Nehezen látom be eme célkitűzés értelmét a kezelésben...Talán szövetkímélésre jó lenne,ha nem kéne injekciózni ezt is...Talán botor kérdés:Lehet erről valahol olvasni bővebben?Ez utobbi az inzulin igenyt csokkentene, de ezt is injekciozni kell.

Nehezen látom be eme célkitűzés értelmét a kezelésben...Talán szövetkímélésre jó lenne,ha nem kéne injekciózni ezt is...Talán botor kérdés:Lehet erről valahol olvasni bővebben?Ez utobbi az inzulin igenyt csokkentene, de ezt is injekciozni kell.
Ezt nem értem. Csak a full agonista/antagonista eladható, a parciális nem?Orcas írta:Ha csak modulal az anyag, akkor eladhatatlan.
Erről mi a véleményed:Orcas írta:Szoval ha utos a molekula es a kezeles es van ra kereslet, akkor lehet jol eladni.
Ez az ideális cél lenne. Érdekes cikk.Orcas írta:A nagy pharma cegek olyan dologbol keszitenek gyogyszert, ami nagyon hatekony es a legkevesebb mellekhatassal bir.
Mennyi gyumolcsot eszel, hogy pisilned kell tole?Hát,az tuti,h pisilnem rendesen kell tőle,mivel ugye,semmi sincs ami az útjában áll a sok folyadéknak és nagyon hamar átmegy rajtam.Igen,ezért gondolom,h ezáltal tisztítja a szervezetet.
Hát az tuti, hogy minden gyümölcs tisztítja a szervezetet, csak legideláisabb nem keverni őket más gyümölccsel, hanem félóránként vagy óránként enni!!!Hát,az tuti,h pisilnem rendesen kell tőle,mivel ugye,semmi sincs ami az útjában áll a sok folyadéknak és nagyon hamar átmegy rajtam.Igen,ezért gondolom,h ezáltal tisztítja a szervezetet.
Egy vicc jutott eszembe. A rádió bemondja:A helyes úton, már elindulni is nehéz, mert majdnem mindenki szembe jön veled!
Azonkívül nagyon keskeny!![]()
Igy ertem.Mivel most dinnye szezon van,de. simán megeszem egy nagyobb görögdinnye felét,úgy,h még mást aznap nem is ettem,és így gyorsan át is megy rajtam.
Ketelkedem abban, hogy jelentos hatasa lenne...Egy ismerősöm kenyérrel eszi a dinnyét,h a kenyér "megfogja" a benne lévő vizet,és ne kelljen sokat Wc-re járnia
Kevesebb dinnye fér belé, ezért működhetKetelkedem abban, hogy jelentos hatasa lenne...
EM BIO - Effektív Mikroorganizmus folyadék - 1 liter Felhasználási terület: mezőgazdaság, állattartás, vízkezelés
EM = Effektív mikroorganizmusok. Az EM 82 féle, őskori mikroorganizmust tartalmaz. Úgy válogatták össze a fotoszintetizáló és tejsav baktériumok, a sugár- és moszatgombák asztalközösségét, hogy azok egymás anyagcseréjét segítve, a természetben velük együtt élő lények (növények, állatok és az ember) létezését segítsék, kiegészítsék.
Felhasználási területek
Istállókezelés (ammónia, légy, mikrobiológiai fertőtlenítés)
Állománykezelés (növényvédelem, kondícionálás)
Árvíz kármentesítés
Építkezés
Patakezelés,
ektoparaziták elleni védekezés
Komposztálás
Hulladékkezelés
Immunrendszer erősítés
Silózási adalék
Öntözés
Olajbontás
Fogápolás
Takarmányozás
Talajoltás
Szennyvíziszap komposztálás
Probiotikus tisztítószerek
Trágyakezelés
Vetőmagcsávázás
Szennyvízkezelés
Rezonancia alkalmazások
Természetes vizek kezelése
Testápolás
Vízkezelés
Vegyél egy injekciót a patikában, természetesen tű nélkül, majd szívj fel vele 10 ml EM-Biot, (higítás nélkül) amit óvatosan nyomj bele a hüvelyedbe, majd 15-20 percig állj gyertya állásban, hogy a méhszájadig is eljusson. Ezt reggel-este érdemes megismételni.