newa rádiófrekvenciás arckezelés

CAM, HKO, táplálékkiegészítők és egyéb csodaszerek
flóra
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.09.22. 10:42

newa rádiófrekvenciás arckezelés

Hozzászólás Szerző: flóra » 2016.09.22. 10:52

Régóta nézegetem az oldalt mivel a csodaszerekhez általában szkeptikusan állok. Most viszont egyre inkább úgy ézem ,hogy szeretnék egy ilyen gépet.
Láttam, hogy a rádiofrekvenciás zsírbontás le lett húzva, de vajon ráncokra se jó?
Igazából nem is a hatástalansága riaszt hanem a rádiofrekvencia mellékhatása. Sugárzás, hatása az anyajegyekre stb. Egy bőrgyógyász ( aki ilyen kezeléseket is végez, tehát érdekelt a dolgban) azt mondta, egész biztos ,hogy nem árt, de nem győzött meg.
Tudom, hogy ez nem egy tanácsadó oldal, de ha valaki írna valami hasznosat nagyon hálás lennék.
És ez a gép:

http://newa.hu/?gclid=CjwKEAjwgo6_BRC32 ... oCRz7w_wcB
0 x

Avatar
Rigel
Hozzászólások: 1492
Csatlakozott: 2013.05.15. 10:49

newa rádiófrekvenciás arckezelés

Hozzászólás Szerző: Rigel » 2016.09.22. 12:23

Sugárzás és sugárzás között ég és föld a különbség.

A sugárzás anyaggal való kölcsönhatásában elsődleges szempont a részecskéinek (fotonok) átlagos energiája.
Ha a foton annyi energiát szállít egy csomagban, hogy leszakíthatja egy atom elektronját (ionizáló sugárzás), akkor az roncsolhatja az élő szöveteket a biokémiai változások útján. Ilyenek a tényleg "sugárzásnak" hívott röntgen-, gamma- és egyéb radioaktív sugárzások.
Ha a foton annyi energiát szállít egy csomagban, hogy gerjesztheti az atom elektronhéján az elektront, akkor az atom el tudja nyelni a sugárzást kémiai változás nélkül. Aztán majd később valamikor valamilyen módon leadja ezt az energiát. Ilyen sugárzás a fény és az infravörös sugárzás. A legdurvább hatása az élő szövetre a hőhatás, hiszen az elnyelt sugárzás energiája nem tűnik el, átalakul például hőmozgássá.
Ha pedig a foton csupán annyi kis energiát szállít egy csomagban, hogy az ún. fémes anyagokban jelen lévő komolyabb kötés nélküli elektronokat tudja taszigálni, na akkor beszélünk rádiósugárzásról. Az elektromágneses spektrum rádiófrekvenciás része az élő szövetben maximum az ionok rezgését tudja befolyásolni. Minimális hőhatás, de semmi több. Rákot egyáltalán nem okoz, pont ugyanúgy ahogy a mikrosütő vagy a mobiltelefon sem.

A gond nem ez a készülékkel, hanem az, hogy tulajdonképpen csak az élő szövet vizes oldatában lévő fehérjéket ráncigálja meg az elektromágneses hullám, már ha a fehérjemolekula alakja, töltéseloszlása és a sugárzási frekvencia összepasszol. Én különösebben nem látom annak a lehetőségét, hogy ez a kis behatás bármiféle érdemi élettani hatást eredményezhetne. A minimálisan okozott hőhatást egy meleg borogatás is el tudja érni, sokkal olcsóbban még akkor is, ha rakunk bele gyógynövényeket is.
0 x

Avatar
mimindannyian
*
*
Hozzászólások: 7917
Csatlakozott: 2011.04.23. 16:20
Tartózkodási hely: Szoboszló

newa rádiófrekvenciás arckezelés

Hozzászólás Szerző: mimindannyian » 2016.09.22. 13:54

Eléggé kamuszaga van, hogy egy ilyen borotva méretű géppel stabilan kivitelezhető, hogy a bőrnek csak a dermis rétegét 52 fokra melegítik, és ez élénkíti a kollagéntermelést. Nyilván ehhez mikrohullámú sugárzás kellene, de annak rossz felhangja van, ezért hívják rádiófrekisnek. Érdemes lenne egy ilyet szétszedni, bevizsgálni, milyen placeboáramkörök vannak benne.

http://www.newaonline.com/3deep-technology
0 x

flóra
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.09.22. 10:42

newa rádiófrekvenciás arckezelés

Hozzászólás Szerző: flóra » 2016.09.28. 15:00

Ezt már csak érdekességnek írom, mert én letettem a vásárlásról.

Kicsit nyomoztam a gép után, magyar oldalon csak reklámvélemény van, viszont angolul találtam pár érdekes dolgot. Többen írták és képeket is tettek fel, hogy eleinte jónak tűnt a dolog, de huzamosabb használat után hirtelen iszonyú ráncos és lottyadt lett az arcuk. Azt írták, hogy olyan, mintha nagyon lefogytak volna.

Ennek logikus magyarázata lehet szerintem, hogy ez a gép mégiscsak bontja valamennyire a zsírt és ez arcon egyáltalán nem előnyös.
0 x

Avatar
CsokiBoszi
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2019.07.30. 00:38

newa rádiófrekvenciás arckezelés

Hozzászólás Szerző: CsokiBoszi » 2019.10.24. 06:05

https://www.youtube.com/watch?v=7_VwjSZIzK0

Érzéstelenítés mellett is fáj, hevít, akár órákra piros lesz tőle az ember képe - biztos nagyon egészséges ám

Régen nem ugyanezt a hatást adták el a nőknek egykor "Mexikói kaktuszkezelés"-ként?

Azóta csak annyit változott, hogy gépet találtak fel hozzá, ami a szépülni vágyónak tudományosnak tűnik, és a kezelő pénzhajhász kezét kíméli.

Csodálom, hogy még nem közölték a kuruzslók, hogy akupunktúrás hatása van és a megfázástól a meddőségig mindent gyógyít.
0 x