Sómítosz újratöltve
-
Sómítosz újratöltve
Szilágyikám,
...úgy veszem észre,te kiszúrtál magadnak,mert más a világnézetem.
Szkeptikus fórum ide vagy oda,azért nem kell a kákán a csomót keresni!
Bocsánat,hogy ezt elmindtam...
...úgy veszem észre,te kiszúrtál magadnak,mert más a világnézetem.
Szkeptikus fórum ide vagy oda,azért nem kell a kákán a csomót keresni!
Bocsánat,hogy ezt elmindtam...
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Minden bántó szándék nélkül, engem valami émelygésszerűség fog el, amikor a különféle, tisztázatlan eredetű és irányú nézeteket, "más világnézetté" próbálják avatni. Szerintem az rendesen fullasztó. Azt hiszem hogy nem annyira téged szúrt ki, hanem csak az ezotéria szagát.
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Hát ez a fórum tényleg nem az,amit kerestem.
Pedig világosan és érthetően leírtam,mi a szándékom.
Ennyire kiforgatni,meg félreharangozni,mint ami itt-ezalatt a rövid idő alatt - zajlik,vagy lezajlott,ijesztő.
Én ebből nem kérek....
Pedig világosan és érthetően leírtam,mi a szándékom.
Ennyire kiforgatni,meg félreharangozni,mint ami itt-ezalatt a rövid idő alatt - zajlik,vagy lezajlott,ijesztő.
Én ebből nem kérek....
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Mindenbe és mindenkibe belekötsz.Mi a problémád?Ha esetleg leírnád őszintén hogy mit akarsz az sokat segíthet,azoknak akik rajtad próbálnak(ingyen)segíteni.
...hmmm?
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Ha tisztáznád, hogy mit értesz megfelelő tisztaságú són, vízen és természetes táplálkozáson, az bizony nem ártana.
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Kedves Solaris!
Én már itt a lényeget elmondtam,de nem talált érdemi viszhangra.
Mindenki,aki ezzel kapcs.-ban visszaolvas,világossá vállhat számára.
Tisztázni itt semmit nem lehetséges,sajnos!
Én már itt a lényeget elmondtam,de nem talált érdemi viszhangra.
Mindenki,aki ezzel kapcs.-ban visszaolvas,világossá vállhat számára.
Tisztázni itt semmit nem lehetséges,sajnos!
0 x
-
- *
Sómítosz újratöltve
Érveid vannak esetleg?
Én nem vagyok felhergelve, a válaszodból ítélve inkább te vagy pipa, amiért nem azt a választ kaptad, mint amit vártál.
Teljesen tiszta álláspontot kaptál. Vagy milyen választ szeretnél?
0 x
-
Sómítosz újratöltve
mindannyian-kám,
...tőled az ég világon semilyen választ nem vártam és nem is várok.
Ha meg felel ez neked,ha nem,akkor is így van.
Egy átfogó visszaolvasás azért neked sem ártana meg nagyon....
Már úgy értve,hogy azokban a Topikokban,ahol" érintve lettem" , ill. voltam.... Igazából nem sok,elenyészőnek tekinthető:-)
Ha nem tévedek,senkit nem inzultáltam,mindnkinek válaszoltam és továbbra is fentartom magamnak azt a jogot,hogy arról és úgy kommunikáljak amint ezt ezidáig kifejtettem.
Csak azok nem érthetik,akik nem is akarják,vagy erre valamiért képtelenek.
Isten áldjon mindenkit !
...tőled az ég világon semilyen választ nem vártam és nem is várok.
Ha meg felel ez neked,ha nem,akkor is így van.
Egy átfogó visszaolvasás azért neked sem ártana meg nagyon....
Már úgy értve,hogy azokban a Topikokban,ahol" érintve lettem" , ill. voltam.... Igazából nem sok,elenyészőnek tekinthető:-)
Ha nem tévedek,senkit nem inzultáltam,mindnkinek válaszoltam és továbbra is fentartom magamnak azt a jogot,hogy arról és úgy kommunikáljak amint ezt ezidáig kifejtettem.
Csak azok nem érthetik,akik nem is akarják,vagy erre valamiért képtelenek.
Isten áldjon mindenkit !
0 x
-
- *
Sómítosz újratöltve
Ez egy állítás alátámasztás nélkül. Az is lehet, hogy a te stílusoddal van baj, hiszen egy olyan helyen, ahol érvelni kellene, te ezt kerülöd. Zenészkém
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Dehogynem! Éppen ezért kértem, hogy fejtsd ki mit értesz megfelelő tisztaságú són, vízen és természetes táplálkozáson. Ezek kulcsszavak a bejegyzésedben és joggal elvárható, hogy tisztázd, mit kell alattuk érteni, mert a jelentésük a te értelmezésedben nincs meghatározva. Te biztosan tudod, de mi nem, így várom a válaszod.
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Mondd el mi az amit kérsz...és megkapod,bár lehet hogy rosszul mondtad el.Az emberek olyanok mint a farkasok.Ha támadsz széttépnek,de ha segítségre van szükséged akkor összefognak és segítenek.
Csak rajtad múlik hogy kiből milyen reakciót váltasz ki.Próbáld ki a szépszót,vagy esetleg némi tiszteletet az ismeretlenben.
0 x
-
Sómítosz újratöltve
A sómítoszból és hasonló okafogyott,igazából érvekkel,stb. ki nem tárgyalható mellébeszélésekből nem kérek.
Akinek nem inge,az ne vegye magára.
Érdemben mindenkinek válaszoltam,ameddig úgy láttam,van értelme.
Aki itt a fórumon kötekedik,az nem én volnák.
Az meg talán nem főbenjáró bűn,hogy inkább optimista,mintsem szkeptikus lennék (?).
Akinek nem inge,az ne vegye magára.
Érdemben mindenkinek válaszoltam,ameddig úgy láttam,van értelme.
Aki itt a fórumon kötekedik,az nem én volnák.
Az meg talán nem főbenjáró bűn,hogy inkább optimista,mintsem szkeptikus lennék (?).
0 x
-
Sómítosz újratöltve
Ez egy ordas hazugság. Nem olvasható tőled sehol érdemi válasz senki fia kérdéseire! Idejössz, hányod - veted magad, értelmes válasz sehol. Ezért újra kérdezem, illetve kérem, hogy
Ennyi. Ha nem megy, akkor ne erőlködj.Solaris írta: ↑2018.08.06. 23:09fejtsd ki mit értesz megfelelő tisztaságú són, vízen és természetes táplálkozáson. Ezek kulcsszavak a bejegyzésedben és joggal elvárható, hogy tisztázd, mit kell alattuk érteni, mert a jelentésük a te értelmezésedben nincs meghatározva. Te biztosan tudod, de mi nem, így várom a válaszod.
0 x
-
-
Sómítosz újratöltve
Világos. Magad sem tudod, hogy miről hadoválsz Youtube csatornán szakképzett fórumtárs, hiszen nem csak nekem, de másnak sem adtál értékelhető válaszokat azokban a témákban, melyeket éppen te hoztál ide.
0 x