Ahogy repair mondaná: avatar!!

szerk.: ha jól értem, mit akarsz, ismét megjegyzem, hogy az eddigiek cáfolatával is hatékonyan lehet harcolni téveszméi ellen
Hatékonyan?? Harcolni? Te miről beszélsz??eddigiek cáfolatával is hatékonyan lehet harcolni téveszméi ellen
In memoriam Labant Endre Baba
Monday
Nagyon köszönjük mindenkinek az együttérzést, a szeretetteli szavakat - enyhülést jelent szétszaggatott lelkünknek a jóság, amivel körülveszitek az oldalt, s vele bennünket.
Sokan kérdezitek - ki privátban, ki nyilvánosan - hogy mi történt?
Most csak annyit mondhatunk, hogy szörnyűséges dolgok.
Merényletek esetében ritkán lehet rekonstruálni a történteket. Nem biztos, hogy sikerül valaha is pontosan kiderítenünk. Erőszakkal szakították el tőlünk, nem láthattunk mindent... Aminek tanúi voltunk, azok alapján csak valószínűsíteni tudunk dolgokat. A nyomozóhatóságok feladata és hatásköre volna a felderítés. Sajnos, rendőrök is érintettek az ügyben. Óriási társadalmi nyomásra lesz szükség...
Labant Csaba
forras: http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku ... /item/3583Van egy Nebáncsvirág Egyesület, de rajtuk kívül is van pl. Oltáskritikus Életvédõk Szövetsége, oltáskárosodott gyerekek szüleinek lapja , stb és utoljára, de nem utolsósorban Labant Csaba, aki mindent megtesz a választhatóság érdekében, aki egy nagyon békés, szeretettel teli ember, feleségével Adával együtt, világot járó békenagykövet. Az első gyereküknél eljöttek a kórházból pár órával születése után, hogy ne tudják a babájukat beoltani a BCG méreggel. Mire hazaértek, a védőnő már várta őket az otthonuknál, aki azonban hívta a gyermekvédelmiseket. Csaba végigjárta a bírósági procedurákat, melyeken még úgy sem találta meg az igazát, hogy nemzetközi törvény rendelkezik az oltások, orvosi beavatkozások választhatóságáról.
Néhány nappal ezelőtt született meg a második babájuk, aki azóta már meghalt. A körülményeket nem ismerjük, de Labant Csaba előzetes VNTV-n felvett riportból és a facebookra felkerült pár mondatukból az valószínűsíthető, hogy rendőri közreműködéssel brutálisan elvették a gyermeküket tőlük és megölték, hogy megfélemlítsék őket!
Sokan olvassák a lapodat világszerte. Nagyon kérlek tudasd a világban élő magyarokkal és nem magyarokkal, hogy mi zajlik ebben az országban! Cionista rémuralom. Gyógyszerlobbi, magyarirtás, nem kímélve ártatlan csecsemőket sem. Heródesek tombolnak és gyilkoltatnak..
Idézni, csak pontosan!az valószínűsíthető, hogy rendőri közreműködéssel brutálisan elvették a gyermeküket tőlük és megölték, hogy megfélemlítsék őket!
Hogyan lehet kozvetve enni valamibol? Anyuka ette es utana babat szoptatta? Ilyenkor anyuka valoszinuleg sokkal betegebb lenne es nem szoptatna, a tejbe nem valoszinu, hogy atmegy a romolott etel, azt altalaban intenziven kihanyja-kikakalja aki fogyasztotta.nem követlenül evett a csecsemő a romlott ételből
Az orvosi ugyelet nem mentovel jar.Úgy hallottam, kivizsgálásra vitette be az orvosi ügyelet mentővel, a hányás okát kideríteni újévkor valami partiról, a szülők tiltakozása ellenére. A mentőben sérült meg a feje, amire rásegített még egy nem oltáskritikus nővér is a klinikán. Megcsúszott a keze gerincvíz levétel közben, ha jól tudom.
Én is erre gondoltam. Kevésbé lenne meglepőbb, mint egy fizikus...Persze egy orvos is elvégezhet valamilyen bábaképzőt - miért ne tehetné?