idegen írta: Ha pénzt csalsz ki és nem tudod teljesíteni az ígéreteidet és visszafizetni sem tudod,akkor bizonyára kivégeznek.
A bolondot szívesen megjátszom, írtam is hogy miért. De csaló nem vagyok és nem is leszek. Ha én eladtam vagy eladok valamit arra még garanciát is szoktam vállalni.
Viszont az 1 millió Ft-os üzlet te is tudod hogy nem jöhet létre. Először is mert viccből is magas. Másodszor például te a kifizetés előtt látni akarod teljes részletében, meg akarsz bizonyosodni róla hogy tényleg áramok összegzésével nyeri az energiát. Ehhez nem csak jogod van de így korrekt. Közben teljesen meg is érted hogyan kell ezt reprodukálni. Innentől kezdve azt fogod mondani hogy kösz nem, de ilyen egyszerű áramkörért mégsem fizetek. Miért fizetnél, hisz már után tudod építeni néhány 100 Ft-ból.
idegen írta: Mi van a világmegváltó projekteddel?
Persze, majd feladom a nyugis életemet és átalakulok streszes topmenedzserré hogy "megmentsem a világot" ingyen vagy áron alul. Közben a milliók energetikából befolyó jövedelmének veszélyeztetése miatti bűntudattól mégtovább fokozom az idegeskedést, végül golyó sem kell hanem abba is bele lehet halni.
Nem hallgattad Bóday videóját? Ő is említette, hogy mások és az állam bevételéről is szó van ám. És pont emiatt jól érezhető a feszültség a mondataiban. És ha sok ember jövedelmét hozod veszélybe, annál nagyobb stressz nem nagyon van. Magamban azt gondolom hogy az így létrejött stressz okozhatott számos feltalálónál rákot. Ezért csináltak inkább hülyét magukból azok akik közelebbi kapcsolatba kerültek a szabadenergiával, és persze kussolunk. Mert akkor nem veszik őket komolyan, és így már élik világukat maximálisan kiegyensúlyozottan. Ez egy példa arra amikor jobb udvari bolondnak lenni mint királynak.
Amúgy is Széles úrral épp most dolgozunk az UFO-nkon, Egelynek a térugrását fogjuk megvalósítani. Ahhoz kell a kütyüm, bár a közeli adótorony nem mindig sugároz hozzá kellő teljesítményt.
https://i.ytimg.com/vi/mND_PXZ5vOA/maxresdefault.jpg
(A képet nehogy még valaki megépítse mert a netről levett marhaság, viccből raktam ide. Mivel hallottam hogy egy műhelyfőnök kipróbálta a hosszabbítós kísérletet is).
Szerintem világosan leírtam most mindent. A világ már rég megoldotta volna a klímaváltozás kérdését ha lett volna rá olyan megoldás hogy minden más marad a régiben.
idegen írta: A hatalmas vagyonod,vagy a világmegváltó találmányod miatt biztos nem.
Jesszusom! Nem az én vagyonomról írtam, hanem például vízautó esetén az olajból élőkhöz befolyó vagyonról. Nem elég hatalmas? Vagy azt hitted hogy a vízautó megszerzése miatt ölték meg a tulajdonosát hogy a tolvaj ingyen tudjon vele furikázni?