Ekkora hazugságot... Pedagógus komplexus!Vizsgáztam ebből (pedagógus is vagyok, nem emlékszel? )

Igazán helytálló a mondás, hogy a legrosszabb kombináció, amikor a butasággal nagy szorgalom párosul

Ekkora hazugságot... Pedagógus komplexus!Vizsgáztam ebből (pedagógus is vagyok, nem emlékszel? )
1) Nincs ilyen link, kamuzó ál-pedagógus. Én kerestem, nem voltam rest. Lám, vagyok olyan naiv, hogy felteszem, néha igazat is mondhatsz. Sajnos mindig ki kell ábránduljak.Olvasd el magad. Már többször leírtam, hogy nem vagyok hajlandó alap evidenciákról linket keresni a lustáknak.
Megérted végre?Idézet:
Leírtam: t1 időpontban (t1=r1/c, ) v1=r1*H sebességgel mozogtak,
t2 időpontban (t2=r2/c, ) v2=r2*H sebességgel mozogtak a galaxisok.
nem vagyok hajlandó alap evidenciákról linket keresni a lustáknak.
Kiszálltam. Gyöngyszem.Nem írtam, hogy link.
Én maradok a fizikánál.
A kozmológiai vöröseltolódás megfigyelés eredménye, nincs mit levezetni. Pár sorral lejjebb leírtam.A vöröseltolódás három lehetséges okát meg kell különböztetni:
a forrás és a megfigyelő relatív mozgása (Doppler-effektus, relativisztikus Doppler-effektus)
a forrás és a megfigyelő gravitációs potenciálja eltérő (gravitációs vöröseltolódás)
a Világegyetem tágulása (a forrás és a megfigyelő között)
1. egyetérthetsz, rel.DopplerA vöröseltolódás három lehetséges okát meg kell különböztetni:
a forrás és a megfigyelő relatív mozgása (Doppler-effektus, relativisztikus Doppler-effektus)
a forrás és a megfigyelő gravitációs potenciálja eltérő (gravitációs vöröseltolódás)
a Világegyetem tágulása (a forrás és a megfigyelő között)
Tévedtél ez bebizonyosodott itt, meg itt és most úgy adod elő mintha ez vita lenne köztünk, és nem elsunnyogtál volna.1. egyetérthetsz, rel.Doppler
2. egyetérthetsz, hiszen erről szólt a vitánk nem régen, a Föld gravitációjában létrejövő frekvencia és metrika torzulásról
http://www.astro.ucla.edu/~wright/cosmology_faq.htmlMarad a Világegyetem tágulása.. mint nem egyeztetett lehetőség. Mit takarhat ez a tágulás? A tér tágulását? - A tér egyetlen jellemzője az üresség, ilyen értelemben nincs minek tágulnia
Megint alaptan kijelentések halmaza.Ez már jó gondolat.. 14 milliárd fényév távolságról elindult az a fény amit vizsgálunk és a haladási ideje alatt, induló pontját is beleértve áthaladt olyan térrészeken ahol az időmúlás sebessége eltérő volt a megfigyelőnél érvényes értékétől.. 1. Az indulás helyén nagyobb volt a téridő görbület mint most itt nálunk. Akkor a téridő görbületet okozó tömeg és ezzel a galaxis sűrűség is ezt mutatná. Ilyen megfigyelési adat nincs.
stb.
Még mindig hullámhossz, nem frekvencia. Nem függvény, mérés. Na hogyan?Tehát ha nem rel.Doppler akkor nincs igazolható függvénykapcsolat a frekvencia eltolódás és a forrás sebessége között. Persze ha te tudsz igazolható függvénykapcsolatról, akkor bizonyára le tudod vezetni. Örömmel látnám.
Jó példa, "ennyi" nem olvasta Hraskó idézetet és fordítva értette.. Ez tényleg bizonyító. A te válaszod szintúgy.Tévedtél ez bebizonyosodott itt, meg itt
Én ugyan nem tüntetek fel ilyesmit!és most úgy adod elő mintha ez vita lenne köztünk,
Elsunnyogtál? Ó, ez érdekes:és nem elsunnyogtál volna.
"Üdv. X!
Vigyázz! A Gézoo nevű egyén tanárnak adja ki magát! Ne dőlj be a szövegeinek!"
"Szia Z!
Tudom! Hozzá jártam."
Ilyen törvény nincs. Csak akkor zéró, ha a koordinátarendszerünk origóját a tömegközéppontba helyezzük.Zárt rendszer impulzusainak eredője zéró..
Ezek régóta ismert szerkezetek, van angol szakkifejezés is rájuk: oscillation thruster.Évek óta készítenek ilyen szerkezeteket..
"Hatás ellenhatás (Newton III) érvényesülése nélkül nem lehet mozgást kelteni"- mondják sokan, pedig a filmen láthatóan lehet..
Talán inkább annak lenne itt az ideje, hogy megtanuld és megértsd a fizikát.Ideje lenne már annak, hogy helyesbítsük a hibás megfogalmazású fizikai törvényeket.
Bingó! Tehát van. Kössz!Csak akkor zéró, ha a koordinátarendszerünk origóját a tömegközéppontba helyezzük.
Ó, igen!zek régóta ismert szerkezetek, van angol szakkifejezés is rájuk: oscillation thruster.
A Wikipedia is részletesen ír róluk: http://en.wikipedia.org/wiki/Reactionle ... n_thruster
Így érvényes rád: "Talán inkább annak lenne itt az ideje, hogy megtanuld és megértsd a fizikát."A rugó elengedése után a jobboldali merev test impulzusa I2 a jojók tömegközéppontjának impulzusa I1
Nézzük I1 és I2 nagyságát!
A tehetetlenségi nyomaték: theta= m * R*R
körfrekvencia kisomega= delta fi/ delta t= 2*Pi*f
(ahol f a fordulatszám (=frekvencia))
Azaz
N= thete*kisomega
N = m*R*R * 2* Pi*f
N=I*R
I=N/R
I= m*R*R * 2* Pi*f /R
I= m*R * 2* Pi*f ahol pedig, a kerület K=2*R*Pi
I= m*K*f
I1=F*t-m*K*f
I2=F*t Ie=I2-I1
Ie=F*t - F*t-m*K*f
Vagyis a keletkező, "pár nélküli" szabad impulzus nagysága:
Ie= - m*K*f
v= (1/2)*K*f
Ha figyelembe vesszük, hogy milyen gyakori a súlytalanság, ez szuper érv lenne, ha az igazoláshoz nem lenne elegendő a matekHa nincs súrlódás (súlytalanságban, vákuumban), akkor ezek a készülékek nem működnek. Még soha, senkinek sem sikerült megmutatnia, hogy működnének. Ennyi.
Javaslom olvasd el: Mozaik kiadó Fizika 9. 111. oldal. meg fogsz lepődni mik vannak a fizika könyvekben!"Ez baromság, kurvára nem alakíthatóak egymásba. Miért hordasz össze megint hülyeségeket?"