Köszönöm,tényleg kamu,bár magamtól is gondolhattam volna,h erre kizárt,h képes legyen egy(vagy akár több)mobil.
Köszönöm,h leírtad,h kell idézni,remélem legközelebb menni fog

Eloszor a velenyem: a cukor egy novenyi eredetu elelmiszer, szenhidrat, energiat szolgaltat. Mertekkel fogyasztva hasznos taplalek.Igazsag szerint, a cukorkerdes izgat engem. Eleg sokfele mende-monda kering rola, de eleg keves hiteles(nek tuno) cikket talaltam rola. Szoval, ha valaki felvilagositana egy ici-picit, annak nagyon orulnek.
A legutolso "hitelesnek" tuno cikket egy orvos blogjan olvastam. Elegge logikusnak es racionalisnak tunnek az ott leirtak, szoval szeretnem a velemenyeteket hallani rola. Foleg vaskalaposera vagyok kivancsi, mert O "sztem mar" elvbol a cukor mellett tette le a voksat.
Cikk: http://steierhoffer.blogspot.com/2011/1 ... or-ii.html alatt
Azért elég csúnya érvelési hibákat követsz el, már ahol érvelsz egyáltalán.Miből gondolod, hogy tényleg kamu? Nem lehet, hogy pont azok a kamu videók, amiket vaskalapos belinkelt?
... majd öngyilkos?... egye meg a fehér cukrot, és legyen csak öngyilkos. ... ezt mindenkinek magának kell megértenie, mégpedig a saját kárán." Dufty megtanulta a saját kárán, megírta a Cukor bluest, és feleségül vette Miss Swansont, akinek hatodik férje lett.
"Cukor: Finomított szacharóz (C12H22O11), amelyet a cukornád illetve a cukorrépa nedvéből a növény 90 %-át alapvetően alkotó rostanyagok és fehérjék teljes kivonása után bonyolult vegyi eljárással állítanak elő."Eloszor a velenyem: a cukor egy novenyi eredetu elelmiszer, szenhidrat, energiat szolgaltat. Mertekkel fogyasztva hasznos taplalek.
Mertektelenul, tulzottan fogyasztva karos (mint minden tulzas).
Elso problerma, hogy elveheti a helyet mas komplexebb taplalekok elol.
Telefonom ugyan van, csak térerő nincs, mivel lejárt a sim-kártyám, így csak ébresztőórának használom. Persze begyűjthetnék máshonnan telefonokat a kísérlethez, viszont fingom sincs, hogy lehetne egyszerre megcsörgetni mindet. Ha segítesz, lehet, hogy egyszer kipróbálom, mert tényleg érdekel. Még videóra is venném.2. ha ketelkedsz, elvegzel egy kisetletet. Van telefonod, veszel kukoricat.
A cikkrol:
Lukukot!"A finomított cukor halálos az emberi szervezetre, mert a táplálkozástudósok értékelése szerint csak „üres kalóriák”-at tartalmaz. Ráadásul a cukor fogyasztása rosszabb, mintha semmit sem ennénk, mert megemésztéséhez, méregtelenítéséhez és kiválasztásához a szervezettől értékes vitaminokat és ásványi anyagokat von el."
Nagyszeru, orulok, hogy hajlando vagy kiserletezni!Telefonom ugyan van, csak térerő nincs, mivel lejárt a sim-kártyám, így csak ébresztőórának használom. Persze begyűjthetnék máshonnan telefonokat a kísérlethez, viszont fingom sincs, hogy lehetne egyszerre megcsörgetni mindet. Ha segítesz, lehet, hogy egyszer kipróbálom, mert tényleg érdekel. Még videóra is venném.
Vigyazz, minden gyumolcsben van cukor. A mez tele van cukorral!Az én véleményem az, hogy még mértékkel fogyasztva sem hasznos táplálék. Mi családilag leszoktunk a cukorzabálásról
A finomított cukor halálos az emberi szervezetre,
Kiserlet.a cukor minden kétséget kizáróan az emberiség egyes számú gyilkosa. Halálosabb, mint az ópium vagy a radioaktív csapadék
Ez nem hinném, hogy kizárólag a cukor hibája. Helyes fogápolással a fogszuvasodás megelőzhető!Nekem a fogaim szenvedték meg, hogy gyerekkoromban a szüleim hagyták, hogy sok édességet egyek, éjjel ráadásul szörpöt itattak velem...
Ez egy verlazito aljas eszme! Artalmas dolgokat igy lehet beallitni jonak - kozben felelmet keltenek olyan dolgoktol, amiknek nincs karos hatasa!Persze akár mi is volt a negatív észrevételem, mindig azzal ráztak le, hogy "most tisztul a bőröd a sok méreganyagtól"
Igy hasznalva veszelytelennek tartom, az ara sem tragikus... probald ki, ha erdekel, ha tetszik az erzes, az eredmeny, hasznald egeszseggel.a haj és bőr ápolására
Kétszeres mennyiségű meleg vízzel püré állagúra keverjük. Gyengéden masszírozzuk a nedves hajba, majd hagyjuk néhány percig hatni, végül langyos vízzel öblítsük le. Egyszeri hajmosás elegendő.
Kivancsiva tettel, mi a kulonbseg?Ha már így szó esett az összetételekről, akkor eszembe jutott "véletlenül", hogy nézzem meg mennyire stimmel az oldalon feltüntetett összetétel a terméken lévővel.. Szerintetek??![]()
![]()
Egys-mást kihagytak róla "véletlenül" .. Aki Valis volt, és rendelt Naturissimo Hamamelisz dezodort érzékeny bőrre, az hasonlítsa össze a bionomon feltüntetett és a termék hátulján feltüntetett összetételt! Nem lesz ugyanaz![]()
![]()
![]()
En nem tetelezek fel rosszindulatot roluk. Egyszeruen van egy elvuk, vilagnezetuk, es annak alapjan komolyan gondoljak, amit irnak.2; Hogy van képük ehhez az orbitális átveréshez.. Hogy tudnak nyugodtan aludni, miközben bárki maradandó egészségkárosodást szenvedhet hátralevő életében. Vagy már a lelküket is eladták, ezért mindegy nekik...
Nem csoda, ha az ember megtévesztik, mert minden lehetséges csatornán ugyanazt az üzenetet kapja folyamatosan, hogy az Antalvali a tuti, és az ezzel szembemenő vélemények meg valahogy elvesznek a kibertérben (engem is tiltottak már ki, miután figyelmeztetni próbáltam egy anyukát, hogy a 4-5 éves gyermekének ugyan miért akar olyan szert adni Valiék javaslatára, amire rá van írva, hogy 18 év alatt nem ajánlott...)1; Miért voltam ennyire hiszékeny (magamat ismerje a jó szándék feltételezése és a túlzott bizalom a gond )
Akkor azt huzzak elo, hogy, de hat keremszepen, mi leirtuk feketen-feheren:Mondjuk ezen már én is gondolkodtam, hogy írni kellene egy tömör levelet mondjuk a fogyasztó védelemnek..
Szerintem az egyetlen dolog amit tenni lehet, az a felvilagositas."Az AntalVali.com oldalain található információk, szolgáltatások
nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük
minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! "
A parlagfű nem méreg, sőt, nagyon hasznos növény.Ha igaz lenne amit ok gondolnak: ami termesztese az jo, ami mesterseges az meg rossz, akkor oszinten jo szivvel ajanhatjak a gyilkos galocat, a farkasalmat, a mereggyilok-teat, a parlagfuvet... vagy epp ez a fakereg-fozetet...
Na jó, de ha pl. 20 telefonnal akarom kipróbálni, akkor 20 különböző vonalról kell hívni a 20 mobilt? Nincs valami egyszerűbb megoldás?Egyszerre megcsongetni ugy lehet oket, hogy egyszerre felhivatod oket masik telefonrol.
Valóban, de azokban természetes gyümölcscukor van, nem bonyolult vegyi eljárással előállított szemcsés kristályok. A mézet pl. meg is érzi a fogam, úgyhogy nem is eszem túl gyakran, de az legalább hasznos. Egy ismerős család évente 50 kiló mézet eszik (saját termelés), meg is lepődtem...Vigyazz, minden gyumolcsben van cukor. A mez tele van cukorral!
Nyilván a mennyiségtől függ. Nem is az lesz cukorbeteg, aki heti vagy havi 1-2 alkalommal zabál valami cukrosat. Az emberi szervezet olyan profi módon van megalkotva, hogy a kis mennyiségű mérgekkel könnyedén megbirkózik, csak a nagyobb - és esetleg folyamatosan adagolt - mennyiséggel nem tud mit kezdeni.Halalos mereg?... aha... akkor van tulvilag es en onnan vitazok veled...
Tegnap olvastam negatív véleményeket is a bioboltban egy terméknél, anélkül, hogy válaszoltak volna rá. Meg is lepődtem.Naluk cenzura van, csak egyeterto es dicsero hozzaszolasok jelennek meg, ellenvelemeny csak akkor ha rogton kesz valaszt is irnak utana.
Konferencia hívás.Na jó, de ha pl. 20 telefonnal akarom kipróbálni, akkor 20 különböző vonalról kell hívni a 20 mobilt? Nincs valami egyszerűbb megoldás?
Most, hogy beraktad, már rémlik, hogy korábban beleolvastam ebbe a topikba. Eddig is nyugodtan ettem, és ezután is nyugodtan teszem. Weixl-Várhegyi Lászlót pedig nagyra becsülöm az emberiségellenes erők ellenében végzett tevékenységéért.Nézz be ide, és ha marad valami hited a parlagfű hasznosságáról, akkor csak egyed nyugodtan, de mi szóltunk:
Nem kell, a 20 csak példa volt, lehet 5, 6, 8, 12 is.Az eredeti videóban biztos nem volt 20 telefon, most miért kell neked annyi?
Láttam olyan videót, amikor a kísérlet közben kigyulladt az asztalterítő, bár nyilván kamu volt az is.A pattogatott kukorica kb. akkor kezd pattogni, ha a benne lévő nedvesség kb. 200 Celsiusos gőzzé alakul. Nem kellene már fékezhetetlen irodai tűzvészekről, égési sérülésekről és kigyulladó kabátokról hallani a mobiltelefonok használata miatt?
Butasag.Idézet:
Ha igaz lenne amit ok gondolnak: ami termesztese az jo, ami mesterseges az meg rossz, akkor oszinten jo szivvel ajanhatjak a gyilkos galocat, a farkasalmat, a mereggyilok-teat, a parlagfuvet... vagy epp ez a fakereg-fozetet...
A parlagfű nem méreg, sőt, nagyon hasznos növény.
http://internetfigyelo.wordpress.com/20 ... edelmeben/
Miert eppen husz telefonnal? Miert nem harommal?Idézet:
Egyszerre megcsongetni ugy lehet oket, hogy egyszerre felhivatod oket masik telefonrol.
Na jó, de ha pl. 20 telefonnal akarom kipróbálni, akkor 20 különböző vonalról kell hívni a 20 mobilt? Nincs valami egyszerűbb megoldás?
Meg fogsz lepodni: a repacukor es a nadcukor is teljesen termesztes, semmi vegyi eljaras nem kell az eloallitasukhoz. A repaban a csikornadban ott van, pont abban a formaban, epp csak vizben oldva.Vigyazz, minden gyumolcsben van cukor. A mez tele van cukorral!
Valóban, de azokban természetes gyümölcscukor van, nem bonyolult vegyi eljárással előállított szemcsés kristályok.
Nem mereg. Etek. Taplalek.Halalos mereg?... aha... akkor van tulvilag es en onnan vitazok veled...
Nyilván a mennyiségtől függ. Nem is az lesz cukorbeteg, aki heti vagy havi 1-2 alkalommal zabál valami cukrosat. Az emberi szervezet olyan profi módon van megalkotva, hogy a kis mennyiségű mérgekkel könnyedén megbirkózik, csak a nagyobb - és esetleg folyamatosan adagolt - mennyiséggel nem tud mit kezdeni.
Idezned?Naluk cenzura van, csak egyeterto es dicsero hozzaszolasok jelennek meg, ellenvelemeny csak akkor ha rogton kesz valaszt is irnak utana.
Tegnap olvastam negatív véleményeket is a bioboltban egy terméknél, anélkül, hogy válaszoltak volna rá. Meg is lepődtem.
1. idezned?Láttam olyan videót, amikor a kísérlet közben kigyulladt az asztalterítő, bár nyilván kamu volt az is.
Most már nem is linkelsz? Mi ez a hanyagság?Láttam olyan videót, amikor a kísérlet közben kigyulladt az asztalterítő, bár nyilván kamu volt az is.
Azért ilyen dolgokat bekajálni nem semmi...vlgmrt.sszskvs írta: Láttam olyan videót, amikor a kísérlet közben kigyulladt az asztalterítő, bár nyilván kamu volt az is.
Pár indok, ami eszembe jut:Szerintetek miért van az, hogy az összeesküvéselmélet-hívők tudományos kérdésekben rendszerint rendkívül tájékozatlanok?
Hát az a furcsa, hogy szerintük nagyon is tájékozottak, sőt "mi" vagyunk a tájékozatlanok, mert nem NaturalNews-t olvasunk és Alex Jones-t hallgatunk..mert tájékozatlan