasag,ez igaz... Kuzdok is ellenuk ezerrel 3eve. Epp az en jelzeseim alapjan kapjak sorrra a buntiket. De sajnos mas rife frekis eszkozokre sincs igazolas eddig. A szobeszeden alapulo igazolasok semmi sem ernek.
Rad nem haragszik senki mert te nem arulod penzert a cuccost mint pl.az immunotic-os koklerek. Ne tevessz meg senkit, illetve ha odaadod barkinek kiprobalasra, jelezd hogy nincs igazolva tudomanyosan a szerkezeted hatasossaga. Igy tisztesseges, ekkor meg tudja hozni a beteg a realis dontest. Penzert ne add soha....
0 x

ennyi
Hozzászólások: 3849
Csatlakozott: 2011.02.01. 00:01

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: ennyi » 2015.01.08. 18:00

imre11 írta: A megfelelő Hz erőséget ami hatásos egy dologgal lehet csak előállítani. A Hz hatását rezgését át kell adni az emberi szervezetre, ezt egy megfelelő eszközzel lehet elérni. A rezgésen alapuló mágnesterápia lényege, hogy a vegetatív idegrendszerben lévő "falat" megbontsa és a megfelő betegségekhez való gyógyszerek hatását fokozza, a kettő egyben hozza az eredményt.
Hz erőség
Hz hatása

Attol tartok, nem vagy tisztaban az alapfogalmakkal. A Hz az mertekegyseg, olyan, mint a centimeter, a liter, a perc, a kilogramm...

Irnal olyat, hogy a a megfelelo masodperc erosseget... a masodperc hatasat... a megfeleleo liter erosseget... a centimeter hatasat... ugye nem. Aki tudja mi a Hz, annak ugyanilyen fura/muris/nevetseges amit irtal, ne haragudj meg erte.

A Hz = 1/masodperc (egy per masodperc, a masodperc reciproka), annyit mond, hogy valami (barmi) masodpercenkent hanyszor ter ki es ter vissza a kiindulasi allapotba.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.08. 20:49

Kedves ennyi!
Köszönöm, hogy helyre probál tenni!
Nos akkor: Olyan függvénygenerátor alkalmazása van, amelynek frekvenciája 0-100 Hz tarományban van, és ezt a frekvenciát meghatározott T időtartamon belül lineárisan változtatja 0 Hz-től 100 Hz-ig és vissza. a jelalakok különbözhőek lehetnek, lehet háromszögjelalak, négyszögjelalak vagy szinuszjelalak. A vivőfrekvencia, amelyet a 2 függvénygenerátor állít elő, 500-2000 Hz tarományban szintén fokozatosan és lineárisan állítható.
Remélem kielégítő a magyarázat, ha szakmailag fogalmazzuk meg. Remélem sokan megértik így is a leírtakat. Ennyit az alapfogalmakról, de nem haragszom.
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2015.01.08. 21:22

A rádióamatőr technikus azt hiszi, hogy a függvénygenerátora a csodaszer.
A tanulmányait félbehagyott botanikus azt hiszi, hogy a réten összeszedett gazok mindenre gyógyírt jelentenek.

A közös bennük, hogy a dilettantizmusok és a reményeik egyaránt igen magas szintűek, ugyanakkor a tudományos szemlélet kiábrándítóan egyenes eszköztárát messze elkerülik.
0 x

imre11
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.12.30. 15:13

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: imre11 » 2015.01.08. 21:37

Kedves mimidannyian! Kedves Fórumozok!
Nem vagyok rádióamtőr technikus! Ezen a forumon csak belekötnek minden mondatba és gúnyt üznek a hozzászolásokból.
Én megköszönöm, hogy az oldalon írhattam, azt gondoltam, hogy értelmesen lehet értekezni, de nem. Illendősen elbúcsúzom.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 22:19

Sajnos sok a kókler, de a legsúlyosabb az, hogy egyesek, pl. az Immunotoc-os bagázs 100 millió forintot kaszált 3 év alatt ebből a kamuból.
Épp annyit, ami az egyik itteni újnickes hozzászóló nickneve. Micsoda véletlen, hogy pont ez az újnickes hozzászóló akar engem is lejáratni itt...
Imre barátunk csak simán egy jószándékú amatőr, de ő legalább nem akar senkit lehúzni százezrekkel, mint az Immunotic Kft.

Kishazánkban az idegen lények köztünk járásában kb. 1 millióan hiszenk, a Pi vizben is közel félmillióan, s a Rife frekis eszközök hazai tábora is sok tízezres...és sok százan esküdnének bármikor a hatásosságra is. Joguk van hozzá, amig nem árulják. A halállal kufárkodnak ezek a cégek. Szégyen...
0 x

ennyi
Hozzászólások: 3849
Csatlakozott: 2011.02.01. 00:01

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: ennyi » 2015.01.08. 22:33

imre11 írta:Kedves ennyi!
Köszönöm, hogy helyre probál tenni!
Nos akkor: Olyan függvénygenerátor alkalmazása van, amelynek frekvenciája 0-100 Hz tarományban van, és ezt a frekvenciát meghatározott T időtartamon belül lineárisan változtatja 0 Hz-től 100 Hz-ig és vissza. a jelalakok különbözhőek lehetnek, lehet háromszögjelalak, négyszögjelalak vagy szinuszjelalak. A vivőfrekvencia, amelyet a 2 függvénygenerátor állít elő, 500-2000 Hz tarományban szintén fokozatosan és lineárisan állítható.
Remélem kielégítő a magyarázat, ha szakmailag fogalmazzuk meg. Remélem sokan megértik így is a leírtakat. Ennyit az alapfogalmakról, de nem haragszom.

Bocs, de nem ertem. A fuggvenygeneratornak van frekvenciaja? Mit csinal a fuggvenygenerator masodpercenket 0-100-szor?
Azt kene tisztaba tenni eloszor, hogy minek a frekvenciajarol van szo.
Egy inga, vagy rugo, vagy hang, vagy valtoaram, vagy geppiszotlylovesek, vagy ...

Mondjuk sejteseim vannak... valoszinuleg valtoaram. Olyan, mint amilyer a konnektorban is lehet talalni, 50 (felenk 60) Hz frekvenciaval, vivofrekvencia nelkul, tiszta termeszetes allapotaban.

Tovabbra sem ertem a frekvencia erosseget. Peldaul a ketto kozul melyik frekvencia erosebb, az 5Hz vagy az 50Hz?
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.01.08. 22:37

Az Immunotic sztori egyik furcsasága:
a "feltaláló" a megye feltalálója lett 2013-ban, s Demjánnal parolázott a díjátadón. Előtte 3 hónappal büntette meg őt a GVH épp a találmány miatt.
A VOSZ semminek nem nézett utána, simán kitüntette. Ezek a cégek tehát beépülnek a köztudatba mint a becsület és a nóvum példaképei. Czomba Csaba (megyei VOSZ elnök) megrökönyödött amikor megtudta, hogy kiket tüntettek ki, de visszaszívni már nem tudják a kitüntetést.
0 x

ennyi
Hozzászólások: 3849
Csatlakozott: 2011.02.01. 00:01

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: ennyi » 2015.01.08. 22:41

Errol lenne szo?
http://rifevideos.com/dr_rifes_true_ori ... ncies.html

Zavaros, valami sugarzasrol (beam) irnak, es frekvenciak 3 millio fole is fel mennek... meg hangfrekvenciat is emlegetnek.
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.07.21. 16:18

2015.julius 22-én lesz a GVH-ban a második eljáráshoz kapcsolódó tárgyalás. Remélhetőleg másodszor is elmeszelik a kamu rakgyogyitokat. 1 éve gyűlik ellenük a bizonyíték. A legrissebb hirek szerint az immunotic-os srác áttér az állatgyogyászatra, ami komoly veszély megszűnését jelenti, a legkomolyabbat az atomcsend egyezmény óta. :)
0 x

HTC
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2015.08.04. 19:24

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: HTC » 2015.08.04. 19:42

Kedves Mindenki,

a minap értesültem erről az oldalról, és engem csupán annyi érdekelne mit kell tennem, hogy a 300.000Ft-ot visszakapjam, amit ezért a gépért Édesanyám a túlélés reményében kifizetett?
A történet dióhéjban, ha valakit érdekel: Édesanyámnál 2011. augusztusában gyomorrákot diagnosztizáltak. Nem tudom kitől, de hallott erről a gépről, és Budapestről autóval nekiindultunk Nyiregyházára, ennek a "kedves úriembernek az otthonába", ami már akkor sem volt éppen szegényes. Megérkeztünk alig akart fogadni, pedig meg volt beszélve. Mindegy... Elmesélte, hogy a feleségénél is rákot diagnosztizáltak (arról nem esett szó milyen), és azt mondták neki, hogy egyetlen hete van hátra, de szerencsére, gyorsan kifejlesztette ezt a gépet és az utolsó pillanatban megmentette a feleségét. Én csak azt nem értem a csaláson felül hogy valaki, hogy lehet ennyire gerinctelen, hogy a saját szeretett feleségének az "életével" példálozik. Én akkor sem hittem ebben az egészben, de Anyu igen, ezért nem tiltakoztam. De már akkor undorítónak tartottam, az ember ilyet viccből sem mondd, hogy rákos a felesége, de ezzel a géppel megmentette. Na mindegy ez is... Édesanyám a hazautat vérátömlesztéssel zárta, akkor az orvosok még ígértek neki fél évet (2011. szeptember 18), de 2011.10.06-án elhunyt. Én nem vagyok rosszmájú, de Balázsnak, csak annyit kívánok, hogy ahány csalódás érte az embereket, azt a fájdalmat élje át annyiszor, ahányszor a 300.000Ft-ot átvette, úgy hogy tudta kamu az egész.

Köszönöm a figyelmet!
Hédi
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.08.04. 20:17

Kedves Hedi!

Kuldd el itt maganlevel formájában az email cimedet s megkapod tőlem az ügyészségi határozatot, amely megallapitotta az ügyben a Balázs bűnösségét 2014-ben. Közzé tennem jogsértő lenne. Utána polgari pert kell inditanod az Immunotic kft ellen Nyíregyházán. Enélkül nem megy. Előtte szolitsd fel ajanlott levelben, hivatkozz az ügyészségi és ghv hatarozatokra. Ha nem reagál, akkor indulhat a polgari per. Menj el másodfokig ha szükséges, a nyiregyhazi jarasbirosag ugyanis nem a hozzaerto biraskodasarol híres. Szóval magától nem működik a dolog, neked kell lépni.
0 x

Avatar
flygandeangel
Hozzászólások: 765
Csatlakozott: 2011.04.17. 22:01

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: flygandeangel » 2015.08.04. 21:45

HTC írta:Kedves Mindenki,
...De már akkor undorítónak tartottam, az ember ilyet viccből sem mondd, hogy rákos a felesége, de ezzel a géppel megmentette...
Köszönöm a figyelmet!
Hédi
OFF
ajajjjjjj de meg mit nem
/OFF Elnézést!
OFF
Exclusive: Belle Gibson breaks her silence on THAT cancer diagnosis
/OFF Elnézést!
OFF

http://www.aww.com.au/latest-news/in-th ... -out-20243
pl Az ausztral Belle Gibson gasztro /egeszsegguru ,tanacsado aki azt allitotta hogy az orvosok mar lemondtak rola es csodalatos gyogyulasat a sajat zoldsegkurajanak koszonheti. Evekkel kesobb ez a tobb szazezer dollart kereso holgy bevallotta, hogy soha nem volt rakos beteg , Mint mondta azert allitott valotlant akkor, mert nehez gyerekkora volt :shock: :facepalm:

/OFF Elnézést!
0 x

Kemo
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2015.09.06. 20:04

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: Kemo » 2015.09.06. 20:19

Kedves andras3311!
Véletlenül bukkantam erre a fórumra, de ahogy olvasgattam úgy láttam, hogy nagy harca van az adott céggel. Az lenne a kérdésem, hogy a Kemoterápiás kezelésekkel szemben is mutat ekkora hadjáratot? Egyszer olvastam a kemoról egy tanulmányt hogy mennyire veszélyes még azokra is akik beadják a betegeknek. Nem tud erről valamit véletlenül ? Tudna ebben segíteni, mert akkor bennem elindult valami, hogy ezt kellene mélyebben tanulmányozni,mert ha tényleg veszélyes a kemo akkor sokkal több ember van veszélyben mint akik másfajta gyógymódot keresnek.
Válaszát előre is köszönöm!
0 x

andras3311
Hozzászólások: 34
Csatlakozott: 2014.08.05. 14:19

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: andras3311 » 2015.09.06. 20:32

A kemoterapiaval szakemberek millioi foglalkoznak, tehat felesleges millio plusz egyedikkent beszallnom, raadasul a temahoz sem ertek. Hallgasd meg a pro es kontra érveket s alakits ki velemenyt. Az immunotic ügy viszont agyon volt hallgatva sokaig, ezert leptem bele a küzdelembe...
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2015.09.06. 20:54

Kemo írta:Egyszer olvastam a kemoról egy tanulmányt hogy mennyire veszélyes még azokra is akik beadják a betegeknek.
Felejtsd el, baromság.
0 x

Kemo
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2015.09.06. 20:04

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: Kemo » 2015.09.06. 20:57

Értem. Köszi. Szóval ezzel a céggel meg az van hogy nem csinálja meg a srác a vaktesztet és ezért nem jó a terméke. Vagy van akinek használ csak neked nem használt? Csak azért kérdezem mert Lehet én is kipróbálom ezt a készüléket.
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2015.09.06. 21:02

Ha túl sok pénzed van, amit csalárd kuruzslók támogatására szeretnél fordítani, akkor feltétlen próbáld ki ezt! És még sok további vár rád.
0 x

Kemo
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2015.09.06. 20:04

Re: Immunotic és egyéb Rife frekis csalások

Hozzászólás Szerző: Kemo » 2015.09.06. 21:07

Akkor Ő most azért találta ki ezt, hogy legyen pénze? Vagy pedig miután megtapasztalta az eredményét a készüléknek azután kezdte árusítani? Nincs sok pénzem de már az orvostudomány odáig fajult hogy mindenkit lefizet mindenki :(
0 x