A CD pufferel, de előtte azt is be kell olvasnia. Ha pontatlan a beolvasás, pontatlan lehet a jel is. Valójában számok, (bitek) de mégsem úgy működik mint szeretnénk. Én másoltam át eredeti lemezt, de valami közben elveszett

.
A barátom hasonlóan elfogult (villanyszerelő) a hifi összekötő és bármilyen kábel ügyében, hiszen csak áramot vezet és kész. Csakhogy.....
1, Nincsen semmiféle hifi készüléke
2, Még azt sem hallja ha az autója kereke kiesik, úgy kopog a felfüggesztése
De véleménye az van és kinevet. Mit lehet ezek után tenni? Bizonygathatom én napestig neki a hallottakat

.
A fül sokszor érzékenyebb mint a mérőműszer. Műszeres mérés esetén 20 Hz-től 20 kHz-ig hallunk. Ámde mint kiderült, amennyiben nincsenek ott a felharmonikus hangok, a zenét hiányosnak érzékeljük.
A hallás gyakorlás útján (gyakori zenehallgatás) ki tud finomulni, élő példa erre az, ha valaki élete folyamán elveszti a látását. Hallása nagyságrendekkel jobb lesz.
Saját példámon is tudom bemutatni hogyan alkalmazkodik az emberi szervezet. Egy időben bedolgozóként automata esztergán dolgoztam. Az alkatrészek 2 tizedes tűrésűek voltak, sablonnal mértünk. Egy idő után nem volt szükség a sablonra, mert szemmel ki lehetett szúrni a hibás alkatrészeket. És nem voltam ezzel egyedül, az ott dolgozók mindegyikének kifinomult a látása

.
A hangképig vezető út hosszú, gondoljátok el ha a tápkábel mellett fekszik az összekötő abban feszültség indukálódhat, brummoghat a készülék. És ez csak egy példa a sok közül.
Uraim! Aki önök közül nem rendelkezik komolyabb rendszerrel, valamint kifinomult hallással, valóban nem fogja meghallani a különbségeket bárhogyan is próbálkozik. De az azért még ott van, mert ugye a tények makacs dolgok...............még önöknél is makacsabbak. Már én sem hallom a TV nagyfeszültsége által gerjesztett magas sípoló hangot, de a fiam életkoránál fogva igen és kérdezte miért van bekapcsolva a TV? És tényleg be volt (sötét volt a képernyő, nem látszott hogy be van kapcsolva, DVD nézés után maradt úgy). Még érdekesebb volt, amikor szintén a fiammal elmentünk az egyik ismerőshöz és ott megnéztük az újonnan vásárolt indukciós tűzhelyét. Bekapcsolta, a gyerek befogta a fülét és kérte kapcsoljuk ki! Csodálkozásunkra elmondta, hogy a készülék hangot ad ki, mi nem halljuk?
Nem hallom, de azért mégis ott van. Nem látom és mégis ott van. A mágnesességet sem látjuk. El kell fogadjuk, hogy érzékszerveink által vagyunk behatárolva, nem azt látjuk a világból amit egy méh, vagy egy denevér. Ez van...........nem látunk( nem láthatunk!) és hallhatunk mindent a világból, csak annak egy kis szeletét.
Egyedi érzékenysége szerint reagál az ember a környezetére. Én és a feleségem, ha átmegyünk a nagyfeszültségű kábel alatt ..... megfájdul a fejünk. De sok embernek nem, van aki nem ismeri az időjárási frontokat, stb....