@mimindannyian (48608):
Gratulálok , mindannyian kitettetek magatokért .
De hát én csak egy gumiszobai kezelt vagyok , miért ez a sok kérdés egy őrülthöz ?
Következzenek a tények , valószínűleg jó sok hozzászólás várható .
-A "háttérhatalom "az ego .
-Az ego nem a szerves részünk .
-A keleti vallásokban alacsonyabb rendű énnek nevezik .
-Az ego választja el az embereket egymástól , és önmaga valódi lényétől .
-Az ego elme idegen beültetés eredménye . Idegen energia , ami mára az életünk részévé vált , ezért hisszük hogy azonosak vagyunk vele .
-Rendkívüli intelligenciával rendelkezik , ezért tud rajtunk sok ezer éve uralkodni .
- A vallások eredeti célja az ego megfékezése , eltávolítása .
-Az ego célja a teljes uralom.
-Aki már érzi ennek az igazságát az elkezdi keresni a valódi énjét .
-Aki még nem érzi , az teljes mértékben azonosul egy hamis személyiséggel .
-Ez a hamis személyiség mindent megtesz hogy fenntartsa uralmát .
-Agresszív ragadozói elme , ez a nagyon egós embereknél úgy mutatkozik meg hogy erőszakosan akarja érvényre juttatni az akaratát . De persze nem ennyire korlátolt , hisz mesterien tud rejtőzködni .
-Azért háttérhatalom mert mesterien mutogat másokra , elterelve a figyelmet önmagáról.
Ezt teszi akkor is amikor népcsoportokat kell egymásnak ugrasztani , vagy csak egy pár embert ,mint itt a fórumon . Ember és ember közötti viszály nincs . Ego és ego közötti viszály van .
-Az idegen elme bármit el tud hitetni az emberekkel amit csak akar . (most persze azt gondoljátok hogy én vagyok ennek a legjobb példája. ) Nem baj .
-Sokan látták már mint külön entitást , de mivel kevés ilyen ember van ezért nehéz megérteni hogy ez tényleg egy élősködő .
-Az a sok szenvedés a világon mind az ego műve , ami az embert szarba sem nézi csak kirabolja .-hírből sem ismeri a tiszteletet mivel egy ragadozónak nem tartozik a kogniciói közé .
-Amikor az egoval azonosulunk , pontosan olyanná válunk mint ő .