dr.fekete és kovikrisztián azonos IP címe is érdekes.

@Szilágyi András (67361):Hogy aztán tényleg az ő szövege van a NS oldalán, arra persze nincs garancia.
Az se biztos, hogy ez az ő profilja. Elég fura, ha valaki a saját és felesége útlevelét teszi ki egy közösségi site-ra. Minek? Csak nem azért, hogy hihető legyen, hogy egy létező személy?... És annak ellenére, hogy Németországban él, egy német nevű ismerőse sincs?...Dr. Boris Bangot megtaláltam, ő kivételesen tényleg az, aki a fényképen szerepel.
https://plus.google.com/108356148108095810499/posts
Nem mindegy?ad 1) "drlanyi" úgy orvos, mint szűzleány a római pápa. Első felbukkanásakor ezt közöltem is vele.
De igen, tökéletesen mindegy nekem, de azoknak, akik orvosi tanácsot kértek tőle bizonyára nem.Nem mindegy?
Az első hozzászólásaiból és a többiből. Majd megkeresem, ha ráérek.Egyebkent mibol gondoltad igy?
Ad orvosi tanacsot az interneten at?De igen, tökéletesen mindegy nekem, de azoknak, akik orvosi tanácsot kértek tőle bizonyára nem.
Szerintem drlanyi nem akarta feljelenteni Annat. Orvoshoz kuldte, velem egyetertve.Szegény Annának, olyan sértően válaszolt az a dr lanyi, hogy ez a feljelentés határát súrolja!
Kedves Luca, vagy Zoltan:fedje fel a valós személyiségét. Amennyiben nem egy megbízott személy vagy cég áll ön mögött ez nem okozhat problémát, vagy igen?
Azt mar megbeszeltunk, nincs mit hozzatenni: atveres mind, egymas klonjai... ha van uj informacioja, ossza meg velunk.Elgondolkodtató, hogy itt nem is termékekről beszélgetünk már, hogy ki véd mit, hogyan.
Ha ezzel kapcsolatban tudna valami erdemit mondani , en nagyon orulnek .NaturalSwiss #61538
Elég érdekes honlapot találtam,http://www.meregtelenites-beltisztitas.com/
Gondoltam megosztom veletek, kedves unakahugom használt annó egy béltisztító terméket, ahová küldött is beszámolót, fényképpel. (drnatura)
A minap észrevett egy új reklámozót, a fenti oldalt, ahol is, az ő fényképe van felrakva, CSAK MÁS NÉVÉN!
Kicsit jobban megnéztem az oldalt, és az ÖSSZES fényképet ellopták arról a másik (eredeti) oldalról, csak átirták a neveket és ÖSSZEKEVERTÉK a tartalmukat.
Cég eddig szlovák telephellyel rendelkezett, de mára felkereült egy Svájci (!) cím, mint elérhetőség.
Hihetetlen, hogy mindent meg lehet csinálni itthon, és ezt senki nem veszi észre, valószinűleg a termék is egy kotyvalék... Azt hirdetik, hogy 1 millió elégedett vásárló, közben pár hónapja jegyezték be a szlovák (!) céget.
Mit lehet tenni, hogy ne csapják be az embereket ezek?
Amit azonban korábban írtam, azt továbbra is tartom, de szeretném újfent hangsúlyozni, nincs annak jelentősége, hogy "drlanyi" a valóságban orvos-e, avagy sem. Én beérem azzal, hogy eddig nem éreztem a szükségét annak, hogy neki is hasonló stílusban írjak, mint a "dr.kovacs"-nak.naturalswiss #65390
@dr.kovacs (65332): Úgy vagy te doktor, mint Bubó orvos, vagy Scmitt tudományos doktor.
Áruld már el, mi az egészség és hogyan változik ez a fogalom az ember korával? Miből gondolod, hogy ami természetes, az nem árt?
Attól tartok, hogy nem "drlanyi" rontja a színvonalat.Remélem ezt az oldal üzemeltetői és felügyelői is észreveszik és szűrík a Dr Lanyihoz hasonló felhasználókat, hogy az oldal megőrizze hitelességét és szinvonalát!