Hozzászólás
Szerző: Baksay-Róka Béla » 2015.07.30. 13:56
Egyébiránt…
1. Ezt a topic-szegmenst ÉN nyitottam! (Hogy a gyengébb felfogásúak is megértsék: ÉN VETETTEM FEL A TOPIC-TÉMÁT!) Ha tetszik tehát, ha nem, JOGOM VAN HOZZÁ, hogy a SAJÁTMAGAM ÁLTAL FELVETETT TÉMÁBAN jegyzeteket írjak – AKÁRMILYEN HOSSZAN!
2. Ez NEM egy tudományos szakfórum! Ide ABSZOLÚT LAIKUSOK IS írhatnak – BÁRMIRŐL, BÁRMIT! Jómagam egyébként, nem vagyok abszolút laikus, mivel alapvetően reál-képzettségű, SZÉLES TUDOMÁNYOS ÉRDEKLŐDÉSSEL BÍRÓ, NYÍLT ESZŰ, és LOGIKUS GONDOLKODÁSRA KÉPES ember vagyok! (Ezt az előbb is – immáron x-edik alkalommal... – ismét bebizonyítottam!) Képes vagyok tehát JÓZANUL TÁRGYILAGOSAN megítélni, a legkülönfélébb szakterületeket! – Értve ez alatt úgy a matematika, a fizika, a csillagászat, mint a biológia, a genetika, az orvostudomány, a földrajz, a geológia, avagy a történettudomány, és még sok-sok egyéb tematika tárgyköreit. Ha pedig valamelyik tárgykörben esetleg nem rendelkezem kellő ismerettel – hát UTÁNANÉZEK!
3. Emellett legfőként ÍRÓ és ÖTLETEMBER vagyok. Meglehetősen zseniális író és meglehetősen termékeny 5letember… Az e-book reader ötlete és alapvető szerkezeti felépítésének tervezete plédul, TŐLEM ered. Ezt BIZONYÍTANI IS TUDOM!
Ezen túlmenően, már két, SAJÁT FEJLESZTÉSŰ programrendszert is eltulajdonítottak, illetve kikönyörögtek tőlem, az itt engem szapulók legtöbbjéhez hasonlatos – amúgy szellemileg teljességgel terméketlen –, szikkadt agyú NÉVTELEN SENKIK! De legyenek vele boldogok, hisz’ ötletesség tekintetében a nyomomba sem jöhetnek… Jelenleg is egy tökös reklámfilm-projekten dolgozom, amelyért nagyjából 16 millió forintot fogok kaszálni, azonnali kifizetéssel, majd aztán a forgalom-növekményből is cca. 2 ezrelékes allowance-ban fogok részesülni, nagyjából egy éven át!
4. Az apai nagyapám (ő katonatiszt volt) az itt engem szapulók legtöbbjéhez hasonlatos – csak egy nyamvadt nick-név mögül, pláne, névtelenül felém vagdalkozó –, „bátor” senkiket A SAJÁT HERÉJÜKÖN FÜGGVE akasztotta volna fel! De azért tőlem is megkaphatják a magukét! – Mennél nagyobb „darabok”, annál nagyobb elánnal és élvezettel fogom „megsvédtornáztatni” őket, ha érti, akinek értenie kell! – Tartok tőle azonban, GYÁVÁK ahhoz, hogy elém merjenek állni, mondjuk ezen a héten, vasárnap, a Hármas-határhegyi repülőtér pázsitján, éjfélkor! Pedig még megijedni sem volna nagyon idejük; 3 másodperc (na jó, 3 alapegységnyi történés-sor) alatt kikészíteném őket – puszta kézzel, bármi fegyver nélkül!
5. Egyébiránt, aki kifogásol valamit, INDOKOLNIA IS KELL, miért teszi! Ha valaki csak azt böfögi, hogy amit írok, az butaság, akkor erre én csak azt tudom mondani: SAVANYÚ A SZŐLŐ! Nagyon is tisztán láttam, miről, s főképp mennyire nevetségesen ingatag lábakon álló „elméletekről” is folyt itt a szótépés, immáron vagy 25-30 jegyzet óta! Nyilván NAGYON IS SIKERÜLT RÁVILÁGÍTANOM, mekkora ökörség a „végtelen sebességű jel” – mint lehetetlen „paraméter” – bevezetésével „feldíszített”, bármiféle érvelési metódus, amiről itt jegyzetek garmadáján keresztül tárgyalgattatok! TOTÁLIS IDIOTIZTMUS, amit műveltetek itt! És ezt magatok is tudjátok!
Minden épeszű, és valamelyes tudományos affinitással is bíró ember tudja, hogy a „VÉGTELENSÉG” attribútumával jellemezhető paramétert bevonni bármiféle számítási műveletbe, vagy egy kísérleti eljárásba – legyen bár, akár az egy „prezentációs modell” –, ÖKÖRSÉG! Ilyesmit csak fullra hozzá nem értő idióták tesznek! Ha én olyasmivel hozakodnék elő egy számítástechnikával foglalkozó (akár csak műkedvelő módon azzal foglalkozó) fórumon, hogy egy eleve 32 bites számítógép-architektúrában „VÉGTELEN BITES” kóddal gondolnám a 32 bites processzor regiszterét módosítani, akkor ENGEM KIRÖHÖGNÉNEK! – És jogosan, tennék!…
Én nem piszkoskodtam ezidáig itt, senkivel sem! Mindössze rámutattam, hogy ELFOGADHATATLAN paramétert alkalmazva gondoltok „modellezni” egy fizikai „eseményteret”, miáltal az LEHETETLEN EREDMÉNYRE vezet! Ha ugyanis a kísérlet egy eleme a végtelenség attribútumával bír, akkor maga a kísérlet is értelmetlenné válik! Ergo: NEM MAGYARÁZHAT VALÓS TELJESÜLÉST! Világos?
A 0-ával (gyengébb felfogásúak kedvéért: nullával) való osztás ugyan nem lehetetlen (aki hülye, megcsinálja…), csak épp’ ÉRTELMETLEN!... Éppen ennyire volt értelmetlen a ti „magasröptű” – még Maxwell-diagrammal is megtámogatott(!)... – „eszmecserétek” a LEHETETLENRŐL!
Itt többségben fizikusok lennének? Na ne röhögtessetek!... Egy 6 éves, értelmes gyerek is különb az itteni – többségben lévő – „fizikusoknál”!
Dixi!
0 x